ASTRONEWS  ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αφροδίτη στο Λέοντα.

Δεν  αρκεί  να ”είσαι”, πρέπει και  να φαίνεσαι!

Στην ημέρα της Κυριακής, η Αφροδίτη, φοράει τις ψηλοτάκουνες γόβες της, υπέροχο φόρεμα της, και κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο το ζώδιο του λέοντα, για να καθίσει για μία ακόμα φορά στο θρόνο της.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Λέοντα.

Ο Λέοντας είναι ένα πύρινο και σταθερό ζώδιο, και εδώ η Αφροδίτη, βρίσκει ένα πρόσφορο έδαφος να εκφράσει τις ποιότητες της.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τον τρόπο που συνδεόμαστε με τους γύρω μας, με τις σχέσεις μας.

Και εδώ ωθείται στο να εκφραστεί με έναν πολύ καλύτερο, ανοιχτό, και γεμάτο διάθεση προσφοράς τρόπο.

Ο πλανήτης εδώ έχει ανάγκη από δράση και δημιουργία, κάνοντας το όμως με ένα τέτοιο τρόπο, που της εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση.

Μπορεί να σου χαρίσει τον κόσμο ολόκληρο, όταν σε νιώσει κοντά της, δικό της άνθρωπο, έχει όλη εκείνη τη γενναιοδωρία που χαρακτηρίζει μία πραγματική βασίλισσα!

Έχει ανάγκη επίσης και να τη θαυμάζουν, για αυτό και συνήθως οι άνθρωποι που έχουν Αφροδίτη στο Λέοντα, έχουν γύρω τους έναν μικρό ή μεγαλύτερο κύκλο ανθρώπων, που εμπιστεύονται και που κυρίως γοητεύουν…

Ακόμα και αν είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων έχουν μία λάμψη στο βλέμμα τους στην ενέργεια τους που σπάνια περνάει απαρατήρητη.

Και πραγματικά είναι αυτοί, που βρίσκονται πάντα εκεί όταν τους χρειάζεσαι, έτοιμοι να προσφέρουν την αρωγή, τη συμπαράσταση και τη φροντίδα τους, πολλές φορές σαν μία πατρική η μητρική φιγούρα, που θα είναι πάντα κοντά σου στα δύσκολα.

Αγαπούν την πολυτέλεια, και ακόμα και αν δεν διαθέτουν τη δυνατότητα να την έχουν, είναι εξαιρετικά προσεγμένοι, στους τρόπους ή την εμφάνισή τους.

Ο Λέοντας είναι μία καλή θέση για την Αφροδίτη, μία και ανασύρει από όλο το μεγαλείο που διαθέτει, εμπλουτίζοντας με κάθε τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις, τις οποίες έχει πολλή ανάγκη για να εξισορροπεί  τη ζωή της μέσα σε αυτές, και το κάνει μέσα από γενναίες δόσεις προσφοράς.

Διελαυνουσα Αφροδίτη στον Λέοντα.

Αυτό που αναδιαμορφώνεται σε ένα καινούργιο πλαίσιο είναι οι σχέσεις μας.

 Τώρα νιώθουμε πολύ περισσότερο την ανάγκη να δώσουμε ,να φροντίσουμε, τους ανθρώπους που αγαπάμε. Και γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό υπάρχει ένας εσωτερικός ενθουσιασμός, μία διάθεση που έχει έναν έντονο ερωτικό χαρακτήρα, τέτοιον που μας κάνει να είμαστε πιο ανοιχτοί, πιο δεκτικοί, και πιο διαθέσιμοι, να κατανοήσουμε καλύτερα και τις ανάγκες των γύρων μας ,και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές με κάθε τρόπο.

Και έκφραση μας αλλάζει, και είμαστε πολύ πιο γενναιόδωροι ως προς τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε.

Όψεις της Αφροδίτης

Βεβαίως η Αφροδίτη εδώ θα περάσει από διάφορα πλανητικά ραντεβού, αρχής γενομένης με τον ανάδρομο Κρόνο, στις 6 Ιουλίου, κάτι που θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία μας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα, με σχέσεις η συνεργασίες και που δεν εκτονώθηκαν επαρκώς. Είναι μία εποχή που καλούμαστε να δούμε κατάματα τι δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα και κυρίως, τα λάθη ή τις παραλείψεις που μας αφορούν.

Στις 9 Ιουλίου, το τετράγωνο της με τον ουρανό, εντείνει ένα κλίμα ανατροπών που μπορεί να προέρχονται φαινομενικά με μία ασήμαντη αφορμή, όμως είναι θέματα που μπορεί να κουβαλάμε εδώ και καιρό μέσα μας.

Βεβαίως από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξουν ξαφνικοί απρόσμενοι και ανατρεπτικοί έρωτες, που αλλάζουν άρδην την καθημερινότητά μας και την ψυχολογία μας.

Στις 13 Ιουλίου, η ένωση της με τον Άρη, δίνει ένα ιδιαίτερα ερωτικό χρώμα στο καλοκαίρι αυτό ανοίγοντας ένα νέο κύκλο ερώτων, που θα γράψουν τη δική τους ιστορία τη δική τους ιστορία, στις ημέρες που θα διανύσουμε.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας: Κριοί Λέοντες και Τοξότες, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια  αυτά.

Θα παραμείνει στον λέοντα έως τις 22 Ιουλίου όπου θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της παρθένου.

Καλό τριήμερο σε όλους.

Πηγή: My Astro.gr