Άρης τετράγωνο Κρόνος.

Μονομαχία γιγάντων.

Υπάρχει ένας φόβος που πλανιέται πάνω από τα κεφάλια μας κάθε φορά που ο Άρης συναντά τον Κρόνο, πολύ περισσότερο τώρα που και οι δύο πλανήτες βρίσκονται πανίσχυροι στα ζώδια της κατοικίας τους, στον παρορμητικό άξονα.

Προσοχές ,και  απαγορεύσεις,   είναι οι μόνιμες προτροπές της περιόδου αυτής, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις το σκόπελο αυτών των δύο γιγάντων, που  συναντιόνται ακονίζοντας  τα σπαθιά τους και τα κοντάρια τους, θυμίζοντας κάτι από τον πόλεμο  των  7 βασιλείων στο Game of throneς.

Αρχετυπικά ο Άρης στον Κριό είναι το θέλω σου πανίσχυρο, ορμητικό, και ασυγκράτητο, φεύγει μπροστά έτοιμο να συγκρουστεί και να ισοπεδώσει κάθε τι που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του.

Από την άλλη μεριά ο Κρόνος είναι το πρέπει σου. Αυτά που μέχρι τώρα σε κράτησαν και σε κρατούν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και σε υποχρεώνουν να κινηθείς μέσα σε αυτό.

Γεγονός είναι πως δεν μπορείς να βγεις εύκολα έξω από τα όρια που σου επιβάλλει ο γέροντας του ζωδιακού, και εδώ είναι που αρχίζει το παιχνίδι!

Είναι πολύ εύκολο την περίοδο αυτή μία σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο ογκόλιθων που χαρακτηρίζουν τη ζωή σου και την προσωπικότητά σου!

Τα πρέπει και τα θέλω σου.

Ισχυρά τα επιχειρήματα έντονοι οι διαξιφισμοί, ηχηρός ο ήχος από το χέρι που χτυπάει πάνω στο τραπέζι.

Φυσικά και είθισται  το παιχνίδι να έχει όρους και κανόνες μόνο που εδώ καταστρατηγούνται όλα.

Κάτω από την ενέργεια των δύο αυτών εξαιρετικά ισχυρών πλανητικών επιρροών.

Οι δυνάμεις αναμετρήσεις ίσες και το ποιος θα υπερισχύσει έχει να κάνει μόνο με τα δικά σου κουτάκια.

Κατά πόσο ακούς αυτά που σου επιβάλλονται η έχεις αποφασίσει να χαράξεις τη δική σου πορεία να σηκώσεις τη δική σου σημαία, το δικό σου λάβαρο της επανάστασης, και να ακολουθήσεις τους δικούς σου νόμους και κανόνες.

Γιατί ο Άρης είναι πολεμιστής και ο Κρόνος σε θέλει στρατηγό και όχι παρατρεχάμενο.

Και αν μέσα σου αναρωτιέσαι :Σε ποια μάχη καλείσαι να πολεμήσεις και να ηγηθείς, ξεκινά από αυτήν με τον εαυτό σου.

Είναι η πιο σημαντική η πιο σπουδαία και η πιο δύσκολη μάχη που μπορείς να δώσεις.

Εκεί που δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, αλλά η ανάδυση μίας  νέα προσωπικότητας  ισχυρής, δυνατής, με διάθεση να ακολουθήσει το όνειρό της, όσο και αν γύρω της ο κόσμος το περιβάλλον την αποτρέπουν από αυτό.

Γιατί σε ότι αφορά τη δική σου ζωή είσαι ο μόνος ο απόλυτος κυρίαρχος της και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις.

Διαφορετικά θα είσαι πάντα εκτεθειμένος σε κάθε φοβία ανασφάλεια στρεσογόνα κατάσταση που σου πλασάρεται απέξω, και πάντα μα πάντα θα ακούς τις φωνές των άλλων και όχι τη δική σου.

Γιατί τελικά θα διαπιστώσεις πως όταν η κάθε μάχη που δίνεις, τυλίγεται  από την αγάπη σου για τον εαυτό σου, και ακολουθεί το δικό σου όραμα και την υπεράσπισή του μόνο μεγαλειώδης μπορεί να είναι.

Και γιατί τελικά το πιο σημαντικό από όλα είναι να είσαι συνεπής με εσένα και μόνο.

Το οδοιπορικό αυτών των δύο πλανητών ακολουθούν κατά πόδας οι κριοί ζυγοί καρκίνοι και αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Τρίτης το τρίγωνο του Ερμή με τον ουρανό δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό και όχι μόνο.

Απρόσμενα Νέα ειδήσεις και συναντήσεις συνθέτουν το σκηνικό των ημερών ανοίγοντας Σε πολλές περιπτώσεις άξαφνα και απρόσμενα την πόρτα της τύχης και της ευκαιρίας.

Οι λύσεις που ανοίγονται τώρα μπροστά σου,σε πολλές περιπτώσεις μοιάζουν σαν τον από μηχανής Θεό που έρχεται να αλλάξει άρδην τα δεδομένα σου

Από τη σύνθεση των δύο πλανητών του Ερμή και του ουρανού εξυπηρετούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλό τητας ταύροι παρθένοι και Αιγόκεροι, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στη 10η μοίρα των ζωδίων.

Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο τις μέρες αυτές θα παίξει η Αφροδίτη με δύο πλανητικά ραντεβού που ετοιμάζει και που φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο η αντίθεση της με τον Δία στην ημέρα της Τρίτης όσο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Πέμπτης.

Η ανάγκη για γέλιο για χαρά για καλοπέραση φαίνεται να είναι πολύ πιο αναγκαία τις μέρες αυτές και το ίδιο βέβαια και μία ελαφρότητα η οποία διέπει τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές.

Η κατανάλωση έχει την τιμητική της μία και σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί σαν μία καλή ψυχοθεραπεία, αναπληρώνοντας φυσικά τα συναισθηματικά κενά, και αφήνοντας πολλές τσέπες άδειες, μετά από πολύωρες βόλτες στα μαγαζιά από τις μέρες αυτές έχουν την τιμητική τους.

Κυρίαρχος ο ο έρωτας, βγαίνει σεργιάνι μαζί με το συναίσθημά μας, και τις επιθυμίες μας, και αναζητά εκείνο το πρόσωπο που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά μας.

Η ωραία του ζωδιακού φροντίζει για αυτό η Αφροδίτη και τρέφεται από το όνειρο και την ελπίδα που της δημιουργεί η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα.

Πολλά ρομάντζα και ειδύλλια θα πλεχτούν στους δρόμους της πόλης των νησιών, πριμοδοτώντας με extra bonus τις μέρες αυτές και ανοίγοντας την πόρτα στο όνειρο που ο καθένας από μας θέλει να ζήσει έτσι όπως το έχει ονειρευτεί.

και είναι από αυτές τις φορές που Θα αφεθούμε χωρίς να σκεφτούμε αν πρέπει ή όχι, γιατί η επιθυμία είναι μεγαλύτερη από τη λογική και το συναίσθημα ξεχειλίζει και αναζητά διεξόδους να εκτονωθεί.

Την επιρροή των όψεων της μεγάλης κυρίας εισπράττουν οι ταύροι, καρκίνοι παρθένοι σκορπιοί αιγόκεροι και ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Καλή εβδομάδα σε όλους!