ASTRONEWS  ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο μήνας σηκώνει την αυλαία του, και μας αποκαλύπτει ένα σκηνικό που χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι για να το χειριστούμε, και κυρίως να αποφύγουμε τις όποιες συνέπειες μπορεί να κρύβει πίσω του.

Ο Ερμής έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, προκαλώντας διαφόρων ειδών ανακατέματα στην καθημερινότητα σου, και μαζί με αυτόν, στο άνοιγμα της εβδομάδας, έρχεται και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη να προσθέσει την δική του πινελιά δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο τα γεγονότα.

Η παρόρμηση και η βιασύνη έχουν τον πρώτο λόγο, και πολύ συχνά η ανάγκη του να τα κάνεις  όλα μαζί για να τα προλάβεις  όλα, σε  κάνει να χάνουμε το μέτρο, και να επιδίδεσαι σε έναν αγώνα δρόμου, που τις περισσότερες φορές δεν έχει κανένα αποτέλεσμα πλην της κούρασης σου.

Βλέπεις όταν κάνεις τα πράγματα όλα μαζί, σπάνια μπορείς να περιμένεις ένα καλό αποτέλεσμα…

Τις περισσότερες φορές το σίγουρο είναι πως θα  τα  μπλέξεις και δεν θα καταφέρεις τίποτα ουσιαστικό.

Από την άλλη μεριά, είναι και το ”Εγώ” που υψώνεται ισχυρό προς τους άλλους, με ισχυρή φωνή και άποψη που στις περισσότερες περιπτώσεις θέλει να την επιβάλλει στους άλλους.

Και είναι αυτός ένας σημαντικός λόγος που προκαλεί πάσης φύσεως αντιπαραθέσεις και τσακωμούς, μια και τις περισσότερες φορές κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να προσέξεις δύο πράγματα: Το ένα είναι ο λόγος σου και η εν γένει στάση σου, που είναι εύκολο να γίνει πιο επιθετική, και το άλλο είναι ο τρόπος που κινείσαι, που τις μέρες αυτές γίνεται πιο απότομος και βιαστικός, με αποτέλεσμα να προκληθούν και ατυχήματα αν δεν το προσέξεις.

Στην ημέρα της Δευτέρας , και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας ένα κλίμα ανανέωσης σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις μας, και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους.

Ο πλανήτης εδώ, είναι σαφώς σε μια καλύτερη θέση και κατάσταση, απ ότι υπήρξε μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Και παρόλο που ούτε στον Υδροχόο έχει τίτλους, ωστόσο χαλαρώνει το αυστηρό κλίμα που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει.

Η Αφροδίτη στο ”αιματώδες” ζώδιο του Υδροχόου, έχει ανάγκη από σκέψη και επικοινωνία.

Είναι μια Αφροδίτη που νιώθει την ανάγκη να συνδέεται με όλους γύρω της, ίσως πιο απρόσωπα και πιο αποστασιοποιημένα, ωστόσο η ανάγκη της είναι αυτή. Να επικοινωνεί : από το πιο μικρό μέχρι το πιο σημαντικό.

Θα αναλύσει και θα εξερευνήσει κάθε πιθανό σενάριο, θα το επεξεργαστεί με την λογική της, θα το εξαντλήσει πριν αποφασίσει να το ακολουθήσει.

Και μπορεί ο πλανήτης εδώ, να στερείται συναισθηματισμού, ωστόσο έχει αλτρουισμό, και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Από την άλλη μεριά, δεν είναι μια Αφροδίτη που θα ”δεσμευτεί ” εύκολα. Κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, μια και προτιμά να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη.

Στην διαδρομή της θα συναντήσει τους ”γίγαντες” του ζωδιακού, και θα σχηματίσει τόσο όψη συνόδου με τον Κρόνο, και εδώ, θα δημιουργήσει μια συναισθηματική ψυχρότητα η απόσταση, στις σχέσεις κυρίως τις πιο προσωπικές.(6 /2)

Αλλά θα συναντήσει και σε όψη συνόδου τον Δία, ανοίγοντας έναν κύκλο τύχης που συνοδεύει και την Νέα Σελήνη του μήνα (11/2).

Η συνάντηση της με τον Ουρανό (19/2) σηματοδοτεί μια στιγμή αναθεωρήσεων αλλά και εκπλήξεων στην ερωτική ζωή, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα πράγματα σε μια νέα βάση, κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις τους, και να ανανεώσουν το κλίμα τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και βρεθούν μπροστά και σε ευκαιρίες που θα τους εξυπηρετήσουν .

Πηγή: My Astro.gr