ASTRONEWS ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ήλιος στον Τοξότη.

Το γάργαρο γέλιο που διώχνει τα σύννεφα.

Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Ο Ήλιος, συνεχίζοντας την πορεία του στον ζωδιακό, εγκαταλείπει τους σκοτεινούς και ανήλιαγους βυθούς του Σκορπιού, για να αναδυθεί στο φως  του Τοξότη στην ημέρα του Σαββάτου.

Και εδώ, στον Τοξότη, θα μας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Εκείνο που έχουμε ξεχάσει η καταπιέζουμε όταν η επιθυμία μας για παιχνίδι , χαρά η αναζήτηση γίνεται πιο απαιτητική.

Ο Τοξότης, είναι η χαρά της  ζωής .

Το γέλιο που βγαίνει πηγαίο από μέσα σου και ομορφαίνει τον κόσμο γύρω σου.

Η έμφυτη ανάγκη σου να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις τα μυστήρια που σε περιβάλλουν.

Να αναγνωρίσεις την αξία της γνώσης που σε εξυψώνει και σε προάγει σαν άνθρωπο.

Γνωρίζοντας από το προηγούμενο ζώδιο τον Σκορπιό, το σκοτάδι που κρύβεται στην ανθρώπινη ψυχή, είναι αυτός που θα σου ανοίξει το παράθυρο στο φως για λουστείς με την χρυσή ενέργεια του Ηλίου.

Ο Τοξότης είναι αυτός που θα σε αναβαθμίσει σαν ποιότητα και σαν άτομο.

Οι Τοξότες μέσα στο 2020, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολλά οικονομικά διλλήματα και επιλογές που κλήθηκαν να κάνουν, προκειμένου  να θέσουν νέα όρια και πλαίσια στην ζωή τους.

Στο 2021,και με τον Κυβερνήτης τους Δία να μετακινείται στον Υδροχόο, βγαίνοντας από την ”ζώνη” της αδυναμίας του στον Αιγόκερω, ο ”κόσμος ” τους αρχίζει να ελαφραίνει, και να αποκτά ένα χρώμα πιο φωτεινό και σαφώς τους επιστρέφει πίσω την γνωστή τους αισιοδοξία, αυτή που μπορεί να καθαρίσει κάθε σύννεφο η σκοτάδι της προηγούμενης χρονιάς.

Και το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, σηματοδοτεί για τους Τοξότες έναν νέο εξελικτικό κύκλο, μέσα στον οποίο, εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο, είναι η ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών.

Αυτή θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσουν να προάγουν την ζωή τους, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική.

Ναι , το 2021 τους αποζημιώνει με κάποιο τρόπο, και τους ανανεώνει το ενδιαφέρον για μάθηση και εξέλιξη.

Από την νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα restart στις όποιες υποθέσεις διαχειρίζονται και ενδεχομένως τους έχουν δυσκολέψει.

Στην ημέρα του Σαββάτου, έχουμε άλλη μια σημαντική μετακίνηση, αυτή της Αφροδίτης, που αναγκάζεται να περάσει στον νέο κύκλο εμπειριών της, διαβαίνοντας το δύσκολο γι αυτήν κατώφλι του Σκορπιού.

Ο πλανήτης εδώ, δεν είναι χαρούμενος, μια και αναγκάζεται να μπει σε αναζητήσεις που είναι δυσθεώρητες γι αυτήν.

Οι εμπειρίες που της επιβάλλει να ζήσει ο Σκορπιός, δεν είναι απλές η ευχάριστες.

Το αντίθετο. Είναι αυτές που θα την στριμώξουν στην γωνία και θα την κάνουν να δει η νιώσει πράγματα που δεν θέλει η δεν αντέχει.

Η Αφροδίτη, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα συνδεθείς με τους άλλους γύρω σου.

Εδώ, κυριαρχείται τόσο πολύ από βαθιά και καταλυτικά γι αυτήν συναισθήματα, που δεν τα αντέχει.

Ο Σκορπιός την υποχρεώνει ότι νιώθει να το ”νιώθει” πολύ. Κυρίως όμως εδώ θα δραματοποιήσει και θα μεγαλοποιήσει ακόμα και τα πιο μικρά η απλά συναισθήματα.

Θα τα τεντώσει και θα τα φτάσει εκεί που δεν πάει άλλο.

Γιατί η Αφροδίτη εδώ, έχει ανάγκη να ”νιώθει” . Καλό /κακό…κάτι !

Νιώθω = Υπάρχω είναι γι αυτήν απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξή της.

Έτσι που ακόμα και αν δεν έχει ερεθίσματα, θα τα αναζητήσει η θα τα δημιουργήσει.

Στο διάστημα που θα παραμείνει στον Σκορπιό,(έως τις 15 Δεκεμβρίου που θα ”ελευθερωθεί” περνώντας στον Τοξότη,)  οι σχέσεις μας περνούν από τις ”συμπληγάδες πέτρες” του ανικανοποίητου, η του μεγαλόσχημου.

Ότι και να συμβαίνει αποκτά πολύ μεγαλύτερη διάσταση από αυτήν που πραγματικά έχει, με αποτέλεσμα, ακόμα και αναίτια να πληγωνόμαστε η να πληγώνουμε.

Και θα χρειαστεί να μείνουμε πολύ εστιασμένοι σε αυτό που νιώθουμε, να μπορούμε να το αναγνωρίζουμε, ακριβώς για να το τοποθετούμε στην πραγματική του διάσταση αποφεύγοντας τους μελοδραματισμούς που δημιουργεί το ”πάθος” και μας παρασύρει.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης, επηρεάζονται οι Ταύροι, και οι Σκορπιοί που βάζουν σε μια νέα βάση τις σχέσεις η τις συνεργασίες τους, και σε πολλές περιπτώσεις τις δυσκολεύουν η δυσκολεύονται.

Ευνοούνται ωστόσο οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, που ενισχύονται συναισθηματικά, τόσο σε παλιές όσο και σε νέες σχέσεις τους .

Χρόνια πολλά Τοξότη..

ΠΗΓΗ: My Astro .gr