ASTRONEWS ΑΠΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Άρης Ποσειδώνας.

Ανάμεσα στην Γή και τον Ουρανό.

Είσαι γεμάτος επιθυμίες, όνειρα, ανάγκες, που θέλεις να υλοποιήσεις, η που νομίζεις ότι αν υλοποιηθούν θα μπορέσεις επιτέλους να βρεις την ευτυχία.

Αυτή, που πάντα μοιάζει να είναι ένα βήμα μπροστά από εσένα….έτσι που γίνεται άπιαστη, αφήνοντας σε πάντα με τον καημό:

Εγώ πότε θα….

Ζεις στον αέναο κύκλο των ”θέλω” επιθυμώ, συχνά σου γίνεται αυτοσκοπός, τρέχεις για να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου, κι όταν κάποιες φορές φτάνεις στον στόχο σου, υπάρχει πάντα κάποιος άλλος που τον αντικαθιστά, και που δεν σε αφήνει ποτέ να χαρείς αυτό που ήδη έχεις….

Κι έτσι κυλά η ζωή σου, ανάμεσα σε προσδοκίες που δεν υλοποιούνται, η που αν υλοποιηθούν, δεν τις χαίρεσαι….βάζεις πλώρη για τις επόμενες.

Αυτές σου τις προσδοκίες έρχονται να πυροδοτήσουν οι δύο πλανήτες, ο Άρης και ο Ποσειδώνας, δίνοντας τους μια ακόμα μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που ήδη έχουν μέσα σου, και προτρέποντάς σε να κάνεις πράγματα μεγαλύτερα από αυτά που αντέχεις για να τις υλοποιήσεις….

Αρης Ποσειδώνας είναι δύο ασύμβατοι μεταξύ τους πλανήτες, και βρίσκονται και σε αντίθετα ζώδια!

Ο Άρης βρίσκεται στο πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο της Παρθένου, ενώ ο Ποσειδώνας στους ”ομιχλώδεις” Ιχθύες.

Ο Ποσειδώνας, είναι ο πλανήτης που ρίχνει εκείνα τα ”μαγικά ΄΄ πέπλα του, αυτά που γεμίζουν χρώματα και ελπίδα την ψυχή σου, ακριβώς γιατί στοχεύουν στο βαθύτερο είναι σου, σε αυτό που επιθυμείς πολύ, και σε κάνει να πιστέψεις πως ήρθε η ώρα του να υλοποιηθεί!

Πολλές φορές μάλιστα οι συγκυρίες που δημιουργεί έχουν κάτι από….παραμύθι, κάνοντας σε να πιστεύεις πως είναι αδύνατον  να μην λάβεις αυτό που έχεις ζητήσει..

Το …μαγικό χαλί πάνω στο οποίο σε ταξιδεύει, είναι η διέξοδος σου από μια ασφυκτική καθημερινότητα, απ την οποία έχεις τόσο ανάγκη να δραπετεύσεις!

Είναι οι σειρήνες που με το γλυκό τραγούδι τους, σε παρακινούν να τις ακολουθήσεις.

Οι Σειρήνες, αντιπροσωπεύουν τον  πειρασμό της απομάκρυνσής σου, από τον αληθινό σου στόχο, μέσα από την γοητεία που ασκεί ο φυσικός κόσμος, ο κόσμος της ύλης και των αισθήσεων.

Έτσι ακριβώς και οι συνάντηση αυτών των δύο πλανητών. Έρχεται να σε απομακρύνει από τον αληθινό δρόμο σου, και σε κάνει να ακολουθήσεις την λάθος διαδρομή…

Κάθε ενασχόληση σου τις μέρες αυτές με πρακτικά θέματα, επαγγελματικά, η πολύ περισσότερο οικονομικά, μπορεί εύκολα να σε βάλει στην θέση του θύτη αλλά και του θύματος, (εξαρτάται από τους πλανήτες με τους οποίους συνδέονται αυτοί οι δύο στον γενέθλιο χάρτη σου),έτσι που κάθε προγραμματισμός η σχέδιο σου, είναι εύκολο να βγει τελείως έξω από τον αρχικό σου σχεδιασμό.

Θυμήσου: Εκείνες τις φορές που έχασες χρήματα, είτε γιατί  πίστεψες σε ανεδαφικά σενάρια η υποσχέσεις, η γιατί απλά πήρες λάθος ρέστα στην συναλλαγή σου…

Το μυαλό σου θα έχει την τάση να πιστεύει εύκολα, ενώ οι δράσεις σου θα ακολουθούν το λάθος….

Και σε ότι αφορά τα συναισθήματα, ‘Αρης Ποσειδώνας, είναι αυτοί που πλέκουν έναν ολόκληρο ιστό για να σε πείσουν πως όλα είναι υπέροχα….εξωπραγματικά….ιδανικά….

Και ο ιστός αυτός είναι σαν τον ιστό της αράχνης…Αν πιαστείς μέσα του, δύσκολα θα μπορέσεις να ξεφύγεις!

Παράλληλα, Άρης Ποσειδώνας, είναι υπεύθυνοι για κάθε είδους ”ατύχημα” που αφορά το υγρό στοιχείο, είτε αυτό αφορά την θάλασσα και τα πλοία, είτε αφορά την κατανάλωση αλκοόλ που τις μέρες αυτές ρέει άφθονο.

Καθώς επίσης, επειδή οι δύο αυτοί πλανήτες είναι υπεύθυνοι και  για τους ”ιούς” τις ιώσεις και τις δηλητηριάσεις, κι επειδή ζούμε σε μια εποχή που χρήζει πρόσθετης προσοχής, καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας και να προσέχουμε, μια και οι μέρες αυτές είναι επικίνδυνες ακόμα και για την αύξηση των κρουσμάτων!

Κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είναι επιφυλακτικοί , και ως προς αυτά που επιλέγουν να κάνουν η να πιστέψουν, και κυρίως να προφυλάσσουν τον εαυτό τους από κακοτοπιές….

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr