ASTRONEWS  ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Άρης τετράγωνο Δία.

Ήλιος σύνοδο Κρόνο.

Όρισε εσύ τους κανόνες του ”παιχνιδιού”

Το ”θέλω” σου μπορεί να μετακινήσει βουνά, και είναι η στιγμή που μπορείς να δημιουργήσεις εσύ το γαϊτανάκι των εξελίξεων.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε προτρέπει να μπεις στην δράση, να  ορίσεις εσύ τους κανόνες του ”παιχνιδιού”

Η συνάντηση των δύο πλανητών, ανοίγει έναν κύκλο που όλα είναι πιθανά, και  οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα να έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Όλα θα εξαρτηθούν, από το πόσο βιαστικά η παράτολμα μπορεί να λειτουργήσεις, η κατά πόσο οι κινήσεις η οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι προϊόν σκέψης και οργάνωσης.

Είναι εκεί, που πραγματικά μπορείς να κάνεις την διαφορά, και να ωφεληθείς από ότι μπορεί να παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ωστόσο, επειδή οι δύο αυτοί πλανήτες σε όψη τετραγώνου, προάγουν και την διάθεση του ρίσκου, μέσα από ένα εξαιρετικά αισιόδοξο πρίσμα που μπορεί να προσφέρουν, είναι εκεί που εύκολα μπορεί να χάσεις το μέτρο, και να μπεις σε πεδία που δεν μπορείς να ελέγξεις, μόνο και μόνο επειδή νιώθεις αισιόδοξος και δυνατός.

Να θυμάσαι ωστόσο, πως κάθε τι παράτολμο η αλόγιστο, μπορεί να σε καταλήξει σε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που ενδεχομένως να υπολόγιζες.

Ιδιαίτερη προσοχή και στα τυχερά παιχνίδια, μια και στο όνομα μιας εύκολης δυνατότητας, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές απώλειες.

Ιδιαίτερα στον άξονα των σταθερών ζωδίων, Ταύρων, Λιονταριών ,Σκορπιών και Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Παράλληλα στην ημέρα του Σαββάτου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε ωθεί να αναζητήσεις συναίσθημα, τρυφερότητα και οικειότητα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, και αγαπημένος.

Όμως στην ημέρα της Κυριακής έχουμε σε ενέργεια την σύνοδο του Ηλίου με τον Κρόνο.

Εδώ, ο Ήλιος βρίσκεται σε αδυναμία, και στην κυβέρνηση του Κρόνου. Θα υποχρεωθεί να ακολουθήσει τις επιταγές του, όσο και αν δεν του αρέσουν η νιώθει ότι τον περιορίζουν.

Τις μέρες αυτές, καλείσαι να ενεργήσεις κάτω από σαφή όρια και πλαίσια. Ότι και αν λαχταρά η ψυχή σου να κάνεις η να ακολουθήσεις, υποχρεούσαι να τηρήσεις  τα ”πρέπει” που σου επιβάλλονται από τους τρίτους, πολλές φορές άκριτα και χωρίς δυνατότητα επιλογής.

Τις μέρες αυτές έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιλογές σου, τις παλαιότερες η τις πρόσφατες. Κι εδώ, αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες που έχει η κάθε επιλογή που κάνεις.

Κάθε φορά που άνοιξες η δεν άνοιξες μια πόρτα σε οδηγεί κάπου. Κάθε φορά που είπες ένα Ναι που δεν το εννοούσες, η ένα Όχι που το εννοούσες σε οδηγεί κάπου.

Κάθε φορά που επέλεξες να αναλάβεις πράγματα που δεν άντεχες να υποστηρίξεις αλλά το έκανες σε οδηγεί κάπου.

Κάθε φορά που συμβιβάστηκες ,η που δεν συμβιβάστηκες σε οδηγεί κάπου.

Το που οδηγείσαι με τις όποιες επιλογές σε έχουν καθορίσει, θα σου αποκαλυφτεί τις μέρες αυτές.

Και ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, η αν έχεις ωροσκόπο η πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές σε καλούν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων που σου φέρνουν, και να διαχειριστείς με ωριμότητα τις επιλογές σου, ακόμα και αν το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περίμενες.

Ίσως ακόμα να βιώσεις  μια δέσμευση η μια δυσκολία στο κινηθείς όπως θα ήθελες, ωστόσο θυμήσου, πως τώρα είναι μια στιγμή ευθύνης, και όχι μια στιγμή χαλαρότητας, η οποία είναι σημαντική και για την μετέπειτα πορεία σου.

Καλό τριήμερο σε όλους.

Πηγή: My Astro.gr