ASTRONEWS  ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 19 ΕΩΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αφροδίτη τετράγωνο Άρη.

Η ανάγκη σου για επικοινωνία εκδηλώνεται πολύ πιο έντονα στο τριήμερο αυτό, μια και σε όλες τις ημέρες του τριημέρου, η σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, σε αρμονικές όψεις με Κρόνο, Δία, Αφροδίτη Ερμή, εξυπηρετεί αυτή σου την διάθεση και οχι μόνο…

Σου δημιουργεί σε πολλές περιπτώσεις εκείνες τις δημιουργικές συγκυρίες που προάγουν τις σχέσεις σου, και δίνουν εκείνη την ”ελαφρότητα” που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις και να ανταλλάξεις ευχάριστη ενέργεια και διάθεση με τους γύρω σου.

Πέρα όμως από αυτό, εκείνο που προάγεται τις μέρες αυτές, είναι ο Έρωτας.

Η Αφροδίτη σε ένα ερωτικό βαλς με τον αγαπημένο της Άρη, κάνουν να αναβλύζει από μέσα σου έντονη η ανάγκη του να βρεθείς να μιλήσεις να εκφράσεις το συναίσθημά σου, την επιθυμία σου, και να ανταλλάξεις με την αγαπημένο /η σου αυτές τις ποιότητες που σου προσφέρουν σημαντικές δόσεις ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Και θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι, αν τηρήσεις τους ”κανόνες” που επιβάλλονται από τα δύο σταθερά ζώδια τον Ταύρο και τον Υδροχόο, στα οποία βρίσκονται οι δύο πλανήτες.

Ο Άρης στον Ταύρο, ”αγαπά” την Αφροδίτη, βρίσκεται στην κυριαρχία της, θέλει απεγνωσμένα να συνδεθεί μαζί της, όμως απαιτεί από εκείνη πλήρη και οριστική παράδοση σε αυτόν. Την θέλει ”δική” του και για πάντα!

Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, αδιαφορεί πλήρως γι αυτόν! Την ενδιαφέρει μόνο ότι της ”διεγείρει” το μυαλό της, ότι μπορεί να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον της για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Μόνο τότε μπορεί να ”ενδώσει” στις απαιτήσεις του άλλου….

Κι εδώ αρχίζει το ”παιχνίδι”…

Αν αυτοί οι δύο ”εραστές” μπορέσουν να βρουν εκείνες τις ισορροπίες που προάγουν το μεταξύ τους, ο Άρης να μην είναι τόσο απαιτητικός και απόλυτος, να της επιτρέψει να πάρει τον χώρο και τον χρόνο της κι εκείνη να αναγνωρίσει  την αξία του συναισθήματος, και του μοιράσματος, καθώς επίσης και την ανάγκη του Άρη για δέσμευση,  αυτοί οι δύο έχουν πολλές πιθανότητες να ”ενωθούν” και να απολαύσουν τον ερωτικό τους χορό.

Αν όμως ο καθένας τους, εμείνουν στις απόλυτες θέσεις που τους υποχρεώνουν τα δύο σταθερά ζώδια στα οποία βρίσκονται, υπάρχει η πιθανότητα όχι μόνο να μην καταφέρουν να ταιριάξουν τις ποιότητες τους, αλλά να εμπλακούν σε ένα γαϊτανάκι ερωτικών αντιπαραθέσεων, μέσα από το οποίο το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθούν, χωρίς ποτέ να ανακαλύψουν το πως θα ήταν αν  λειτουργούσαν δίνοντας περισσότερο χώρο στις ανάγκες του άλλου.

Μεταφέροντας το κλίμα αυτό στις σχέσεις της καθημερινότητας , το τριήμερο αυτό, έχουμε περισσότερο την τάση να στυλώνουμε τα πόδια, να εμμένουμε στις απαιτήσεις μας, και να περιμένουμε ο άλλος να μας καταλάβει και να ανταποκριθεί σε αυτές.

Κι εδώ, κρύβεται ο λόγος που μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς κραδασμούς στην ερωτική σου ζωή.

Και είναι ακριβώς αυτό το σημείο που μπορεί να σε πληγώσει, όταν νιώσεις πως το άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που θέλεις….

Μα να θυμάσαι, πως πολλές φορές, αρκεί μια μόνο μικρή μετακίνηση σου, που μπορεί να αλλάξει τελείως το κλίμα στην σχέση σου..

Ίσως και μία μόνη λέξη που ”ξεκλειδώνει” τα ….κουτάκια του άλλου…

Και είναι ακριβώς εδώ που μπορεί να απολαύσεις ένα μαγικό χορό…

Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, φροντίστε και προφυλάξτε και τον εαυτό σας και τις σχέσεις από ”κακοτοπιές” που μπορεί να δημιουργήσουν οι απόλυτες θέσεις, οι απαιτήσεις , η τα παράπονα.

Δείτε τα πράγματα μέσα από ένα ενωτικό πρίσμα, και κυρίως αναγνωρίστε στον άλλον το δικαίωμα να είναι ο εαυτός του….

Θυμηθείτε πως πολλές φορές το να δίνουμε χώρο και χρόνο  και στον εαυτό μας και στον σύντροφο μας , αποδεικνύεται εξισορροπητικό και σοφό.