ASTRONEWS ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μέσα σε όλη αυτήν τη μεγάλη δυσκολία που λίγο ως πολύ περάσαμε και περνάμε τόσο το καλοκαίρι όσο και γενικότερα το διάστημα της χρονιάς που διανύουμε, το τρίγωνο του Ηλίου με το Δία, και  παρόλο που και οι δύο πλανήτες δεν βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, μπορεί να είναι μία όαση, που προσφέρει ευκαιρίες ανάπαυσης αλλά και ανάτασης!

Βλέπεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή κάνουν κύκλους!

Και εκεί που νομίζεις πως όλα είναι κλειστά και αδιέξοδα, ξαφνικά και τελείως αναπάντεχα, ανοίγει ένα παράθυρο στο φως, που διαλύει κάθε σκοτάδι τη ζωή σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις τον κόσμο με μία άλλη ματιά…

Ας δούμε λοιπόν μερικές εκδοχές αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας όψης.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε γήινα ζώδια, κάτι που δηλώνει πως ο κύκλος αυτής της περιόδου, έχει να κάνει με πρακτικά θέματα, εργασιακά, επαγγελματικά που φαίνεται πως αρχίζουν και να λειτουργούν σε ένα καλύτερο πλαίσιο, αλλά και να εξελίσσονται θέματα που το προηγούμενο διάστημα φαινόταν στάσιμα.

Κάτι που σε μία περίοδο όπως αυτή του Σεπτεμβρίου, που όπως και να το κάνουμε είναι ένας μήνας προετοιμασίας, και οργάνωσης νέων δεδομένων και στόχων φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Βεβαίως , κάτω από την ενέργεια των δύο πλανητών, το στοιχείο της υπερβολής δεν θα λείψει. Σε πολλές περιπτώσεις θα λέγαμε πως και το στοιχείο της παραπλάνησης είναι μέσα στα πλαίσια των ημερών, μία και λίγο παρακάτω ο ‘Ηλιος συναντάει σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα κάτι που μπορεί να παίξει παραπλανητικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών αυτών…

Ωστόσο επειδή κάθε τι που παρουσιάζεται τώρα, μπορεί να κρύβει πίσω του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προοπτικές, καλό είναι να εξετάζεται αναλυτικά και διεξοδικά προκειμένου να δούμε αν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε ή όχι.

Να θυμάσαι ωστόσο πως πολλά πράγματα λέγονται κάτω από την διογκωμένη διάθεση μιας αισιοδοξίας που αρνείται να εξετάσει τα πράγματα αντικειμενικά, έτσι που σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις…

Υπάρχει μία ευκολία στο λόγο,  που διευκολύνει  να ειπωθούν πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να υποστηριχθούν κατάλληλα και να υλοποιηθούν.

Έτσι που κάποιες φορές οι υποσχέσεις που δίνονται με το τρίγωνο του  ‘Ηλιου Δία, μοιάζουν σαν ένα παραφουσκωμένο μπαλόνι το οποίο πολύ εύκολα ξεφουσκώνει!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι αντίστοιχες καλές προοπτικές οι οποίες όμως χρήζουν αντικειμενικής θεώρησης και ανάλυσης για να καταλήξεις σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Την ευεργεσία των δύο πλανητών εισπράττουν άμεσα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, ταύροι παρθένοι και αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην απλή μορφή της η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην καθημερινότητά τους, έως και να φέρει πολύ σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες σχετίζονται με την οργάνωση και τη μεθόδευση επαγγελματικών ευκαιριών και όχι μόνο!

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος που σχετίζεται με την προσωπική τους ζωή, είτε δημιουργώντας ένα καλό κλίμα σε μία σχέση του παρελθόντος που φαίνεται να επανέρχεται με καλύτερες προοπτικές, είτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον με νέα πρόσωπα που ανοίγουν νέα δεδομένα και ευκαιρίες για σχέσεις.

          Παράλληλα, Ο Άρης περνά σε αναδρομή πορεία στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 έως τις 13

           Νοεμβρίου 2020.

          Ένας Άρης και μάλιστα στο ζώδιο του Κριού, δεν είναι σαφώς μία απλή ή εύκολη υπόθεση.

          Ο Άρης εδώ είναι ένας ορκισμένος πολεμιστής, που τον καθοδηγεί η επιθυμία του για δύναμη

          για δράση για επικράτηση.

          Δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και κανέναν όταν επιλέξει αποφασίσει να πάρει αυτό που

           θέλει.

           Έχουμε δει πως η περίοδος αυτή έχει εξαιρετικά δύσκολα γεγονότα, με τα οποία έχουμε έρθει

           αντιμέτωποι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σαν χώρα αλλά και γενικότερα και σε

           κοσμικό επίπεδο, η έκρηξη στη βηρυτό, το αεροπλάνο που έπεσε στην Ινδία, οι εύθραυστες

           σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας, όλα αυτά τα γεγονότα και άλλα πολλά επιμέρους, Δεν είναι τυχαίο

           ότι συμβαίνουν την περίοδο αυτή. Είναι πολλά τα εξωτερικά γεγονότα που νιώθουμε να μας

           προκαλούν και που επίσης μας κάνουν να χάνουμε τον προσανατολισμό μας.

          Πολύ περισσότερο τώρα που ο Άρης πέρνα σε αναδρομή πορεία είναι πολύ πιθανό να    

          νιώσουμε πως δεν έχουμε σημείο αναφοράς, δεν ξέρουμε πώς να κινηθούμε και κυρίως δεν  

         ξέρουμε πώς να δράσουμε.

         Αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο έντονο στον τομέα των σχέσεων που πολλές φορές, θα νιώσουμε  

         πως οι ισορροπίες κρέμονται σε μία κλωστή.

         Αλλά και σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, ο ανάδρομος Άρης

         μας κάνει να χάνουμε την εστίαση μας, να μην ξέρουμε πώς να κινηθούμε που πρέπει να

         ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος ποιος είναι ο επόμενος στόχος και πώς να τον κατακτήσουμε.

        Το πάρα πολύ σημαντικό αυτή την εποχή είναι να μάθουμε να μην υποτασσόμαστε στις

        επιταγές του ‘’Εγώ’’.

         Το  μάθημα   που χρειάζεται να επεξεργαστούμε στη φάση αυτή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να

         μειώσουμε αρχικά τις συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν στο διάστημα που ο Άρης θα

          παραμείνει σε αναδρομή πορεία.

Γιατί, επειδή ακριβώς όντας ανάδρομος, έχει την τάση να βλέπει τα πράγματα με λάθος τρόπο, αυτό είναι κάτι που θα χαρακτηρίσει και θα επηρεάσει όλο το επόμενο διάστημα και φυσικά και τις κινήσεις μας η τις αποφάσεις μας.

Να θυμάστε πως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνος για να αναπνεύσετε, και μαζί με εσάς να αναπνεύσουν και οι σχέσεις σας,η  οι καταστάσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί.

Βεβαίως από την άλλη μεριά, και κάτω από την έντονη επιρροή του ανάδρομου Άρη, πολλές είναι οι σχέσεις οι οποίες θα διασπαστούν, μα να θυμάστε πως ότι γίνεται τώρα είναι αποτέλεσμα προηγούμενων κινήσεων και επιλογών, και την στιγμή αυτή ,έχουν βρει απλά ένα πρόσφορο έδαφος για να εκτονωθούν, και να εξελιχθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Ομολογουμένως δεν είναι μία εύκολη περίοδος.

Μας επηρεάζει όλους, αλλά πρώτιστα τους κριούς ζυγούς καρκίνους και αιγόκερους, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους, η προσωπικούς τους πλανήτες στο 3ο και 2ο δεκαήμερο των ζωδίων.

Είναι μία στιγμή που καλούνται να κάνουν σημαντικές αναθεωρήσεις πρώτιστα μέσα τους, σχετικά με τις σχέσεις τις συνεργασίες τους στόχους και τα σχέδιά τους. Θυμηθείτε πως όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατάτε τόσο περισσότερο κερδισμένοι θα βγείτε σε αυτό το δύσκολο διάστημα που θα διανύσουμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: MY ASTRO.GR