ASTRONEWSΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Στην ημέρα της Παρασκευής η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του λέοντα για να περάσει σε αυτό της παρθένου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2020

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους.

Θα περιγράψει τις ποιότητες σε ότι βρίσκουμε όμορφο, ελκυστικό, ενδιαφέρον, είτε αυτό αφορά έναν άνθρωπο, είτε αυτό αφορά μία σχέση , αλλά και γενικότερα. Αυτά που μας αρέσει να έχουμε σαν τρόπο ζωής, την ποιότητα την οποία επιλέγουμε να εφαρμόσουμε στη ζωή και την καθημερινότητά μας, το αν μας αρέσει δεν μας αρέσει η πολυτέλεια, τα ακριβά ή όχι πράγματα ή κοσμήματα, ή ακόμα και τα βιβλία που μας αρέσει να διαβάζουμε τις ταινίες που μας αρέσουν.

. Όλα αυτά σχετίζονται με την Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη μας.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της παρθένου βρίσκεται σε πτώση.

Η παρθένος είναι ένα ζώδιο γήινο πρακτικό σε πολλές περιπτώσεις υπέρ αναλυτικό,και φυσικά με έντονη κριτική διάθεση.

Η Αφροδίτη εδώ δεν είναι χαρούμενη. Αναγκάζεται να εξυπηρετήσει τις προσταγές του ζωδίου, ωστόσο δεν είναι συμβατές με τη φύση της.

Είναι ιδιαίτερα ντροπαλή, σε ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές της σχέσεις, και γεγονός είναι πως δεν θα ανοιχτεί εύκολα, και δεν θα εκφράσει το συναίσθημα της, αφήνοντας τον άλλον να καταλάβει την ευαίσθητη πλευρά της.

Έχει την ανάγκη να λειτουργεί, σε ένα απόλυτα οργανωμένο περιβάλλον, και κυρίως σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχει τον έλεγχο.

Ναι, η Αφροδίτη στην παρθένο, λατρεύει τον έλεγχο, και πολύ δύσκολα αφήνετε να οδηγηθεί σε συναισθηματικές διαδρομές που δεν γνωρίζει.

Αυτό συχνά την κάνει να χάνει το μεγαλείο της Ένωσης τις σχέσεις, μπαίνοντας στη διαδικασία να υπεραναλύει, καθετή το οποίο δεν γνωρίζει, ή δεν την βρίσκει σύμφωνη, χάνοντας έτσι σημαντικά κομμάτια στην προσωπική της ζωή.

Θα υπολογίσει τα πάντα σε μία σχέση, και πολύ περισσότερο σε ένα γάμο, μία και είναι πολύ σημαντικό να καλύπτεται στο πρακτικό μέρος των αναγκών της, για να δεσμευτεί επί της ουσίας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Αφροδίτη στην παρθένο δεν έχει συναισθήματα. Απλά προτιμά να αποκτά και να διατηρεί και όχι να αφήνει τα πράγματα χωρίς να γνωρίζει πού πάει και τι κάνει.

Ωστόσο η Αφροδίτη αυτή είναι μία εξαιρετική επαγγελματίας η οποία σε ότι αναλαμβάνει θα το φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά μπορείς να τις έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη όταν τις αναθέσεις κάτι.

Είναι απόλυτα οργανωμένη και συνειδητή και ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι πρέπει να κάνει για να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι αναλαμβάνει

Την περίοδο αυτή λοιπόν που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της πτώσης της, οι σχέσεις αλλάζουν προτεραιότητες, και αναζητούν περισσότερο πρακτικά στηρίγματα, τα οποία θα εκμεταλλευτούν και θα αξιοποιήσουν.

η αγάπη πρέπει να έχει νόημα και σκοπό στη φάση αυτή  με την Αφροδίτη να διανύει το ζώδιο της  παρθένου.

Και έτσι στη φάση αυτήν αναζητούμε το νόημα πού έχουν τα πρακτικά πράγματα της ζωής μας, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας.

Αυτό Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στις σχέσεις μας, αναζητώντας τα πρόσωπα εκείνα που μπορούν να στηρίξουν τις όποιες επιθυμίες οι ανάγκες μας.

Αυτό φυσικά μας κάνει να αλλάζουμε προτεραιότητες σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που μας περιστοιχίζουν.

Εκείνο που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις μας στη φάση αυτή, είναι η τάση που θα έχουμε να γινόμαστε πιο επικριτικοί, όταν κάτι δεν μας πηγαίνει ή δεν μας βρίσκει σύμφωνους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνουμε πρόσωπα άθελά μας,και το αντίστροφο φυσικά.

Είναι  ωστόσο μία θαυμάσια εποχή, μέσα από την οποία μπορούμε να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδια μας, σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική μας ζωή, και να τα προωθήσουμε.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας. ταύροι παρθένοι και αιγόκεροι που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αφενός μία πολύ καλύτερη προετοιμασία σε ότι σχετίζεται με τα θέματα της επαγγελματικής του ζωής, αφετέρου σε ότι αφορά το συναισθηματικό κομμάτι των σχέσεων τους, η περίοδος αυτή μπορεί να θέσει καινούργιες προτεραιότητες στη σχέση τους,. Δεν αποκλείονται φυσικά και οι νέες γνωριμίες στο διάστημα αυτό που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Καλό μήνα!

πηγή:My Astro.gr