ASTRONEWS ΑΠΟ 28 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Τούτες τις μέρες που θα διανύσουμε, ο Άρης, αναζωπυρώνει το παιχνίδι στους ουρανούς, έντονος ορμητικός και ασυγκράτητος, συναντά πρώτα την Αφροδίτη στην ημέρα της Δευτέρας μέσα από μία όψη τριγώνου,και εν συνεχεία συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο.

Μόνο που ο Άρης είναι ανάδρομος, και ρίχνει τα πυρά του σε λάθος κατεύθυνση…

Είθισται όταν ο Άρης συναντά τον Κρόνο, και μάλιστα από δύσκολη γωνία όπως εδώ, στο μυαλό μας υπάρχουν πάντα μία σειρά από απαγορεύσεις: πρόσεχε τις μετακινήσεις, πρόσεχε τον τρόπο που μιλάς, είναι μία περίοδος συγκρούσεων, και όλα αυτά που έχουν την τάση να γεννούν το φόβο μέσα μας.

  • Ο Άρης είναι το θέλω σου.
  • Αυτό που κουβαλάς εδώ και καιρό ισχυρό μέσα σου, όμως δεν έχεις καταφέρει να το εκφράσεις να το βγάλεις προς τα έξω.
  • Ο Κρόνος είναι το πρέπει σου.
  • Αυτό που υποχρεούσαι μία ολόκληρη ζωή, να ακολουθείς τυπικά. και με ευλάβεια, χωρίς απαραίτητα  να το θέλεις.

Τις μέρες αυτές, αλλά και περίπου μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη που βρίσκεται σε ισχύ η ενέργεια της όψης Άρη -Κρόνου, αυτό που βγαίνει ορμητικό στην επιφάνεια είναι το θέλω σου..

Αυτό που εδώ και καιρό έχεις καταπιέσει, είτε επειδή ακολουθείς ευλαβικά τις προσταγές του Κρόνου σου, είτε επειδή μεγαλώνει μέσα σου ο φόβος πως αν κάνεις αυτό που θέλεις μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από τους γύρω σου.. ή ακόμα γιατί η συνήθεια έχει ριζώσει τόσο πολύ μέσα σου που δεν τολμάς να κάνεις κάτι διαφορετικό από φόβο πάλι μήπως αν αλλάξει κάτι..

Την περίοδο αυτή το θέλω σου βγαίνει ορμητικό προς τα έξω, ίσως μέσα από κάποια γεγονότα τα οποία για πολλοστή φορά σε έχουν καταπιέσει, μόνο που εδώ νιώθεις την ανάγκη να αντιδράσεις..

Τώρα όμως, η δράση σου δεν είναι απλή η συνηθισμένη.. είναι ορμητική ανατρεπτική  και σε πολλές περιπτώσεις σαρωτική..

Επειδή ακριβώς είναι το συναίσθημα πού υπάρχει εδώ και πολύ καιρό μέσα σου και τώρα απελευθερώνεται..

Και σε πολλές περιπτώσεις  γίνεται ανεξέλεγκτο…

Ο  Άρης  εκτοξεύει τα πυρά του προς κάθε κατεύθυνση.. προς κάθε πρόσωπο η κατάσταση που έχει λειτουργήσει καταπιεστικά.

Είναι αυτή η στιγμή που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η λάθος κίνηση..

Η συνάντησή του με την Αφροδίτη θα λειτουργήσει περισσότερο σαν την εκτόνωση παλιών απωθημένων, που κουβαλάς  εδώ και καιρό στην ψυχή σου, και τώρα είναι η ώρα να τα εκτονώσεις, ίσως όμως  με λάθος τρόπο.

Ο έρωτας πληγώνει και πληγώνεται, ανασύροντας όλα αυτά από μέσα στην πορεία μιας σχέσης δεν εκτονώθηκαν.. Και είναι εδώ που μία και μόνη στιγμή μπορεί να γίνει η αιτία μιας ρήξης πού πολύ πιθανό να έχει και οριστικό χαρακτήρα.

Θυμήσου πως τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο..

Και είναι εδώ που χρειάζεται να ανακαλύψεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω τα δικά σου και στα θέλω τον άλλων

Είναι αυτή τη στιγμή που μπορείς να συγκεράσεις  δύο κόσμους…

Η στιγμή που μπορείς να ισορροπήσεις το πρέπει να το θέλω σου..

Και είναι εδώ που μπορείς να ανακαλύψεις έναν άλλο εαυτό,

 έναν άλλο κόσμο μία άλλη σχέση.

Γιατί να θυμάσαι πως κάθε αποτέλεσμα προέρχεται από την δική σου στάση και συμπεριφορά.

Είσαι ο μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος της ζωής σου.

Φρόντισε την λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι όψεις αυτές συνοδεύουν και την Πανσέληνο στην 1η Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού.

Οι ημέρες αυτές εφιστούν την προσοχή στους Κριούς, Καρκίνους,Λέοντες, Ζυγούς, και Αιγόκερους, του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Στην ημέρα της Τρίτης ο Κρόνος περνάει σε ορθόδρομη πορεία.

(Να θυμίσουμε πως βρισκόταν σε ανάδρομη από τις 11 Μαΐου του 2020 και την 1η μοίρα του υδροχόου έως 29 Σεπτεμβρίου και την 25η μοίρα του Αιγόκερω)

Στη διάρκεια που ο Κρόνος παρέμεινε σε αναδρομή πορεία, λίγο ως πολύ νιώσαμε έναν μεγαλύτερο περιορισμό ως προς τις κινήσεις και τις επιλογές μας περισσότερο άγχος, και ομολογουμένως και περισσότερο φόβο.

Στην περίοδο αυτή μας ζητήθηκε να κάνουμε την απαραίτητη η επανεξέταση τόσο σε σχέσεις της προσωπικής ζωής, όσο και σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά μας, με τα πρόσωπα που συνεργαζόμαστε, ή ακόμα και με τα σχέδια μας, που στο διάστημα αυτό, ακόμα και αν πιέσαμε ή προσπαθήσαμε πράγματα,το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορέσαμε να τα ολοκληρώσουμε.

Κυρίως όμως, αυτό που ο Κρόνος μας κάλεσε να επανεξετάσουμε, έχει να κάνει με τις ευθύνες, αυτές που έχουμε αναλάβει τις υποχρεώσεις,

τα πρέπει μας, και κατά πόσο μπορούμε να τα εξυπηρετήσουμε επαρκώς. Ή ακόμα κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και νέες ευθύνες που μπορεί να μας δοθούν.

Ίσως ακόμα στο διάστημα που ο Κρόνος έμεινε σε αναδρομή πορεία, να νιώσαμε πολύ πιο έντονα το συναίσθημα της θλίψης ,της μοναξιάς, και ίσως οι σκέψεις μας να έγιναν πολύ πιο αρνητικές επηρεάζοντας και την ψυχολογία μας και τις πράξεις μας.

Ωστόσο τώρα που περνάει σε ορθόδρομη πορεία, μας καλεί να μπούμε στην επόμενη φάση αυτή για την οποία προετοιμαστήκαμε τους προηγούμενους μήνες.

Και εδώ θα φανεί το κατά πόσο έχουμε δουλέψει αρκετά με τον εαυτό μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε σε ένα καινούργιο κύκλο πραγμάτων και να ορίσουμε ξανά το παιχνίδι με τους δικούς μας όρους τους δικούς μας κανόνες.

Είναι μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή, όπου ανάλογα με την προετοιμασία που έχουμε κάνει και σε προσωπικό αλλά κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, η περίοδος αυτή μπορεί να δώσει την δυνατότητα της ολοκλήρωσης όλων των σχεδίων ή των επαφών που είχαμε ξεκινήσει.

Η εποχή αυτή, είναι εκεί που ο τροχός αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκολλάει από τη στασιμότητα, και να γυρίζει σε μία νέα κατεύθυνση, σε μία νέα πραγματικότητα, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προετοιμασία που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Από την ορθοδρόμηση του Κρόνου, επηρεάζονται όλοι κυρίως όμως οι κριοί καρκίνοι ζυγοί και αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου που πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία.

 Και φυσικά έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, σαν μία τελική εκκαθάριση πριν προχωρήσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους.

Καλή εβδομάδα!

Πηγή: My Astro.