ASTRONEWS ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.

Η  ώρα της δράσης.

Είναι από τις πιο πολυσυζητημένες μετακινήσεις της χρονιάς.

Ο ‘’κόκκινος πλανήτης’’ ο Αρης στην ημέρα της Κυριακής κόβει την κορδέλα στο ζώδιο του Κριού, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

O Άρης κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από το ζωδιακό η οποία διαρκεί περίπου 2 χρόνια, παραμένοντας σε κάθε ζώδιο περίπου εξι εβδομάδες.

Μια φορά, κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες οπισθοχωρεί και περνά σε ανάδρομη πορεία. ( Η τελευταία αναδρομή του Άρη ήταν το 2018 στον Υδροχόο.)

Τώρα είναι η στιγμή που αναδρομή του θα γίνει στον Κριό. Θα παραμείνει εδώ ως τις 6,Ιανουαρίου 2021, μια και στις 9 Σεπτεμβρίου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία ως τις 13 Νοεμβρίου 2020.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

 O Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού, και ως εκ τούτου, έχουμε δύο πολύ συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του πλανήτη και του ζωδίου.

Και από την μια έχουμε τον ‘’κόκκινο πλανήτη’’ να φορά την πανοπλία του, να οπλίζεται και να ετοιμάζεται να κατέβει στο ‘’τερέν’’ του κόσμου, έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα…

Έχει την θέληση, την δύναμη αλλά και την αγριάδα που τον κάνει να μην σταματά παρά μόνο όταν κατακτήσει αυτό που θέλει.

Ο Άρης στον Κριό, θυμίζει ένα καθαρόαιμο  άλογο κούρσας που κατεβαίνει στους αγώνες μόνο για να νικήσει.

Δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από την νίκη!

Βεβαίως στην μάχη του αυτή, είναι εύκολο να καταστρατηγήσει νόμους και κανόνες, όρια και πλαίσια, και να θέσει τους δικούς του κανόνες, απόλυτα, σκληρά, και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ο Αρης στον Κριό είναι πολεμοχαρής. Απολαμβάνει το παιχνίδι, όσο άγριο η σκληρό κι αν είναι.

Και είναι φτιαγμένος από την στόφα του νικητή.

Υπάρχει μια αύξηση της ενεργητικής διάθεσης με τον Αρη στον Κριό.

Το παιχνίδι ζωντανεύει, αλλάζει, αν και πολλές φορές γίνεται άγριο, και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Όμως από την άλλη μεριά ο κύκλος αυτός, δημιουργεί ένα κλίμα ανανέωσης, σε μια μέχρι τώρα υποτονική περίοδο, που χρειάζεται τόνωση.

Καθώς επίσης και μια διάθεση για περιπέτεια, που και αυτή δημιουργεί διαφορετικές κοσμικές καμπύλες, με άγνωστα αποτελέσματα.

Πάντως στο μενού του Άρη, περιλαμβάνονται τόσο δυνατές συγκινήσεις, όσο και πικρές γεύσεις, μια και τα όλα κινούνται σε γρήγορη τροχιά που δεν αφήνει το περιθώριο για σκέψεις ώστε να οργανώσεις τις κινήσεις σου..

Τα αποτελέσματα λοιπόν είναι αμφίβολα.

Ειδικά για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, οι προκλήσεις είναι μέρος της καθημερινότητας τους το διάστημα αυτό, και θα χρειαστεί να παίρνουν τον χρόνο τους για να ζυγιάζουν τις κινήσεις η τις αποφάσεις τους.

Το πρώτο του ραντεβού, είναι στην ημέρα της Κυριακής, και είναι το εξάγωνο του με τον Κρόνο.

Θα δώσει μια πρόσθετη ώθηση, σε κάθε σχέδιο που μπορεί να έχει μείνει στο ντουλάπι, αλλά που έχεις την ανάγκη να επαναφέρεις εκ νέου και να το διεκδικήσεις.

Ο Κρόνος ωστόσο απαιτεί οργάνωση και μέθοδο, ενώ ο Άρης δράση. Θα χρειαστεί να συνταιριαστούν αρμονικά και να συνεργαστούν για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν ένα εγχείρημα.

Αλλιώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε άσκοπες κινήσεις που μόνο ενέργεια θα σου καταναλώσουν  και τίποτα άλλο.

Αν όμως το προσέξεις και το χειριστείς σωστά το όποιο σχέδιο σου, έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις ίσως κάτι πολύ σημαντικό για εσένα.

Κυρίως για τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα  ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πηγή: My Astro. Ολυμπία Χριστοδουλή.