ASTRONEWS ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ένα δυναμικό παρόν δίνει στην ημέρα της Δευτέρας  η Αφροδίτη από τον Ζυγό, μέσα από μια όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Δία από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας όλες αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ως της Τετάρτη.

Και όταν μιλάμε για Αφροδίτη, δεν μιλάμε μόνο για τις σχέσεις μας, αλλά και για όλα όσα κυβερνώνται από τον πλανήτη.

Τις μέρες αυτές, νιώθουμε πολύ πιο έντονα την ανάγκη να ερχόμαστε σε επαφή με κάθε τι που διεγείρει τις αισθήσεις μας.

Είτε αυτό είναι ένα λουλούδι, είτε η απόλαυση του να γευτούμε μια σοκολάτα!

Να κάνουμε μια αναζωογονητική θεραπεία ομορφιάς, που θα ”θρέψει” και την διάθεση μας.

Να  συγκινηθούμε από μια ταινία μέχρι δακρύων, να αφεθούμε στην ευεργετική επίδραση της μουσικής που γαληνεύει την ψυχή μας, να τακτοποιήσουμε τις ντουλάπες μας, η να ασχοληθούμε με την διακόσμηση του σπιτιού μας, η του γραφείου μας.

Ναι, όλα αυτά ενεργοποιούνται τις μέρες αυτές με την όψη της Αφροδίτη, απλά θυμήσου πως ότι κάνεις τις μέρες αυτές, έχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής, μια και το ”σιγοντάρισμα” του Δία, δίνει μια πιο ανεβασμένη διάθεση, έτσι που να τα θέλεις όλα και ακόμα περισσότερα!

Πρωταγωνιστής και ο Έρωτας κάτω από τις ενέργειες των δύο πλανητών!

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι…μια και πάντα έπαιζε και θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές, στις καρδιές, στην ύπαρξη ολάκερη!

Είναι η ώρα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να απολαύσεις κάποιες στιγμές πιο χαλαρές, από αυτές που έχουν την ικανότητα να αναζωπυρώνουν το μεταξύ σας, και να σας κάνουν να βλέπετε την σχέση σας με άλλο βλέμμα, πιο καθαρό, πιο αισιόδοξο, και κυρίως πιο χαρούμενο!

Μια και η χαρά είναι το κύριο συστατικό της σχέσης σου!

Φυσικά και οι νέες γνωριμίες /ευκαιρίες απλώνουν τον ιστό τους πάνω από τις ζωές μας….

Και είναι εκείνες οι ”μαγικές” συναντήσεις που δεν ξέρεις πραγματικά από ” που” έρχονται, όμως είναι αυτές που σε κάνουν να έχεις μια άλλη ”σπίθα” στο βλέμμα σου, και έναν άλλο χτύπο στην καρδιά σου!

Βεβαίως λίγο παρακάτω, στην ημέρα της Πέμπτης, το κλίμα αλλάζει και βαραίνει, μια και αγαπημένη ”κυρία” του ζωδιακού, και πάλι , συναντά τον ”βαρύ” Κρόνο, αλλάζοντας άρδην το κλίμα της ευφορίας των προηγούμενων ημερών.

Κι εδώ το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Μήπως περιμένεις πολλά από τους άλλους η από την σχέση σου?

Μήπως γίνεσαι πολύ απαιτητικός/η, από τον σύντροφό σου, η ακόμα και τους συνεργάτες σου, αρνούμενος να κατανοήσεις και τις δικές τους θέσεις, η αν μπορούν πραγματικά να σου δώσουν  αυτό που θέλεις?

Εδώ βρίσκεται και το ”κλειδί” των ημερών, αλλά και της ισορροπίας σου.

Γιατί τελικά οι περισσότερες σχέσεις, κλονίζονται από τις απαιτήσεις που εγείρουμε από αυτές.

Όλες εκείνες οι επιθυμίες και απαιτήσεις που πληγώνουν τόσο την ψυχή σου, όσο και την ψυχή του άλλου, όλα αυτά που σου ζητούνται να καταθέσεις στον βωμό μιας σχέσης σαν αποδεικτικά της αγάπης, και που πολλές φορές εμείς οι  άνθρωποι τα θέτουμε και ως προαπαιτούμενα, δεν επιτρέπουν σε μια σχέση να εκδηλώσει την πραγματική της διάσταση.

Και είναι εδώ, που χρειάζεται να αναλογιστείς το πόσο απαιτητικός /η , γίνεσαι, και  κατά πόσο αυτό που ζητάς είναι σε θέση και το άλλο πρόσωπο να σου το παραχωρήσει.

Κι εδώ, βρίσκεται και το κλειδί της ευτυχίας σου. Εδώ βρίσκεται και η ισορροπία σου.

Και φυσικά μπορείς να την διεκδικήσεις αν κατεβάσεις τον ”πήχη” των απαιτήσεων σου, μια και συνήθως γινόμαστε πιο απαιτητικοί από τους άλλους και πολύ λιγότερο από τον εαυτό μας.

Το όλο μυστικό είναι να αλλάξεις την εξίσωση!

Μπορεί να εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα!

Την επιρροή των όψεων της Αφροδίτης, εισπράττουν η γνωστή αυτόν τον καιρό τετράδα, των  Κριών  , Ζυγών , Καρκίνων και Αιγόκερων του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Τρίτης η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, θα εντείνει το άγχος και την νευρικότητα, κάνοντας μας πολλές φορές να λειτουργούμε απρόβλεπτα και σπασμωδικά.

Φυσικά και δεν είναι καλή η λήψη αποφάσεων κάτω από το καθεστώς της όποιας ”φόρτισης” ειδικά για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ίσως ακόμα κάποιες ειδήσεις η κάποιες απρόβλεπτες συναντήσεις να μην είναι αυτές που περίμεναν…

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο, στην ημέρα της Πέμπτης, μας θυμίζει πως  κάθε  καλά οργανωμένο εγχείρημα μπορεί να βοηθήσει να φτάσουμε πολύ πιο εύκολα στον στόχο μας.

Ιδίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου που είναι οι αποδέκτες του.

Καλή και φωτεινή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro .gr