ASTRONEWS ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

H αγωνίζεσαι η το σκάς….

Έχουμε μάθει να κινούμαστε με άξονα το ΄΄Εγώ’’ μας, και όλα να τα επεξεργαζόμαστε μέσα από αυτό….

Γινόμαστε σκληροί και αδιάλλακτοι όταν κάτι δεν εξελίσσεται έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί, και πολλές φορές δεν θα διατάσουμε ακόμα και να ‘’σπάσουμε’’ σχέσεις που δεν μας  ικανοποιούν σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουμε θέσει, αρνούμενοι ακόμα και αφουγκραστούμε την θέση του άλλου…

Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που οδηγεί στην απομόνωση και την σύγκρουση…

Ερμής στον Λέοντα, σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο, δεσπόζει στην αρχή της εβδομάδας…

Ο Ερμής στο Λέοντα διέπεται από ισχυρογνωμοσύνη ακαμψία είναι το μυαλό που συνεχίζει να μένει κολλημένο στα ίδια και τα ίδια τις δικές του θέσεις και απόψεις χωρίς να μπορεί να δει έξω από το κουτί.

Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανόν να ζήσουμε ανατροπές απρόσμενες αλλαγές οι οποίες δημιουργούνται τόσο μέσα από μηνύματα ειδήσεις συναντήσεις που σκοπό έχουν σε πολλές περιπτώσεις να μας ταρακουνήσουν.

Και φυσικά κανένα ταρακούνημα δεν είναι ευχάριστο όμως μόνο έτσι μπορεί να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.

Οι ημέρες αυτές κυριαρχούνται από νεύρα ένταση πίεση με ή χωρίς λόγο, και αυτά μποΣρεί να εκδηλωθούν τόσο στη δική σου συμπεριφορά απέναντι στους τρίτους όσο και το αντίθετο.

Εσύ όμως ξέρεις… και έχεις στο μυαλό σου ακριβώς αυτό.

Την παγίδα που μπορεί να δημιουργήσουν αυτοί οι δύο πλανήτες στο μυαλό σου μία και ο Ερμής αφορά τη συλλογιστική σου διαδικασία… και είναι τόσο παγίδα όσο και ευκαιρία.

Αυτή του να δεις έξω από το κουτί να αναλύσεις με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα που έχεις και να ανακαλύψεις την πιθανή ευκαιρία που υπάρχει, γιατί ακόμα και αν δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, κάθε τι που έρχεται στη ζωή σου ακόμα και αν δεν σε διευκολύνει, μπορεί να κρύβει ευκαιρίες και μάλιστα σημαντικές.

 Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης φυσικά αν έχεις μάθει, η έχεις αποφασίσει  να κοιτάς έξω από το κουτί!

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, οι μέρες αυτές απαιτούν ιδιαίτερη επαγρύπνηση σε ότι έρχεται τώρα στη ζωή και την καθημερινότητά τους,κυρίως στα θέματα της επικοινωνίας στις ειδήσεις τα νέα η τις πληροφορίες ή ακόμα και τις αποκαλύψεις που γίνονται την περίοδο αυτή.

Καλό είναι να θυμούνται πως σκοπός είναι η αφύπνιση!

Σε ένα αντίστοιχο κλίμα μας παραπέμπουν και δύο άλλοι γνώριμοι ο Άρης και ο Πλούτωνας αυτή τη φορά που συναντιόνται στην ημέρα της Πέμπτης μέσα από μία όψη τετραγώνου.

Οι δυο τους έρχονται και πιάνουν το νήμα από την αρχή…

Θα ανασύρουν καθετί παλιό ξεχασμένο και σκονισμένο που κρύβεται μέσα στην ψυχή σου κάθε ανασφάλεια κάθε φοβία σου καθετί που μπορεί να σε κρατάει πίσω αναίτια..

Ονειρεύεσαι μία μεγάλη αλλαγή επιθυμείς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου να γίνει κάτι έξω από εσένα, που θα σε βγάλει από ότι σε ζορίζει σε δυσκολεύει αυτή τη στιγμή.

Όμως δεν τολμάς να το πιστέψεις ή να το εκφράσεις.

Το καταχωνιάζεις στα βάθη του μυαλού και της ψυχής σου, έχοντας πάντα μία ελπίδα και συμπορεύονται..

Κάποιες φορές θα κάνεις φοβισμένος πιο πίσω αρνούμενος να πιστέψεις ότι κάτι καλό μπορεί να συμβαίνει σε σένα…

Έχεις μάθει να κινείσαι και να περιμένεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και έτσι να πορεύεσαι…

Οι ενέργειες του Άρη και του Πλούτωνα είναι ισοπεδωτικές, ανατρεπτικές και σε πολλές περιπτώσεις λυτρωτικές ακόμα και αν οι εξελίξεις που επιφέρουν δεν είναι αυτές που περίμενες….

Όμως στο βάθος της ψυχής σου γνωρίζεις πως οι  σημαντικές αλλαγές μπορεί να γίνουν αφενός μέσα σε μία στιγμή!

Αυτοί οι δύο πλανήτες έρχονται να αλλάξουν σαρωτικά τα δεδομένα σου!.

Να σου θυμίσουν πώς είσαι μέρος του κοσμικού σχεδίου του δημιουργού σου.

Και μπορεί προς στιγμήν να διασαλεύεται η  ηρεμία σου, ή η  μέχρι τώρα τάξη των πραγμάτων σου. και να αναστατώνεσαι.

Μα να θυμάσαι πως καμία αλλαγή δεν συντελείται χωρίς να αλλάζει συθέμελα τις ισορροπίες σου.

Και ίσως εδώ στις εξελίξεις αυτές η πρώτη σου ανάγκη είναι να φύγεις μακριά να το βάλει στα πόδια Να το σκάσεις…

Όμως για στάσου μία στιγμή και σκέψου: η στιγμή αυτή είναι κομβική για την εξέλιξή σου!

Ή θα φύγεις σαν κυνηγημένος ή θα ανακαλύψεις την ευκαιρία που κρύβεται μέσα σε κάθε ανατροπή.

Την οποία σημειωτέον έχεις εσύ προκαλέσει! Όσο και αν δεν το πιστεύεις. όσο και αν σου φαίνεται αδιανόητο να είσαι δημιουργός  των εξελίξεων, να θυμάσαι πώς είναι η δική σου στάση επιλογή και επιθυμία που δημιουργούν τον κύκλο αυτών των γεγονότων.

Και εδώ έχεις δύο επιλογές:

Να το βάλει στα πόδια ή να μείνεις και να ορίσεις εσύ με τους δικούς σου νόμους και κανόνες στο παιχνίδι που ανοίγεται μπροστά σου.

Και μπορεί η πρώτη επιλογή να είναι πάντα πιο εύκολη η δύσκολη όμως είναι αυτή που σε προάγει σε εξελίσσει, και σε μεταμορφώνει τελικά σαν ψυχή και σαν προσωπικότητα.

Φυσικά και θα μπορέσεις να επιλέξεις είναι στο χέρι σου..

Τις παλιές γνώριμες και οικείες συμπεριφορές η τις νέες άγνωστες και αχαρτογράφητες επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, και που μπορεί να σου προκαλούν ένα φόβο του άγνωστου όμως είναι και μία πρόκληση…

Που δεν ξέρεις ποτέ που θα σε οδηγήσει…

Και αν τελικά για να υλοποιήσεις το όνειρό σου θα πρέπει να γκρεμίσεις ένα κόσμο λαθών του παρελθόντος δεν πειράζει..

Επιλέγεις να χτίσεις έναν κόσμο όπως εσύ τον θέλεις και τον οραματίζεσαι

Ή να μείνεις Και πάλι σε ότι σου είναι γνώριμο οικείο και συμβατικό.

 Να θυμάσαι πως όλα έχουν το τίμημα τους.

Το ερώτημα είναι τι αντέχεις…

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά την περίοδο αυτή που θα διανύσουμε θα νιώσουν να διασαλεύονται πολλά από τα προσωπικά τους δεδομένα,των σχέσεων τους ,αλλά και τα θέλω τους τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Είναι μία εποχή προκλήσεων που μπορεί να φαίνεται δύσκολη η να ανοίγει νέα πεδία που δημιουργούν ανασφάλεια ή φόβο όμως για τους τολμηρούς ο κύκλος αυτός μπορεί να τους οδηγήσει σε μέρη που δεν είχαν καν ονειρευτεί…

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: My Astro.gr