ASTRONEWS ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ήλιος στον Υδροχόο.

Άρης σύνοδο Ουρανός.

Το ταξίδι του Ηλίου συνεχίζεται, και στην ημέρα της Τρίτης περνά στον επόμενο σταθμό του, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Εδώ θα μας ανοίξει την πόρτα σε μια άλλη πλευρά της ζωής, αυτής που όλα  επεξεργάζονται μέσα από τα φίλτρα της σκέψης και της λογικής.

Ο Υδροχόος, είναι το ζώδιο της λογικής, έχει την ανάγκη να μιλά, να επικοινωνεί  τις ιδέες του, την φιλοσοφία του, και είναι διαρκώς έτοιμος να αμφισβητήσει τα πάντα, και γεμάτος απορίες για το καινούργιο και το διαφορετικό. Δεν του αρέσει να αναμασά μασημένη τροφή, και διαρκώς αναζητά τις δικές του απαντήσεις στα ερωτήματα του.

Νιώθει όλο τον κόσμο σπίτι του, και θα γίνει υπέρμαχος υποστηρικτής σε κάθε όν που χρειάζεται την αρωγή του.

Ο Υδροχόος (μαζί με τον Λέοντα) είναι από τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2021, μια και έχει υποδεχτεί τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή του τον Δία και τον Κρόνο.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στην ζωή του, είναι αυτές για τις οποίες προετοιμάστηκε, όλη την προηγούμενη χρονιά, τα όνειρα, οι στόχοι, οι φιλοδοξίες που εμπνεύστηκε, ήρθε η ώρα να γειωθούν στην πραγματικότητα  πολλών εκπροσώπων του ζωδίου.

Βεβαίως οι αλλαγές αυτές δεν θα γίνονται πάντα ομαλά, μια και σε αυτές συμμετέχει και ο μοντέρνος κυβερνήτης τους Ουρανός από τον Ταύρο.

Ωστόσο, είναι η εποχή που θα μπορέσουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο να θέσουν τις βάσεις για την  εξέλιξη τους η οποία στηρίζεται ωστόσο στο πόσο καλά έχουν εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Από την νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Ωστόσο, όλη η εβδομάδα που θα διανύσουμε, ”δονείται” κάτω από τις συχνότητες της  εκρηκτικής συνόδου του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Θέματα που σχετίζονται με την γη, το έδαφος, η με την τροφή, έρχονται στο προσκήνιο ταρακουνώντας για τα καλά τα μέχρι τώρα δεδομένα μας.

Σε ένα άλλο επίπεδο, το έχω και το κατέχω κλονίζονται σημαντικά, μια και Αρης Ουρανός, λειτουργούν ανατρεπτικά σε ότι μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι μας ανήκει η μας δίνει ασφάλεια.

Ότι θεωρούμε δεδομένο, σε πολλές περιπτώσεις και κάτω από τις σαρωτικές ενέργειες των δύο πλανητών, ανατρέπεται, δίνοντας  για μια ακόμα φορά να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τίποτα που να είναι μόνιμο  η να ποντάρουμε σε αυτό για ”πάντα” αν δεν το φροντίσουμε αναλόγως.

Και φυσικά σε μια υφήλιο που πραγματικά είναι ένα καζάνι που βράζει, η σύνοδος αυτή μπορεί να είναι η σπίθα για κάθε είδους αναταράξεις που έχουν πολεμικό χαρακτήρα.

Όπως και σε κάθε μορφή σχέσης.

Την επιρροή των δύο πλανητών λαμβάνουν άμεσα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις ότι γίνεται τώρα, είναι ΣΕ πολλές περιπτώσεις και αποτέλεσμα, καταπίεσης η δυσαρέσκειας  και προηγούμενων καταστάσεων που δεν εκτονώθηκαν όταν έπρεπε και τώρα με μια ασήμαντη αφορμή γίνεται η έκρηξη που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της.

Ευχές για μια ομαλή και ψύχραιμή εβδομάδα.