ASTRONEWS ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οδεύοντας προς την έκλειψη.

Μια ανάσα πριν την επόμενη έκλειψη του Καλοκαιριού, και ο Αρης παίρνει την σκυτάλη στις εξελίξεις, μέσα από τις δύο όψεις που σχηματίζει.

Η πρώτη αφορά το εξάγωνο του με τον Πλούτωνα, στην ημέρα της Πέμπτης.

Θέληση και πρωτοβουλία είναι δύο εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία που ενεργοποιούν κάθε στόχο και τον βοηθούν να πάρει μια συγκεκριμένη μορφή.

Άλλωστε αυτό δεν είναι και το πιο σημαντικό?

Να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να ορίσεις εσυ το παιχνίδι!

Όσο και αν οι φωνές γύρω σου, σκοπεύουν να σε αποπροσανατολίσουν να θυμάσαι πως η επιτυχία είναι μια εσωτερική διαδικασία και υπόθεση.

Αν εσυ το έχεις αποφασίσει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε σταματήσει!

Κι εδώ, ξεδιπλώνεται το μεγαλείο σου…

Κι όταν μπεις στην ροή, να θυμάσαι πως οι εξελίξεις μπορεί να αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μπροστά σου ακριβώς σαν έναν ντόμινο!

Γιατί εδώ, έρχεται ο Δίας και το εξάγωνο που σχηματίζει και αυτός με τον Άρη!

Και φυσικά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αυτούς που έχουν επιλέξει το πώς θα εξελιχτούν και δεν αφήνουν σε κανέναν την επιλογή να ορίσει αυτός τις δικές τους αποφάσεις και επιθυμίες.

Οι μέρες κρύβουν ευκαιρίες, αυτές που μπορεί να είναι τελείως έξω από ότι μπορεί να έχεις υπολογίσει η περιμένεις.

Όμως είναι αυτές οι ευκαιρίες που αν τις αντιληφθείς και τις αξιοποιήσεις μπορεί να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη.

Και θυμήσου: Πως τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί!

Άρης Δίας βρίσκονται και σε αμοιβαία υποδοχή,( ο Άρης βρίσκεται στην κυριαρχία του Δία, και ο Δίας στην έξαρση του Άρη) κάτι που τους κάνει να μπορούν να συνεργαστούν θαυμάσια για την εξέλιξη της όποιας κατάστασης.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό να δουν να επανέρχονται και θέματα του παρελθόντος ακόμα και ξεχασμένα, σχέδια, ιδέες η προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν και να τροφοδοτούν έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων.

Φυσικά και όλα χρειάζονται τον χρόνο τους, όμως τώρα μπορεί να γίνει η αρχή!

Στην ημέρα της Τετάρτης ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία ως τις 12 Ιουλίου 2020.

Θα ξεκινήσει από την 14η μοίρα του Καρκίνου και θα φτάσει ως την 5η.

Είναι η εποχή που η επικοινωνία θα μας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, και φυσικά προκαλεί το γνωστό..χάος στην καθημερινότητα μας.

Ωστόσο η εποχή είναι κατάλληλη, για κάθε είδους επανεξέταση σε ότι δεν έχει εξελιχθεί όπως θα το θέλαμε και τώρα μπορούμε να το ξαναδούμε κάτω από ένα νέο πρίσμα και να διορθώσουμε κάθε τι που χρειάζεται.

Ωστόσο είναι μια εποχή περισσότερο παρατήρησης, και πολύ λιγότερο αποφάσεων.

Από την αναδρομή του Ερμή επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως  οι Δίδυμοι και Παρθένοι, και οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου και του πρώτου δεκαημέρου.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.