ASTRONEWS  ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2Ο21

Ήλιος εξάγωνο ουρανός

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας

Αφροδίτη αντίθεση Κρόνο.

Αφροδίτη τετράγωνο ουρανό.

Οι εξελίξεις στο πλανητικό σκηνικό συνεχίζουν να πυροδοτούν με αμείωτη ένταση την καθημερινότητα, και λίγο πριν την Nέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, στην ημέρα του Σαββάτου, η Αφροδίτη αυτή τη φορά ετοιμάζεται να συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό,επεκτείνοντας το κλίμα  των δυσκολιών και την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Και μπορεί το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό που ανοίγει την εβδομάδα στην ημέρα της Δευτέρας, να μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε καινούργιες δραστηριότητες ,και να κάνουμε επεκτάσεις  σε νέα πεδία ενδιαφερόντων, όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στην ημέρα της Τρίτης, δοκιμάζει την ποιότητα του μυαλού μας, και το κατά πόσο έχουμε  την τάση να παίρνουμε στα σοβαρά ,απλά η πιο σημαντικά θέματα της ζωής μας και να τα αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα.

Και εδώ θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την εξής πρόκληση: Τα φανταστικά σενάρια που συνηθίζουμε να κάνουμε με το μυαλό μας, η τάση να μεγαλοποιούμε ακόμη και τα απλά πράγματα, και η σπατάλη της ενέργειας μας σε  θέματα τα οποία είναι ουτοπικά και μη υλοποιήσιμα.

Όλα αυτά μπορεί πολύ εύκολα να μας οδηγήσουν μπροστά σε αδιέξοδα, και να μας καθιστούν ανίκανους  να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά και πρακτικά τα προβλήματά μας.

Μία άλλη χαρακτηριστική τάση της όψης, είναι να γινόμαστε αδρανείς αμελείς και αδιάφοροι ακόμα και ως προς τα σημαντικά θέματα της ζωής μας.

Καλό είναι λοιπόν, στη φάση αυτή να είμαστε όσο πιο σαφείς και συγκεκριμένοι μπορούμε, φιλτράρουμε διπλά και τριπλά τις πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά μας, για να μην εμπιστευόμαστε τίποτα άκριτα.

Γιατί λίγο παρακάτω η Αφροδίτη στην ημέρα της Τετάρτης, σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο, αλλά και στην ημέρα της Πέμπτης ολοκληρώνει τον σχηματισμό ταυ τετραγώνου μέσα από το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό.

Οι εξισώσεις που καλούμαστε να λύσουμε την περίοδο αυτή έχουν να κάνουν με τις σχέσεις μας, και που σε ένα ήδη ταραγμένο κλίμα από τις δύο προηγούμενες όψεις του Άρη με τους αντίστοιχους πλανήτες, η Αφροδίτη έρχεται  να βάλει την τελεία στις υποθέσεις που θα διαδραματιστούν τώρα.

Βεβαίως τίποτα απ΄ότι συμβαίνει τώρα δεν είναι κάτι που ”σκάει” ξαφνικά.

Αφήνουμε πιο πίσω συναισθηματισμούς και ενοχές, και αναγκαζόμαστε να πάρουμε θέση, μια και τα γεγονότα έρχονται με καθηλωτική ορμή, και μας αναγκάζουν με τον ένα η τον άλλο τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε.

Όχι δεν έχει άλλη αναβολή, πρέπει να μιλήσεις, να υψώσεις το ανάστημα σου, και να μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλεις και επιθυμείς.

Και επειδή στο όλο κλίμα συμμετέχει και ο Ουρανός, τα γεγονότα ”σκάνε” απρόβλεπτα, ξαφνικά, ανατρέποντας ότι μπορεί να ένιωθες να σου δίνει ασφάλεια!

Και οι όψεις αυτές σε κοσμικό επίπεδο, κορυφώνονται πολύ κοντά στην ”γενέθλια αντίθεση” του Ηλίου με τον Κρόνο της Ελλάδος, δηλώνοντας σε συνέχεια των προηγούμενων όψεων του Άρη, μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για την χώρα μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι εδώ που κάποιες σχέσεις οι οποίες είχαν βαλτώσει εδώ και καιρό ή και χρόνια σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να κλείσουν οριστικά, ή να υπάρξουν και νέα πρόσωπα που εμπλέκονται τώρα στο παιχνίδι, και που οδηγούν τις εξελίξεις σε μία τέτοια κατεύθυνση.

Γεγονός είναι πως τώρα έρχονται στο προσκήνιο, όλα αυτά που δεν έχουμε εισπράξει, επιθυμίες και όνειρα η και συναισθήματα που δεν έχουν ικανοποιηθεί, και μας κάνουν να γινόμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί από τους άλλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το όλο κλίμα δεν είναι εύκολο και φυσικά απαιτεί από εμάς ψυχραιμία και κυρίως χρόνο σε κάθε περίπτωση που νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.

Και φυσικά για μία ακόμα φορά στο στόχαστρο οι εκπρόσωποι του σταθερού Σταυρού: Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες εξισώσεις που καλούνται να επιλύσουν, αλλά είναι σημαντικό να θυμούνται πως κάθε εξίσωση όσο δύσκολη και να είναι πάντα έχει τη λύση της!

Πηγή: My Astro.gr