ASTRONEWS ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Βρισκόμαστε σαφώς κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, την δεύτερη ΝΣ. που ανοίγει εφέτος στο ζώδιο αυτό, και που τα γεγονότα της είναι εξαιρετικά σημαντικά και καθοριστικά για την μετέπειτα εξέλιξη μας, και πορεία μας.(δες την εκπομπή και το κείμενο της Παρασκευής17,7,για την ανάλυση της ΝΣ).

Ωστόσο, οι εναλλαγές δεν σταματούν ποτέ, και οι εξελίξεις επίσης, κι έτσι στην εβδομάδα αυτή, λίγο παρακάτω στην ημέρα της Τετάρτης, ο Βασιλιάς Ήλιος επιστρέφει στον Θρόνο του, στο ζώδιο του Λέοντα, για να ζεστάνει με το φως του και τις ζωές μας και να απλώσει την ζεστασιά του στο δύσκολο αυτό καλοκαίρι.

Ναι με τον Ήλιο να διαβαίνει το ζώδιο του Λιονταριού, αρχικά αυτό που αλλάζει είναι η διάθεση μας, μια και μας βάζει στην διαδικασία, αυτή του επαναπροσδιορισμού της πραγματικότητας μας.

Την κάνει να μοιάζει πιο φωτεινή πιο χαρούμενη, ακόμα και αν το φως του ξεπροβάλλει μέσα από τα σύννεφα!

Κάνει την είσοδό του στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου στις 10.37 το πρωί, και θα παραμείνει ως τις 22 Αυγούστου στις 5.45μμ που θα περάσει στην Παρθένο.

Το επόμενο ραντεβού μας, αφορά κάθε τι που σχετίζεται με δημιουργία και δημιουργικότητα.

Εδώ  ξεδιπλώνονται οι ποιότητες αυτές που έχεις μέσα σου, και που πραγματικά όταν ενεργοποιούνται, γίνεται μια έκρηξη ενδορφίνων στον οργανισμό σου, και νιώθεις χαρά και πληρότητα.

Και είναι εδώ, που ακόμα και αν τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως θα τα ήθελες, εσύ ξέρεις πως το φως μέσα σου μπορεί να διαλύσει κάθε σκοτάδι έξω σου!

Εδω θα ανακαλύψεις αυτό το πιο παιχνιδιάρικο μέρος του εαυτού σου, που ξυπνά το παιδί μέσα σου, και μπορεί να χαίρεται ακόμα και με ασήμαντα πράγματα.

Ναι, έχεις ανάγκη να  ζήσεις έστω και για λίγο την ξενοιασιά του καλοκαιριού, να αφεθείς στην ζεστασιά του, να χαρείς, να ξεφύγεις, να νιώσεις το αίμα σου να κυλλά πιο γρήγορα μέσα σου…

Να ζήσεις ξανά τον ερωτά σου, να τον αναθερμάνεις, η να χαρείς την μαγεία ενός νέου έρωτα…

Να αφιερωθείς σε ότι μπορεί να θεωρείς σημαντικό…σε ότι σε κάνει να ζείς να δημιουργείς, να νιώθεις, ν αγαπάς …

Ολα αυτά ανασύρει από μέσα σου η ενέργεια του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα.

Δεν έχεις παρά να βγείς λίγο πιο έξω απο την καθημερινότητά σου και τα στενά όρια της λογικής σου, και να ανακαλύψεις τον κόσμο που σου προσφέρεται…

Οι Λέοντες ωστόσο, την χρονιά αυτή, βιώνουν εξελίξεις που αφορούν κυρίως θέματα που σχετίζονται τόσο με τα εργασιακά τους, όσο και γενικότερα με την καριέρα τους.

Διας, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αλλά και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου, τους καλούν να ανακαλύψουν έναν καινούργιο ορίζοντα που συνάδει περισσότερο με ότι λαχταρά η ψυχή τους, ότι ονειρεύονται και δεν έχουν μέχρι τώρα τολμήσει να διεκδικήσουν.

Οι αλλαγές είναι πολλές και σημαντικές, ωστόσο εκείνο που θα παίξει ρόλο είναι το κατά πόσο έχουν την διάθεση να συμβιβαστούν, η να υψώσουν το ανάστημα τους και να διεκδικήσουν το όνειρο τους.

Οι ευκαιρίες πάντως δεν θα τους λείψουν.

Χρόνια πολλά στους αγαπημένους Λέοντες!

Στην ημέρα της Τετάρτης ο Ερμής συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό.

Κι εδω ανοίγει η πύλη του αναπάντεχου, εκεί που κάθε τι μπορεί να συμβεί!

Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις η συναντήσεις μπορεί να μεταβάλλουν πολύ ευχάριστα την καθημερινότητα σου, αλλάζοντας το σκηνικό που είχες προγραμματίσει…

ίσως και κάποιες ευκαιρίες που προκύπτουν να είναι πιο σημαντικές απ ότι νομίζεις…

Ειδικά για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και  Αιγόκερους που έχουν τον ηλιο τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων.

ΠΗΓΗ:My Astro.gr Καλή εβδομάδα