ASTRONEWS ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Άρης αντίθεση με ανάδρομο Κρόνο.

Είναι σκληροί  αμείλικτοι και έτοιμοι για πόλεμο!

Ο λόγος για τους δύο “σκληρούς” του πλανητικού σκηνικού, τον Άρη και τον Κρόνο, που παίρνουν θέση μάχης παρατάσσοντας τα όπλα και τα ξίφη τους στην εβδομάδα αυτή.

Και μπορεί ο Κρόνος να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, μία και βρίσκεται στην παραδοσιακή κατοικία του, στο δικό του στρατόπεδο, που θέτει τους δικούς του κανόνες, τα δικά του όρια και τα δικά του πλαίσια, όμως από την άλλη μεριά και ο Άρης από το Λέοντα δεν κάνει πίσω.

Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, που δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, κάθε τρόπο που μπορεί, προκειμένου να επιβάλει το δίκιο του ή τις θέσεις του.

Το πεδίο της μάχης τους η καθημερινότητά σου, εκεί θα συγκρουστούν, υποχρεώνοντας σε να πάρεις θέση απέναντι στις προκλήσεις πού σου θέτουν.

Όμως ότι γίνεται τώρα δεν είναι καινούργιο…

Είναι η σύγκρουση που έχεις επιμελώς αποφύγει εδώ και καιρό, για να μη χαλάσεις την καρδιά σου, για να μην πεις πράγματα που μπορεί να δυσαρεστήσουν τους γύρω σου, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου.

Όμως είναι κάποιες φορές που δεν πάει άλλο…

Χρειάζεται να πάρεις θέση, να πεις “όχι” αντί να συμβιβαστείς, να υψώσεις το ανάστημα σου, και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να καταστρατηγήσει τις αρχές και τις αξίες σου.

Άρης Κρόνος είναι η μάχη που πρέπει να δώσεις, για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου, απέναντι σε αυτούς που δεν τον σέβονται.

Και μάλιστα όταν στο όλο σκηνικό συμμετέχει και ο ουρανός, ( μια και ο Άρης λίγο παρακάτω σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον ουρανό δημιουργώντας το σχηματισμό ταυ τετραγώνου),  τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Σε κοσμικό επίπεδο η όψη αυτή συμβαίνει σχεδόν πάνω στην  γενέθλια αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στον Ήλιο και στον Κρόνο στο χάρτη της Ελλάδας, και πάνω στον άξονα 4-10, δηλώνοντας  μία ευαίσθητη  στιγμή για τη χώρα μας.

Δεν αποκλείεται σε κοσμικό επίπεδο να βρεθούμε μπροστά σε ένα νέο κύμα προκλήσεων, καθώς επίσης και θέματα που σχετίζονται με τις κλιματικές συνθήκες είναι πολύ πιθανό να μας προβληματίσουν, η ακόμα και  θέματα που  σχετίζονται  με την γη.

Και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς της περιόδου αυτής, μία και ισορροπίες κρίνονται εξαιρετικά ευαίσθητες.

Και επειδή ακριβώς στο όλο σκηνικό συμμετέχει και ο ουρανός, οι ανατροπές γίνονται απρόσμενα ξαφνικά και σε πολλές περιπτώσεις έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα!

Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να κρατάμε αποστάσεις από ότι νιώθουμε να μας πυροδοτεί, γιατί είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ότι ανοίγει τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να οριοθετηθεί και να το διαχειριστούμε.

Οι όψεις του Άρη επηρεάζουν τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, ταύρους λέοντες, σκορπιούς και υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, η όσους έχουν  ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Καλό και φωτεινό μήνα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr