ASTRONEWS ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2021

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο

Ήλιος στους Διδύμους

Η αυλαία της εβδομάδας ανοίγει με το θεαματικό τρίγωνο του ήλιου με τον Πλούτωνα, για το οποίο αναφερθήκαμε στην προηγούμενη εκπομπή, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική και οικονομική ζωή.

Στην ημέρα της Πέμπτης, το τρίγωνο της  Αφροδίτης με τον Κρόνο, λειτουργεί ευεργετικά, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις μας προσωπικές ή επαγγελματικές.

Υπάρχει μία διάθεση, ένα πνεύμα συνεργασίας που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, και τους βοηθάει μέσα από την αλληλοβοήθεια, να εξυπηρετηθούν πολύ καλύτερα και να εξυπηρετήσουν και τα οποία σχέδια υπάρχουν την περίοδο αυτή σε εξέλιξη.

Και θα λέγαμε πως ο κύκλος αυτής της περιόδου είναι σχεδόν ιδανικός για Κάθε είδους επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να ολοκληρώνονται, μία και έχουν τα εχέγγυα που χρειάζεται για να πορευτούν μέσα στο χρόνο.

Οι μέρες είναι κατάλληλες και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, για να συζητήσεις επί της ουσίας με το σύντροφό σου, να επαναπροσδιορίσεις τι είναι εκείνο που σας κρατάει μαζί ενωμένους, και να βρείτε και πάλι εκείνα τα σημεία αναφοράς που ισχυροποιούν το μεταξύ σας.

Στις ημέρες αυτές οι σχέσεις οι οποίες διανθίζουν το τοπίο, είναι οι σχέσεις που έχουν διαφορά ηλικίας.

Και κυρίως για τους Διδύμους Ζυγούς και Υδροχόους του Δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς  πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, είστε εσείς που μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε νέες δυνατότητες που αν τις οργανώσετε σωστά σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βγείτε πολύ ωφελημένοι.

Στην ημέρα της Πέμπτης ο ήλιος κόβει την κορδέλα στο ζώδιο των Διδύμων, αλλάζοντας τις προτεραιότητές του αλλά και το κλίμα της επόμενης περιόδου.

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα και τα μεταβλητά.

Για τον Δίδυμο όλα είναι προϊόν λογικής επεξεργασίας, σκέψης και επικοινωνίας.

Σαν άνθρωποι είναι αρκετά εξωστρεφείς, αλλά προσεγγίζουν τον κόσμο μέσω της λογικής και εγκεφαλικής διαδικασίας. Εκφράζονται πολύ μέσα από την επικοινωνία που είναι το στοιχείο τους, είτε αυτή είναι λεκτική είτε γραπτή. Και αναζητούν διαρκώς πνευματικά ερεθίσματα τα οποία τους κρατούν σε εγρήγορση. Έχουν την τάση να καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια που τους ενδιαφέρει, και να επεξεργάζονται κάθε πληροφορία ή κάθε ερέθισμα που έρχεται από τον κόσμο με εγκεφαλικό τρόπο. Επομένως κάθε αντίδραση τους είναι και προϊόν σκέψης.

Το διάστημα που ακολουθεί, φεύγουμε από τη στασιμότητα που μας επέβαλε ο ταύρος, και περνάμε σε μία πιο αναζωογονητική φάση.

Αρχικά είμαστε πιο ανοιχτοί στο καινούργιο, το διαφορετικό, αλλά και σε νέα ενδιαφέροντα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Εκείνο όμως που ανανεώνεται σημαντικά, είναι η επικοινωνία, που προσφέρει λύσεις σε θέματα που μέχρι εχθές μπορεί να φαίνονταν κλειστά ή αδιέξοδα. Η εποχή προσφέρεται για κάθε είδους γόνιμες αναζητήσεις και σε πνευματικό επίπεδο, τέτοιες που μας επιτρέπουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, και μας εισάγουν σε νέα παιδιά δυνατοτήτων. Βεβαίως σε πολλές περιπτώσεις θα έχουμε την τάση να κινούμαστε στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς καμία διάθεση να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις. Και θα αναζητήσουμε την ευχαρίστηση που μας δίνει εκείνη η πιο επιφανειακή πιο χαλαρή πλευρά που να προσεγγίσουμε πρόσωπα και να μιλήσουμε περί ανέμων και υδάτων, που σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητο και αναγκαίο και μας αποφορτίζει.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν ο ήλιος θα συναντήσει από θετική γωνία τόσο το Δία (21 Μαΐου) όσο και τον Κρόνο (3 Ιουνίου), είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες δυνατότητες οργάνωσης και μεθοδεύσεις των καταστάσεων, που μας επιτρέπουν να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί ως προς τα θέματα που μας απασχολούν. Νέες ευκαιρίες νέες δυνατότητες αναδύονται, μέσα από επικοινωνία, και είναι εδώ που μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τη μελλοντική μας πρόοδο. ώσεις είναι απαραίτητο και αναγκαίο και μας αποφορτίζει.

Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων μας ανοίγει και τον κύκλο των πρώτων εκλείψεων της χρονιάς, τόσο στη σεληνιακή έκλειψη στην 26η του Μάη όσο και στην ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου.

Από την νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται , ιδιαίτερα οι Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι,που θα έχουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουν εκ νέου τους στόχους και τα σχέδιά τους αλλά μπορεί να βρεθούν και μπροστά σε νέες δυνατότητες που καλούνται να αξιοποιήσουν.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr