ASTRONEWS ΑΠΟ 27 ΕΩΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ  2020

Στην εβδομάδα αυτή, μπορεί να δούμε και να ακούσουμε πολλά! Χρειάζεται ωστόσο να φιλτράρουμε τι θα κρατήσουμε και τι οχι, μια και πολλά απο αυτά, μπορεί να μας βγάλουν εκτός πορείας…

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ερμής με τις διαδοχικές όψεις που σχηματίζει, τόσο το τετράγωνο του με τον Άρη στην ημέρα της Δευτέρας, όσο και την αντίθεση του με τον Δία , αλλά και το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Πέμπτης.

Το κυρίαρχο συναίσθημα που ανοίγει την εβδομάδα, είναι ένταση, νεύρα , που εκδηλώνονται ακόμα και με ασήμαντες αφορμές, και που πολύ εύκολα μπορεί να κάνουν τον κόσμο σου άνω κάτω…

Υπάρχει έκδηλη η τάση αυτή του να πυροδοτούμαστε με το παραμικρό, και να εκδηλώνουμε σκληρότητα, έντονη κριτική αλλά και αδιαλλαξία.

Το’ ‘Εγώ” υψώνει το ανάστημα του, απειλητικό και αμείλικτο, έτσι που δεν επιτρέπει τίποτα και σε κανέναν να το πλησιάσει, και είναι έτοιμο να πολεμήσει όποιον νιώθει πως του στέκεται εμπόδιο.

Ο λόγος σκληρός και πολλές φορές υπερβολικός βάζει κι αυτός την δική του πινελιά στις διαθέσεις που εναλλάσσονται με την ταχύτητα του ανέμου.

Ενώ το όλο σκηνικό διέπεται από μια υπερβολή σε όλα,  έτσι που το μικρό το κάνει τεράστιο, και το μεγάλη ασήμαντο.

Τις μέρες αυτές κινούμαστε με άξονα το συναίσθημα μας, τις προσδοκίες μας. Και είναι ακριβώς εκεί που όταν δεν υλοποιείται αυτό που έχουμε σχεδιάσει στο μυαλό μας, η ψυχή μας αναστατώνεται, και κάνει κινήσεις που δεν έχει υπολογίσει, προκαλώντας διαφόρων ειδών αντιδράσεις, που πολλές φορές δεν έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε.

Τις ημέρες αυτές καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε οτι ακούμε, μια και πολλά από αυτά θα είναι ….φούσκες!

Λόγια που λέγονται για να λέγονται, χωρίς νόημα και ουσία για την πρόκληση εντυπωσιασμού η ….παραπληροφόρησης!

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, έχουμε και την Αφροδίτη, να συναντά τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Δευτέρας, προσθέτοντας την δική τους πινελιά δυσκολίας στις μέρες που θα διανύσουμε.

Σύγχυση και απογοητεύσεις κάνουν ….παρέλαση από την καθημερινότητα μας, και κυρίως σε ότι αφορά τις πιο προσωπικές μας σχέσεις, αυτές που έχουν και την μεγαλύτερη δύναμη πάνω μας, μια και ”χτυπούν” κατευθείαν στην καρδιά μας.

Κι επειδή και Αφροδίτη το προηγούμενο διάστημα κατά την περίοδο της αναδρομής της, δημιούργησε διάφορά σκηνικά με έρωτες που αναμοχλεύτηκαν κάτω από την επιρροή της, οι μέρες αυτές φέρνουν και ένα είδος ξεκαθαρίσματος σε κάθε είδους αυταπάτη που μπορεί να τρέφαμε στο μυαλό μας….

Γεγονός είναι πως η εβδομάδα δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, και ειδικά για τους Διδύμους. Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να προσέχουν τι λένε, με τι δεσμεύονται, αλλά κυρίως τι προσδοκούν  απο τους άλλους, μια και οι τρίτοι μπορεί να μην θέλουν η να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

Αλλά και για τους Κριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν επίσης τον Ήλιο τους τον ωροσκόπο τους και προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20μοίρα των ζωδίων, οι αποστάσεις επιβάλλονται μια πολλά από όσο λέγονται η ακούγονται τώρα μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες της καθημερινότητας τους.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή