ASTRONEWS ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Άρης τρίγωνο Κρόνος.

Η στρατηγική κάνει τη διαφορά!

Ο Άρης από το Zυγό κορυφώνει το τρίγωνο του με τον ανάδρομο Κρόνο στην ημέρα του Σαββάτου.

Οι δύο πλανήτες έρχονται να μας θυμήσουν, πως οι συμβιβαστικές λύσεις σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερες από τις ακραίες ή τις ριζοσπαστικές.

Και οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να γίνονται σκληροί, αδιάλλακτοι, και να ορθώνουν το ανάστημά τους χωρίς να διαπραγματεύονται τίποτα όταν θέλουν να φτάσουν στο στόχο τους!

Γεγονός είναι πως τις περισσότερες φορές, η συνάντησή τους ,σε φέρνει μπροστά σε δύσκολες προκλήσεις, για αυτό είναι σημαντικό  να τους δίνεις τη σημασία που τους αναλογεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χρειάζεται να τους φοβάσαι.

Και οι δύο σε καλούν να επιστρατεύσεις τη δύναμη της θέλησης σου, αυτής που μπορεί πραγματικά να μετακινήσει βουνά όταν  το αποφασίσει.

Και τώρα είναι μία στιγμή ,που μπορείς να αποδείξεις τι αξίζεις, μόνο που ότι κάνεις χρειάζεται να συνοδεύεται από αυτοσυγκέντρωση ακρίβεια και επιδεξιότητα.

Γιατί τίποτα δεν μπορείς να αφήσεις στην τύχη του: ο Κρόνος δεν το επιτρέπει, και ο Άρης είναι εύκολο, μία και λειτουργεί παρορμητικά να κάνει λάθη αν δεν τον προγραμματίσεις σωστά.

Και αυτή ακριβώς είναι η ευκαιρία σου: Να ελέγξεις τη δράση σου καθώς και το αποτέλεσμα της! Εκείνο που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως η συλλογικότητα μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύτιμο εργαλείο, για όσους έχουν τη διάθεση να μοιραστούν να ανταλλάξουν, επί ίσοις όροις, ανταγωνισμούς, νικητές η νικημένους.

Η νίκη που βιώνεται σε συλλογικό επίπεδο, είναι πολύ μεγαλύτερη, γιατί μπορείς να τη μοιραστείς, με την ίδια ένταση και την ίδια χαρά που νιώθεις εσύ με τους άλλους, που νιώθουν ακριβώς το ίδιο γιατί συμμετέχουν σε αυτό.

Έτσι κι αλλιώς η εποχή, μας καλεί να αναγνωρίσουμε και να ανταποκριθούμε στη συλλογικότητα, μία και είναι η  ποιότητα που αναδύεται, και που ίσως είναι από τους βασικούς λόγους που μπορεί να εξελιχθεί θετικά ο πολιτισμός αυτός.

Άρης Κρόνος σου δίνουν τη δυνατότητα να οργανώσεις και να φτάσεις στο στόχο σου, επαναφέρεις ένα παλαιότερο θέμα που σε απασχολούσε, και να το προωθήσεις ή να το ολοκληρώσεις, να κάνεις νέες συμμαχίες, και να προωθήσεις δυναμικά τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή.

Τις ευλογίες του Άρη Κρόνου εισπράττουν του οι Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Κυριακής ο Ερμής ξεκινάει έναν ακόμα κύκλο ανάδρομης πορείας έως τις 19 Οκτωβρίου 2021.

Θα ξεκινήσει από την 25η μοίρα του Ζυγού και θα φτάσει ως τη 10η  του ζωδίου.

Και όταν μιλάμε για Ζυγό μιλάμε για σχέσεις, που την περίοδο αυτή παίρνουν σε μία φάση επανεξέτασης, σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Την περίοδο αυτή, αναμοχλεύονται  και θέματα του παρελθόντος, που έρχονται με μεγαλύτερη έμφαση στο προσκήνιο, δημιουργώντας διαφόρων ειδών διλήμματα ερωτηματικά που εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε διαφωνίες.

Δεν είναι μία περίοδος αποφάσεων είναι όμως μία εποχή που μπορεί να αναζητήσουμε τα λάθη που μας οδήγησαν μέχρι εδώ για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε.

Ας χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, για να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δημιουργούν δυσλειτουργίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro .gr