ASTRONEWS ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Είναι η τελευταία φορά για την χρονιά αυτή, που βρισκόμαστε μπροστά στην όψη του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα.

Μία όψη, η οποία επαναλαμβάνεται από το Φεβρουάριο, και τώρα έρχεται να  επαναφέρει και να ολοκληρώσει, όλα τα θέματα που ενεργοποίησε τον προηγούμενο καιρό.

Εδώ, θα συναντηθείς  με καλή τύχη, με ανάπτυξη, με την ανάγκη σου για αρμόνια που στην φάση αυτή,   είναι πολύ πιο εύκολο να την επιτύχεις.

Πέρα όμως από αυτά, Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, είναι η  έμπνευση εκείνη που φωτίζει το μυαλό σου, που μπορεί να σου δώσει μία ξαφνική λύση σε ένα πρόβλημα σου, μία καλύτερη προοπτική σε ένα σχέδιο σου, ή την συνειδητή αντίληψη σου για τη θέση σου και ποιά είναι η αποστολή σου  στον κόσμο αυτό

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως κάθε στόχος σου κάθε όραμα σου, είναι συνυφασμένο με τη φιλοσοφία σου με την πνευματική στάση της ζωής σου.

Όλα αυτά θα συντελέσουν στην εξέλιξή σου μέσα σε πολλές περιπτώσεις και από την καλή σου τύχη.

Όμως, η οπτική σου είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο μία και τώρα καλείσαι να δεις τα πράγματα μέσα από μία ευρύτερη οπτική, που μιλάει για φιλανθρωπία, για πράξεις καλοσύνης, για μοίρασμα για αγάπη για γενναιοδωρία.

Μείνε αισιόδοξος και κυρίως ενίσχυσε την πίστη σου γιατί είναι αυτή που μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί  Αιγόκεροι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στον κύκλο αυτής της περιόδου μέχρι και στις αρχές του Νοέμβρη, είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν μπροστά στην αναζωπύρωση ή ακόμα και στην ολοκλήρωση ενός οράματος σχεδίου τους..

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Άρη,( που κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης και επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα που θα διανύσουμε) στέκεται βαριά και επιβλητική στις ψυχές και στις ζωές μας, ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Ο ήλιος είναι αδύναμος στην θέση αυτή που βρίσκεται και ο Άρης πανίσχυρος και ανάδρομος απέναντί του.

Ο Άρης ”απαιτεί,”, ”θέλει”, επιβάλλει, όμως ο Ήλιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Και είναι εκεί που το πράγμα μπορεί να πάρει άλλη τροπή, γιατί όταν ο Άρης στον Κριό Δεν παίρνει αυτό που θέλει, γίνεται άγριος, βγάζει το σπαθί του και καταστρέφει τα πάντα γύρω του…

Στην καθημερινότητά σου τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αντιπαραθέσεις τσακωμούς και καβγάδες που δημιουργούνται ακριβώς στις περισσότερες περιπτώσεις από αυτήν την έλλειψη ανταπόκρισης  στα θέλω των άλλων και το αντίθετο φυσικά.

Ιδιαίτερα για τους Κριούς, Ζυγούς,Καρκίνους και Αιγόκερους, του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και διαλλακτικοί στο διάστημα που διανύουμε ,κυρίως σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος όμως δεν σταματά εδώ τα πλανητικά ραντεβού του, μία και στην ημέρα της Πέμπτης σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Κάθε μορφή εξουσίας τις μέρες αυτές επιβάλλεται με έντονο απόλυτο και απαιτητικό τρόπο.

Σε πολλές περιπτώσεις ο τρόπος αυτός γίνεται χειριστικός μην αφήνοντας περιθώρια αντιδράσεις κάτω από την πίεση των ανώτερων.

Είτε μιλάμε για την δουλειά σου, είτε μιλάμε για το κράτος, είτε μιλάμε γενικότερα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις μέρες αυτές, ο τρόπος με τον οποίο ενεργοποιούνται και απαιτούνται, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ευελιξίας η δικής μας θέσης η απόφασης.

Και φυσικά η όψη αυτή συνοδεύει και τη Νέα Σελήνη του μήνα, στην ημέρα της Παρασκευής. ένας κύκλος ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις έχει έναν ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό χαρακτήρα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, τις μέρες αυτές καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε να εγείρει μέσα σας την διάθεση να κάνετε την επανάσταση σας, χωρίς να υπολογίσετε τις παραμέτρους, που μπορεί να είναι πολλές και σημαντικές.

Από την άλλη μεριά βεβαίως η περίοδος αυτή μπορεί να έχει σημαντικά επιτεύγματα τα οποία επιτυγχάνονται με πολλή δουλειά πίστη και καλή συνεργασία με τους γύρω σας.

Στην ημέρα της Τρίτης, ο Ερμής απο τον Σκορπιό, περνά σε ανάδρομη πορεία, έως τις 3 Νοεμβρίου 2020,

Το σημαντικό με αυτή του την αναδρομή, είναι ότι θα μας φέρει αντιμέτωπους με γεγονότα που μας απασχόλησαν λίγο πριν, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν ανατρεπτικό και σκληρό χαρακτήρα.

Τόσο η εκ νέου συνάντησή του με τον Ουρανό, όσο και με τον Κρόνο, είναι λόγοι που μας αναγκάζουν  να κάνουμε αναθεωρήσεις και να ξαναδούμε κάποια θέματα , όσο και αν αρνούμαστε η δεν τα αντέχουμε.

Μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου και του πρώτου δεκαημέρου.

Ευχές για μια ήρεμη και δημιουργική εβδομάδα!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr