ASTRONEWS ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Νέα Σελήνη στον Λέοντα.

Η Χαρά της Δημιουργίας.

Στην ημέρα της Τετάρτης έχουμε τη νέα σελήνη του μήνα στην 26η μοίρα του λέοντα.

Κάθε μήνα υπάρχει μία νέα σελήνη και μία πανσέληνος.

 Ένας κύκλος που ξεκινάει και ένας κύκλος που κορυφώνεται.

Αρχετυπικά το ζώδιο του Λέοντα σχετίζεται με τη χαρά με τη δημιουργία με το μεγαλείο της προσφοράς.

Εδώ, δεν χρειαζόμαστε λόγο για να ξεκινήσουμε κάτι :υπάρχει ο ενθουσιασμός η διάθεση και η χαρά του να εντάξουμε στη ζωή μας καινούρια πράγματα, να ζήσουμε τη χαρά της δημιουργίας!

Ο ήλιος μίλα για την καινούργια κατεύθυνση που νιώθουμε την ανάγκη να χαράξουμε στη ζωή μας, ενώ η σελήνη μίλα για το παρελθόν μας. και ότι έχουμε αποκομίσει σαν εμπειρία και το έχουμε αποθηκεύσει προκειμένου να μας οδηγεί στα επόμενα βήματά μας.

Ο ήλιος στο Λέοντα έχει ανάγκη να φαίνεται να εκφράζεται.

Και έχει το πείσμα εκείνο που αποκτά μέσα από τη σταθερότητα του ζωδίου, να μην παρατάει τίποτα πριν φτάσει και κατακτήσει ολοκληρωτικά το στόχο του.

Από την άλλη μεριά η σελήνη στο λέοντα σε ένα ζώδιο γεμάτο φωτιά συμβολίζει τη γέννηση.

Ο ήλιος δίνει η σελήνη παίρνει ,και εδώ είναι στο σπίτι του δότη της.

Η σελήνη εδώ .παρόλο που δεν έχει τίτλους είναι μία Σελήνη γενναία, ανδρειωμένη, είναι δυνατή γιατί αισθάνεται την ασφάλεια του ηλίου και της αρέσει πάρα πολύ!

Είναι μία Σελήνη που νιώθει την ανάγκη να προσφέρει απλόχερα ότι χρειάζεται ο άλλος χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Ο κύκλος αυτής της περιόδου χαρακτηρίζεται από δράση, διάθεση, παρόρμηση, και δύναμη αυτή που βοηθάει στο να έρθεις πιο κοντά σε ότι επιθυμείς η ότι σχεδιάζεις.

Είναι μία νέα σελήνη ύμνος για τη ζωή για την αγάπη για τον έρωτα για τη δράση για το μεγαλείο της δημιουργίας.

Τα φώτα, (ο ήλιος και η σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μία όψη τριγώνου με τον Άρη. Η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται από ισχυρή διάθεση υψηλές προσδοκίες αλλά και τη δυναμική να επιτευχθούν όλα όσα έχουν σχεδιαστεί.

Μέσα σε όλη αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά του 2020 που βιώσαμε και βιώνουμε, ίσως ο κύκλος αυτός να είναι από τους πιο αισιόδοξους και πιο ελπιδοφόρους που ανοίγονται μπροστά μας και μας  καλεί να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να ορίσουμε εμείς το παιχνίδι της ζωής μας ξανά!

Κυβερνήτης της νέας σελήνης ο ήλιος, παντοδύναμος και κυρίαρχος από το σπίτι του στο ζώδιο του Λέοντα, φωτίζει τις ψυχές μας και τις επιθυμίες μας με μοναδικό τρόπο, παράλληλα όμως μας βοηθά να οργανωθούμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε κάθε τι που οραματιζόμαστε.

Σημαντικός ο ρόλος και του Ερμή στον κύκλο αυτόν μία και μόλις έχει κλείσει μία όψη τριγώνου με τον Άρη, συντελώντας σε μία προτροπή αυτή του να βρούμε λύσεις σε ότι μπορεί μέχρι τώρα να φαινόταν δύσκολο για αδιέξοδο. Το  μυαλό επεξεργάζεται πολύ πιο γρήγορα τα δεδομένα του, και είναι σε θέση να βρίσκει λύσεις εκεί που πριν από λίγο  έβλεπε αδιέξοδο!

Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει μία όψη συνόδου με τον ήλιο και τη Σελήνη.

Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για προετοιμασία σε πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά,(έχουν έναν πιο κρυφό η παρασκηνιακό χαρακτήρα), αλλά έχουν τη δυνατότητα να οργανωθούν με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να πετύχουν στην επόμενη φάση τους.

Επίσης  έχουμε και τον Ερμή να βρίσκεται στην 28η μοίρα του λέοντα.

Είναι ένας Ερμής χαρούμενος γιατί πρόκειται να περάσει στο σπίτι του στην παρθένο αμέσως μετά και πολύ σύντομα.

Άρα ότι σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας, το διάστημα αυτό και το αμέσως επόμενο που θα ακολουθήσει, το σίγουρο είναι πως  αλλάζουν οι  προτεραιότητες, και ενδεχομένως να υπάρξουν πολύ καλύτερες συνθήκες απ ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή!

Δεδομένο πως αυτή η αλλαγή προτεραιοτήτων που έχει ο Ερμής στη φάση αυτή, μόνο όφελος μπορεί να φέρει, για αυτό και ότι γίνεται τώρα, η ότι σχεδιάζεται η ότι οργανώνεται, χρειάζεται και χρόνο για να μπορέσει να σταθεί καλά στα πόδια του.

Λίγο παρακάτω στην ημέρα της Πέμπτης ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της παρθένου, το ζώδιο της έξαρσης του.

Θα παραμείνει σε αυτό έως τις 5 Σεπτεμβρίου όπου και θα περάσει στο ζώδιο του ζυγού.

Εδώ, ο Ερμής σε πολλές περιπτώσεις θα ξεπεράσει τον εαυτό του, μία και μπορεί να αναλύει και να καταγράφει αυτόματα τι είναι χρήσιμο και τι όχι κάθε στιγμή.

Το διάστημα που θα διανύσουμε είναι εξαιρετικά  βοηθητικό για κάθε είδους ανάλυση επικοινωνία συζήτηση η διαπραγμάτευση μία και υπάρχει και η δυνατότητα αυτή του να φιλτράρουμε διπλά και τριπλά όλα όσα λέμε αλλά και όσα ακούμε, έτσι ώστε να μπορούμε αυτόματα να επεξεργαζόμαστε τις όποιες πληροφορίες προς όφελός μας.

Από την άλλη μεριά ο κύκλος αυτής της περιόδου, θα εξυπηρετήσει κάθε πρακτικό εγχείρημα που έχει οργανωθεί σωστά και τείνει να εξελιχθεί.

 Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραβλέψουμε και το ρόλο της Αφροδίτης όπου στον κύκλο αυτόν σχηματίζει μία όψη ακριβείας εξαγώνου με τον ουρανό.

Και αυτό μπορεί αφενός να ενισχύσει τις όποιες λύσεις δίνονται την περίοδο αυτή πραγματικά από το πουθενά σαν από μηχανής θεός, τόσο σε οικονομικά θέματα αλλά κυρίως σε συναισθηματικά.

Και επειδή ο ουρανός βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξουν και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ,που ανοίγουν καινούργιους κύκλους ευκαιριών σε πρόσωπα που φαίνεται πως έχουν λόγους να ξαναβρεθούν και να συνυπάρξουν στην πορεία τους.

Αλλά και νέοι έρωτες κάτω από την ενέργεια της νέας σελήνης στο ζώδιο του λέοντα φαίνεται να ανθίζουν και να γράφουν τη δική τους ιστορία στην περίοδο αυτή.

Από την νέα σελήνη επηρεάζονται θετικά οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας κριοί Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά την περίοδο αυτή, φαίνεται πως κάνουν μία νέα αρχή, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα τους, με σύμμαχο τη δύναμη αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και την τύχη!

Καλή αρχή σε όλα!

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή