ASTRONEWS ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Είναι μια ιδιαίτερη συγκυρία αυτή που δημιουργείται τώρα… και είναι αυτή που μπορεί να μας βγάλει από το σκοτάδι, και να ρίξει άπλετο φως σε ένα νέο ξεκίνημα μια ολοκαίνουργια έναρξη..

Ο λόγος για τον Δία και τον Πλούτωνα που συναντώνται για μια τελευταία φορά μέσα στο 2020, για να τελειώσουν ότι ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο αυτοί πλανήτες συναντώνται σπάνια, (κάθε 30 χρόνια περίπου) και ορίζουν έναν νέο κύκλο στις εξελίξεις των ευνοουμένων που αγγίζονται από την ενέργεια τους.

Το 2020 ξεκίνησε με έναν κύκλο Κρόνου και Πλούτωνα, και θα κλείσει με τον μεγάλο ‘’συνοδικό κύκλο’’ του Δία Κρόνου στον Υδροχόο.

Και πέρα απ όλα τα άλλα δύσκολα που έλαβαν χώρα μέσα στην χρονιά, το μήνυμα της είναι πως υπάρχει επιτακτική ανάγκη ανοίγματος νέων κύκλων και καινούργιων πραγμάτων που θα αλλάξουν ριζικά τα μέχρι τώρα δρώμενα στις ζωές μας.

Μόνο που με τους δύο αυτούς πλανήτες(Δία και Πλούτωνα) οι αλλαγές δεν μπορεί να και δεν πρέπει να είναι απλές, πρόχειρες η επιφανειακές.

Γιατί, αρχικά αυτό που αναγεννάτε, είναι το όραμα σου, το όνειρο σου, αυτό που χρόνια τώρα τροφοδοτεί την ελπίδα σου για ένα καλύτερο αύριο.

Μόνο που για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να ‘’σπάσεις’’ τον φαύλο κύκλο. Αυτόν που σε κρατά ακόμα εγκλωβισμένο στο παρελθόν.

Γι αυτό και η αλλαγή που ορίζει ο Δίας Πλούτωνας δεν είναι εύκολη η απλή. Είναι αυτή που θα σε αναγκάσει να καταδυθείς στα μύχια της ψυχής σου, στους υπόγειους λαβυρίνθους και στοές της ύπαρξης, και να ορίσεις εσύ την καινούργια σου προοπτική.

Ακριβώς και γι αυτόν τον λόγο, οι δύο αυτοί πλανήτες συναντιούνται 3 φορές μέσα στο 2020.

Για να σου δώσουν τον χρόνο που χρειάζεσαι να ανακαλύψεις τον νέο σου στόχο.

Να επιλέξεις και όχι να σε επιλέξουν όπως ενδεχομένως έκανες μέχρι τώρα.

Εδώ βρίσκονται στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που έχει να κάνει με τις εξελίξεις της επαγγελματικής και οικονομικής ζωής.

Αυτόν τον κύκλο καλείσαι να αλλάξεις και να εξελίξεις.

Και για κάποιους τυχερούς, αυτούς που έχουν ‘’δουλέψει’’ με τον εαυτό τους και ορίζουν την πορεία τους,  η όψη αυτή μπορεί να είναι και το άγγιγμα του Μίδα, μια και οι δύο τους παραπέμπουν στις ευκαιρίες εκείνες που δημιουργούν κέρδος, ίσως και πάρα πολύ!

Την εύνοια των δύο πλανητών, εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Δευτέρας, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό, με τον (ανάδρομο Άρη από τον Κριό), βάζει το ‘’κερασάκι’’ στην τούρτα των σχέσεων, και δυναμιτίζει κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως αυτές που στέκονται αδιάλλακτες στις θέσεις τους.

Και οι δύο πλανήτες, βρίσκονται στα ζώδια της κυριαρχίας τους, και ως εκ τούτου, τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσουν την οποιαδήποτε άλλη θέση πλην της δικής τους.

Και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Στις μέρες αυτές αναβιώνουν και τα συναισθήματα από το παρελθόν.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτά που προκαλούν τις αναταράξεις στις σχέσεις.

Και πραγματικά χρειάζεται σύνεση και διαχείρηση, μια και οι συγκρούσεις των ημερών επιφέρουν και ρήξεις ίσως και οριστικές.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά οι μέρες που θα διανύσουμε είναι εξαιρετικά σημαντικές και σε πολλές περιπτώσεις καθοριστικές για την ισορροπία των σχέσεων τους.

Παράλληλα στην ημέρα της Τρίτης ο Ερμής περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Σκορπιού.

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει επανέρχονται θέματα της περιόδου του Οκτωβρίου, προκειμένου να τα ξαναδούμε με μια νέα οπτική και να τα διορθώσουμε.

Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα ρίχνει τις ακτίνες του για να ‘’φωτίσει’’ το νου και την ψυχή σου…

Η ‘’πραγματικότητα’’ σου, δεν είναι αυτή που αντιλαμβάνεσαι με τα μάτια η τις αισθήσεις σου…

Η πραγματικότητα σου διαμορφώνεται στην ‘’οθόνη’’ του μυαλού σου. Εκεί, όταν είσαι μόνος στην ησυχία του δωματίου σου, και κλείνεις τα μάτια για να ονειρευτείς..

Εκεί συντελούνται όλες οι ‘’δομικές’’ αλλαγές σου. Και είναι αυτή η πραγματικότητα που θα διαμορφώσει και την άλλη την έξω από εσένα.

Φυσικά και το…matrix σε θέλει μαλθακό, πειθήνιο και κυρίως…φοβισμένο.

Πως αλλιώς μπορεί να σε ελέγξει?

Όμως εσύ ξέρεις…η αν όχι ανακάλυψε την άλλη σου πλευρά, εκεί που συντελούνται τα θαύματα…

Εκεί που ο ίδιος γίνεσαι ο θαυματοποιός της ζωής σου.

Δώσε μεγάλη σημασία στα όνειρα που έρχονται στον ύπνο σου τις μέρες αυτές…

Ίσως έχουν κάτι σημαντικό να σου μεταφέρουν…

Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όλοι όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αξιοποιήστε την δυναμική των ημέρων, ανακαλύπτοντας τις εσωτερικές ποιότητες και δυνατότητες, η ‘’λάβετε’’ ξεχωριστή καθοδήγηση από το σύμπαν.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr