ASTRO NEWS ΑΠΟ 1Η ΕΩΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 Προσδεθείτε οι αναταράξεις θα είναι έντονες…

Διαβαίνουμε το κατώφλι ενός σημαντικού μήνα, μια και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο κύκλος των εκλείψεων που ανοίγει, βάζοντας μια έντονη πινελιά στα γεγονότα της περιόδου, που ομολογουμένως μας κάνουν να κινούμαστε σε αχαρτογράφητα πεδία….

Την αυλαία του μήνα ανοίγει το γνωστό ζευγάρι του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, που ενώνονται με όχι και τόσο ευγενικές διαθέσεις ό ένας προς τον άλλον, (μέσα από μια όψη τετραγώνου),παρασύροντάς μας στον αέναο χορό τους, μέσα από μια σειρά έντονων και επιφορτισμένων συναισθημάτων που σε πολλές περιπτώσεις είναι και αυτά που πυροδοτούν το όλο κλίμα σε δυνατές ανατροπές.

Και είναι ακριβώς εκεί, που γεννιούνται τα δράματα, μια και το ανικανοποίητο συναίσθημα, γίνεται απαιτητικό, απόλυτο και σε πολλές περιπτώσεις ανατρεπτικό.

Έρωτες πάθη, ζήλιες, ερωτικές διεκδικήσεις, επιστροφές και χωρισμοί, περιλαμβάνονται στο μενού των δύο πλανητών, αρχής γενομένης από την Δευτέρα, κλάματα, απαισιόδοξα σενάρια, αλλά και προκλήσεις που εξυπηρετούν στην καλύτερη γνώση του εαυτού και των αναγκών του.

Ωστόσο προετοιμαζόμαστε για μια έντονα ερωτική εποχή, μέσα στην οποία πολλά θα κριθούν, έρωτες θα ανθίσουν μέσα από τις δυσκολίες, παλιά πάθη θα αναβιώσουν, και άλλα θα σβήσουν αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια και συντρίμμια.

Επειδή ωστόσο, με τόσους ανάδρομους δεν υπάρχει το οριστικό του πράγματος, ας το δούμε σαν μια μεταβατική περίοδο, που είτε στο θετικό της σενάριο, είτε στο αρνητικό της, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την δική μας ταυτότητα, τις αδυναμίες η τις δυνάμεις μας, και το κατά πόσο η σωστή διαχείριση μπορεί να μας βγάλει από αδιέξοδα η δυσκολίες με τον ένα η τον άλλο τρόπο.

Το κλειδί είναι πάντα να γνωρίζουμε τι θέλουμε πραγματικά.

Παράλληλα η σύνοδος της ανάδρομης  Αφροδίτης με τον Ήλιο, ‘’σκιάζει’’ κάθε είδους σχέση, κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές, μην επιτρέποντας την αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων η των αναγκών, και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην λήψη λαθεμένων αποφάσεων.

Γεγονός είναι πως η Αφροδίτη ο πλανήτης που συμβολίζει τις σχέσεις μας, είναι καμένη και ανάδρομη, δηλαδή σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Έτσι δεν μπορούμε ούτε να αντιληφθούμε, ούτε και να εκτιμήσουμε σωστά τόσο τις δικές μας θέσεις η προτεραιότητες, αλλά ούτε και των άλλων.

Σαν να πέφτει ένα ομιχλώδες πέπλο μπροστά μας, που περιορίζει και την αντίληψη και τις δυνατότητες εκτίμησης η αντίδρασης στις καταστάσεις.

Η εποχή αυτή, όχι μόνο δεν είναι καλή για αποφάσεις, μα θα λέγαμε ότι επιβάλλει αποστάσεις, από κάθε παρορμητική διάθεση, μπορεί να μας ωθεί στο να κάνουμε το ένα η το άλλο.

Άλλωστε η περίοδος επιτάσσει ξεκαθαρίσματα, και αυτά θα γίνουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο.

Το ζήτημα είναι να τα έχουμε επιλέξει, και όχι να τα έχουμε κάνει πάνω σε μια στιγμή βιασύνης…

Πάντως προς το παρόν το οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δέχονται τις ισχυρές πλανητικές πιέσεις, και καλούνται να κρατήσουν τις ισορροπίες που αυτήν την εποχή δείχνουν τόσο ευαίσθητες. Σε κάθε περίπτωση μόνο ο χρόνος μπορεί να αποδείξει τι είναι καλύτερο γι αυτούς να πράξουν.

Πηγή :My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.