ASTRONEWS ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας.

Τα κόκκινα γυαλιά σου.

Είναι κυρίως η ανάγκη σου, μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου και κυρίως την αισιοδοξία σου, να  θέλεις να νιώσεις, να ελπίζεις, πως κάτι γίνεται κάτι αλλάζει και κάτι διευκολύνεται.

Και είναι αυτή η στιγμή πού υψώνεις το βλέμμα σου στον ουρανό και περιμένεις να γίνει ένα θαύμα…

Κάτι που συμβαίνει έξω από εσένα, αλλάζει όμως με μιας ολόκληρη την ιστορία της ζωής σου.

Από μικρό παιδί σου άρεσαν τα παραμύθια, αυτά που όσους δράκους και κακούς βασιλιάδες η βασίλισσες και αν είχαν, πάντα είχαν ένα ευτυχισμένο τέλος για τους ήρωες τους.

Και κάπου εκεί μέσα σου σκιρτά η ανάμνηση των παιδικών σου χρονών, αναζητάς εκείνο το παραμύθι το δικό σου, που θα σε βγάλει από κάθε δυσκολία με μιας, και θα σε εξυψώσει στον ουρανό.

Και είναι ακριβώς σε αυτό το σημείο πού έρχεται ο Ποσειδώνας.

Και από τη μία μεριά φαντάζει σαν μεγάλος ευμενής, ο ευεργέτης που έρχεται να σε κάνει να ελπίζεις σε εκείνο το θαύμα που λαχταράει η ψυχή σου.

Να ενισχύσει το όνειρό σου, και να σου φορέσει εκείνα τα κόκκινα γυαλιά, που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα μέσα από το πρίσμα της προσμονής… πώς ναι, είναι τώρα η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα!

Μα να θυμάσαι πώς όση γοητεία και αν ασκεί επάνω σου αυτός ο πλανήτης θυμίζει έναν ταχυδακτυλουργό.

Που από τη μία κάνει θαύματα, αλλά τα θαύματα αυτά δεν είναι πραγματικά….

Είναι μόνο για εκείνη τη στιγμή… που θα σε μαγέψει θα σε παρασύρει, αλλά στο τέλος θα σε αφήσει πιο μόνο από ποτέ.

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα παίζει με το μυαλό σου, την ψυχή σου το συναίσθημά σου την Ελπίδα σου.

Και ναι δεν θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας και κάτω από το μανδύα του, κάθε πρόβλημά σου.

Το αντίθετο μάλιστα.

Επειδή ακριβώς δεν θα το υπολογίσεις σωστά μπορεί να βρεθείς απέναντι σε απογοητεύσεις που κάνουν το οικοδόμημα σου να καταρρέει, και την ελπίδα σου να εξανεμίζεται στον άνεμο.

Ίσως ακόμα αυτή η έντονη τάση φυγής που μπορεί να έχεις από ότι μπορεί να σε προβληματίζει να σε ζορίζει, τις ημέρες αυτές να γίνει πολύ πιο και όταν η φυγή δεν μπορεί να είναι πραγματική μπορεί να γίνει μέσω ουσιών αλκοόλ φαρμάκων που καλό είναι γενικότερα στο διάστημα αυτό να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στο τι καταναλώνεις.

Τις μέρες αυτές θυμήσου τον Οδυσσέα που δέχθηκε γερά στο κατάρτι του πλοίου του, για να μην  ακούει τις φωνές των σειρήνων.

Έτσι και εσύ. Μην ακούς τις φωνές που ‘’παίζουν’’ με την ανάγκη ή την επιθυμία σου.

Μείνε γειωμένος στην πραγματικότητα σου, εστιασμένος στο κέντρο σου.

Γιατί μόνο ο εαυτός σου είναι αυτός που μπορεί να σου δώσει λύσεις και τελικά να σε ανυψώσει πνευματικά ψυχικά ή συναισθηματικά.

Είναι ο μόνος και ο πιο αληθινός που έχεις.

Εμπιστεύσου τον!

Αυτόν και μόνο.

Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες που έχετε τον ήλιο στον ωροσκόπο σας ή προσωπικούς σας πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων, Καλό είναι να είστε προσεκτικοί τις μέρες αυτές σε ότι τρέφεται μέσα σας, σε κάθε Ελπίδα, προσμονή, προσδοκία, ή ακόμα και υποσχέσεις που μπορεί να σας δίνονται, αλλά λίγο παρακάτω θα διαπιστώσετε πως είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν και αυτός να είναι ένας λόγος που μπορεί να σας απογοητεύσει πολύ.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες γιατί πάντα χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να αποδείξουν αν τελικά είναι αυτό που προσδοκούσα τε ή όχι.

Καθώς επίσης και σε παλαιότερες σχέσεις που ενδεχομένως στο διάστημα αυτό επανέρχονται χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά.

Σε κάθε περίπτωση και εδώ ο χρόνος μπορεί να αποδείξει αν η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί εκ νέου ή όχι.

Το Σάββατο 12 του μηνός ο Δίας περνά σε ορθόδρομη πορεία, από την 17η μοίρα του Αιγόκερω.

Αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει το σκηνικό, και να αρχίζουν τα πράγματα να περνούν σταδιακά σε μια πιο ομαλή πορεία. Τώρα θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε θέματα που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα.

Αρχίζει να γυρίζει ο τροχός…

Καλό τριήμερο σε όλους!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr