ASTRONEWS ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Γεμάτο αντιθέσεις το πλανητικό σκηνικό, τεντώνει για μια ακόμα φορά το σκοινί και την υπομονή μας.

Βλέπεις στο καλοκαίρι αυτό, όλα κρέμονται σε μια κλωστή, που είναι πολύ εύκολο να σπάσει…

Ο Ήλιος στον Καρκίνο έρχεται αντιμέτωπος αρχικά με τον Δία, και είναι εδώ που οι όποιες ανάγκες σου, γίνονται ακόμα εντονότερες και πιο απαιτητές, αλλά και είναι εύκολο να επιδοθείς σε ένα κυνηγητό για την απόκτηση τους, όσο σημαντικές η ασήμαντες μπορεί να είναι.

Οι εύκολες λύσεις είναι από αυτές που αναζητάμε όλοι λίγο ως πολύ, ενώ για κάποιους που έχουν τονισμένους  στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους τους δυο πλανήτες, η  θεά ‘’τύχη’’ μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά τους απ ότι φαντάζονται.

Κι εδώ κολλάει το ρητό’’ αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα’’ μια και κάπιοι θα καρπωθούν την εύνοια τους χωρίς πραγματικά να κάνουν τίποτε!

Ωστόσο και από την άλλη μεριά οι μέρες αυτές μπορεί να κλείσουν κύκλους, μια και οι μέρες αυτές κινούνται προς μια αποκορύφωση, σε γεγονότα που έχουν ξεκινήσει τόσο το προηγούμενο διάστημα, όσο και αρκετό καιρό πριν.

Κάθε επεκτατικό σχέδιο μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης, μεταξύ των ημερών αυτών.

Βεβαίως οι μέρες αυτές σε φέρνουν αντιμέτωπο και με ένα άλλο στοίχημα. Αυτό που δημιουργεί η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται λίγο παρακάτω στην ημέρα της Τετάρτης.

Μια όψη που έρχεται να σκάψει βαθιά μέσα σου, και να βγάλει στην επιφάνεια πολλά από αυτά που έχεις επιμελώς κρύψει…

Και είναι εδώ, που αυτό που πάθη λάθη φοβίες, και ότι μπορεί να κουβαλάς στην ψυχή σου, ανασύρονται ακόμα και με μια ασήμαντη αφορμή, και αποκτούν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι πραγματικά έχουν.

Και είναι και αυτός ένας λόγος που μπορεί να αναστείλει κάθε δράση σου και προσπάθειά σου.

Όμως είναι και η στιγμή, να σταθείς και να δεις κατάματα ότι μπορεί να σε ακινητοποιεί.

Να ξορκίσεις κάθε κακό που φωλιάζει στην ψυχή σου.

Είναι το στοίχημα σου.

Πως ? Αναζήτησε αυτές τις πιο πνευματικές ποιότητες, απαντήσεις και εξερεύνησε τις αιτίες που σου προκαλούν αυτά τα όποια δύσκολα συναισθήματα.

Όχι δεν είναι εύκολο, το ξέρω, όμως είναι η στιγμή να πάρεις τον χρόνο σου και να κάνεις εκείνες τις αναθεωρήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάς παρακάτω.

Κι επειδή μέχρι τώρα κινείσαι στο ίδιο μοντέλο σκέψης, δράσης, αντίδρασης, έχεις εγκλωβιστεί και δεν σου είναι εύκολο να δείς έξω από όλα αυτά που σου τα προκαλούν.

Οι μέρες αυτές σε καλούν σε ένα εσωτερικό ταξίδι…

Εκεί που υπάρχουν κρυμμένες όλες οι απαντήσεις που αναζητάς. Εκεί που η όποια αλλαγή σου, είναι συνειδητή και οριστική.

Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις πολλά από αυτά που συντελούνται μέσα σου. Και να ξορκίσεις κάθε δαίμονα κάθε κακό.

Και να αναγεννηθείς! Να μεταμορφωθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ένα βήμα την φορά

Σίγουρο και σταθερό.

Οι όψεις του Ηλίου, ενεργοποιούν και την προηγούμενη σύνοδο Δία Πλούτωνα, και για κάποιους ο κύκλος αυτών των ημερών να αποδειχτεί πραγματικά συναρπαστικός.

Και κυρίως για τους Ταύρους και τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες φαίνονται να είναι πολλά υποσχόμενες.

Ενώ για τους Κριούς Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν αρκετές προκλήσεις και προσωπικές και επαγγελματικές, που όμως με σωστή διαχείριση μπορεί να μετατραπούν σε πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My  Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή