Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει….

Η Αφροδίτη, η μεγάλη κυρία του ζωδιακού, μετά από την πολύμηνη παρουσία της στους Διδύμους, κάνει το μεγάλο βήμα και περνά επιτέλους στην επόμενη φάση της που είναι το ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Σεπτεμβρίου όπου και διαβεί το κατώφλι του Λέοντα.

Ως γνωστόν η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί τις σχέσεις μας, τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθούμε με τους άλλους, την αγάπη, και το συναίσθημα που μας ενώνει με την ζωή, αλλά και με την ανθρωπότητα.

Η αγάπη ωστόσο έχει τρείς μορφές: Την αγάπη προς τον εαυτό μας, την αγάπη προς τους άλλους και την αγάπη προς το Θείο.

Στον Καρκίνο, ο πλανήτης αλλάζει τις μέχρις τώρα προτεραιότητες του, και τις ανάγκες του.

Η Αφροδίτη εδώ, χρειάζεται απτές και συγκεκριμένες αποδείξεις για το τι αισθάνεσαι γι αυτήν προκειμένου να ανοιχτεί και να νοιώσει οικειότητα!

Και θα χρειαστεί ομολογουμένως, να… στρώσεις κι ένα κόκκινο χαλί πάνω στο οποίο θα περπατήσει, για να πειστεί ότι είναι αποδεκτή και επιθυμητή.

Ναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο, πάντα χρειάζεται ένα ερέθισμα για να σε πλησιάσει, κάτι που να αποδεικνύει περίτρανα ότι την θέλεις την αποδέχεσαι και την επιθυμείς.

Πότε η σχεδόν ποτέ δεν θα πλησιάσει πρώτη. Πάντα θα ακολουθήσει το κάλεσμα σου, και αν αυτό την πείσει, και την κάνει να αισθανθεί ασφάλεια,  να είσαι σίγουρος πως μπορεί να έρθει μαζί σου ως την άκρη της γης!

Για την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πάρα πολύ σημαντικό το πού βρίσκεται, το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα υπάρξει για να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Και φυσικά δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν νιώσει ασφαλής και αποδεκτή.

Συνήθως, οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στο ζώδιο αυτό, είναι εξαιρετικά δεμένοι με το παρελθόν τους.

Σχεδόν ζουν μέσα σε αυτό. Και είναι το παρελθόν που σε πολλές περιπτώσεις τους προσδιορίζει, και ομολογουμένως δεν τους είναι και εύκολο να φύγουν και να δουν κάτι άλλο….

Είναι μια Αφροδίτη που χρειάζεται το κουκούλι της για να ανθίσει.

Ως εκ τούτου λοιπόν, την περίοδο αυτή οι σχέσεις περνούν σε μια άλλη διάσταση.

Φεύγουν από την πιο επιφανειακή και λογική πραγματικότητα των Διδύμων, και περνούν σε μια φάση που το συναίσθημα είναι η πρώτης τους προτεραιότητα για να ενωθούν με τους γύρω τους.

Θα αναζητήσουν την ζεστασιά της αποκλειστικότητας, της φροντίδας, του συνυπάρχω, της συμπόρευσης, και όλες αυτές οι ποιότητες που είναι τόσο σημαντικές για την Αφροδίτη.

Στις 18 Αυγούστου συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με πολλά και ευχάριστα απρόοπτα.

Η πρώτη της σημαντική συνάντηση ωστόσο είναι  με τον ανάδρομο  Δία στις 26 Αυγούστου, ενισχύει μια διάθεση συναισθηματικής υπερβολής, και κατανάλωσης. Επικρατεί γενναιοδωρία, πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό.

Το δεύτερο ραντεβού της η αντίθεση της με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 30 Αυγούστου, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα στάνταρ, των σχέσεων και των συνεργασιών, μέσα από συναισθηματικούς τυφώνες που δημιουργεί.

Η Τρίτη συνάντηση της είναι αυτή με τον ανάδρομο Κρόνο στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Κι εδώ είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω τους συναισθηματισμούς, και να δούμε την ωμή πραγματικότητα, έτσι όπως ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Είναι η ώρα των αναμετρήσεων.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης, επηρεάζονται όλοι αλλά κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις σχέσεις τους μέσα από μια άλλη οπτική, πιο ζεστή πιο τρυφερή και απείρως πιο συναισθηματική!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.