ASTRONEWS  ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Πολλά τα πλανητικά γεγονότα του τριημέρου, με κυρίαρχα τις μετακινήσεις τόσο του Ερμή  ο οποίος στην ημέρα της Παρασκευής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, όσο και της Αφροδίτης η οποία στην ίδια ημέρα περνά στον Αιγόκερω.

Ερμής στον Υδροχόο.

Περνά την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, και θα παραμείνει ως  τις 16 Μαρτίου 2021 μια και στις 30 Ιανουαρίου περνά σε ανάδρομη πορεία ως τις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Ο  πλανήτης της επικοινωνίας, στον Υδροχόο, βρίσκει ένα πρόσφορο έδαφος δράσης, μια και ο Υδροχόος όντας ένα ”αιματώδες” ζώδιο που προσεγγίζει τον κόσμο μέσω της λογικής και της εγκεφαλικής επεξεργασίας, ταιριάζει απόλυτα με την ποιότητα του πλανήτη.

Η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά και το διάστημα αυτό πιθανά να αναζητήσουμε και νέους τρόπους μέσα από τους οποίους διευρύνουμε τα εγκεφαλικά ερεθίσματα και ανοίγουμε νέα πεδία που τροφοδοτούν την σκέψη μας και διευρύνουν τους ορίζοντες μας.

Βεβαίως ο Ερμής εδώ θα συναντήσει τον Δία τον Κρόνο σε όψη συνόδου, ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας σε θέματα που μας ενδιαφέρουν, αλλά και τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου, δημιουργώντας ένα κλίμα ανακατατάξεων και συχνά ανατροπών αλλά και νέων ευκαιριών που ενδεχομένως να παίξουν ρόλο στην συνέχεια.

Από την νέα θέση του Ερμή, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Παράλληλα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω στην ημέρα της Παρασκευής όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Φεβρουαρίου2021.

Ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω και στην κυβέρνηση του Κρόνου.

Εδώ αναγκάζεται να περιχαρακωθεί, όπως ακριβώς της επιβάλλει ο ”κύριος” του σπιτιού ο Κρόνος.

Η Αφροδίτη εδώ, σε ένα ζώδιο ” μελαγχολικό” έχει ανάγκη να αποκτά και να διατηρεί. Έτσι, γίνεται απόλυτη, αυστηρή, χωρίς να επιτρέπει στον εαυτό της και πολλούς συναισθηματισμούς.

Γι’ αυτήν ο έρωτας και οι σχέσεις, χρειάζεται να κινούνται σε αυστηρά όρια και πλαίσια, τέτοια που την κάνουν να νιώθει ασφαλής και προστατευμένη.

Οι σχέσεις το διάστημα αυτό, περνούν σε μια φάση πιο σκληρή, και πιο υπολογιστική.

Γινόμαστε πιο απαιτητικοί από τους άλλους, παραμερίζοντας συναισθηματικές τάσεις που μπορεί να υπάρχουν, και θέτοντας τα πράγματα σε μια άλλη βάση, πιο πρακτική.

Ωστόσο, εδώ θα συμβεί το εξής, που θα διευκολύνει τα πράγματα:  O Άρης μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεται δηλαδή στην κυβέρνηση της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη, βρίσκεται στην έξαρση του Άρη. Βρίσκονται δηλαδή σε ”αμοιβαία υποδοχή” μπορούν και συνεργάζονται καλά.

Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν στην ημέρα του Σαββάτου, μέσα από μια πολύ όμορφη όψη τριγώνου από τα ζώδια του Ταύρου και του Αιγόκερω.

Θα ανοίξουν έναν νέο ορίζοντα στην ερωτική ζωή, δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που μπορούν να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους που έχει έρθει ή ώρα τους να ενωθούν.

Ναι γράφονται νέες ιστορίες στο ερωτικό βιβλίο του κόσμου, αλλά και της ζωής σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές μπορεί να σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις!

Παράλληλα στο τριήμερο αυτό έχουμε κι άλλα γεγονότα που θα μας επηρεάσουν.

Στην ημέρα της Παρασκευής το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, προσδίδει μια πιο ρομαντική – ταξιδιάρική διάθεση, αλλά και την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε.

Στην ημέρα του Σαββάτου ο Ερμής σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη, πυροδοτώντας τις διαθέσεις, με εριστικότητα  ένταση και νευρικότητα.

Κι εδω μπορεί πολύ εύκολα να γίνουμε απότομοι, επικριτικοί , ανοίγοντας ”μέτωπα” εντάσεων και αντιπαραθέσεων.

Και όλο αυτό ”δυναμιτίζεται” και από την σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο, προσδίδοντας μια σκληρότητα στον λόγο και στις συμπεριφορές, που είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν και να ανταλλάξουν ”βαριές κουβέντες….

Και κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, η όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είστε εγκρατείς στον λόγο και στις αντιδράσεις σας, μια και τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να εκτροχιαστούν.

Επίσης προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr