ASTRONEWS ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Όμως… τι νόημα θα είχε τ΄ όνειρο χωρίς μικρές νοθείες!

Άρης και Ποσειδώνας συναντιούνται στην 20η μοίρα των Ιχθύων στην ημέρα του Σαββάτου.

Κι από εδώ, στήνουν έναν μαγικό χορό, που κάποιους μπορεί να τους εξυψώσει και κάποιους άλλους να τους οδηγήσει στα βάθη των ωκεανών…

Βλέπεις οι Ιχθύες δεν έχουν σαφή όρια και πλαίσια. Κινούνται στον ακαθόριστο κόσμο του υδάτινου στοιχείου, εκεί που η θάλασσα λαμπιρίζει κάτω από το χρυσαφένιο φως του ηλίου, η δημιουργεί ατελείωτα βάθη γεμάτα μυστήριο.

Κι είναι εδώ, που καλείσαι να αφουγκραστείς αυτό που λέει το μέσα σου, εκεί που σε οδηγεί η ψυχή σου.

Τι νοιώθεις? Φόβο? Ανησυχία? Σύγχυση? Ανάγκη να ονειρευτείς η ανάγκη να ξεφύγεις με όποιο τρόπο από τα τετριμμένα?

Και με ποιο τρόπο ?

Γιατί τώρα, μπορείς να ζήσεις όλη εκείνη την μαγεία που έχουν τα χρώματα του δειλινού όταν ο ήλιος χάνεται πάνω από τον ορίζοντα, κάνοντας χρυσό το τοπίο γύρω του…

Ναι μπορείς να παρατηρήσεις την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου και να νοιώσεις μέρος της, να εκστασιαστείς με την μουσική που αγαπάς, να κλάψεις με μια ταινία που θα σε αγγίξει, να αναζητήσεις εκείνη την πνευματική όαση που θα σε εξυψώσει, να προσευχηθείς με όλη την δύναμη της καρδιάς σου, και να αφεθείς στο μυστήριο της ανακάλυψης του δικού σου μονοπατιού εξέλιξης.

Να ξορκίσεις κάθε δαίμονα που σε τυραννά, κάθε κακό που σε βγάζει από τον στόχο σου.

Ναι όλα αυτά είναι Άρης Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

Εκεί που προάγεις την ατομικότητα σου, εκεί που μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος για εσένα αλλά και για τους γύρω σου.

Και είναι εκεί που ο έρωτας αποκτά μια άλλη διάσταση. Πιο εσωτερική, πιο πνευματική, περισσότερο εξυψωμένη.

Εκεί που πρέπει πραγματικά να ανήκει.

Οι εμπειρίες αυτών των ημερών μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικές, και να σε κάνουν να ζήσεις συναρπαστικά και πρωτόγνωρα με τον σύντροφο σου.

Βεβαίως από την άλλη μεριά, στην πιο ‘’γειωμένη’’ τους εκδοχή, αυτοί οι δύο πλανήτες, θα ‘’ενεργοποιήσουν’’ την άλλη πλευρά του εαυτού σου, αυτήν που διψά για φευγιό με κάθε τρόπο και κάθε κόστος.

Που δεν θα υπολογίσει το να αναζητήσει την εμπειρία παντού, κάθε εμπειρία, ακόμα και αυτή που θα σε κάνει να χάσεις κάθε μέτρο, να καταδυθείς στα σκοτεινά νερά των ωκεανών, να αναζητήσεις χαμένους θησαυρούς, να μπεις στο σκοτάδι, και ίσως να χαθείς στην περιπλάνηση σου…

Ναι έχει την δύσκολη πλευρά της αυτή η όψη που σε παρασύρει, μέσα από το ποτό, τις ουσίες, και κάθε είδους υπερβολή θα ενισχύσει το κενό μέσα σου, κάνοντας σε να βγεις από το μονοπάτι σου…

Τις μέρες αυτές κάθε είδους μικροοργανισμοί, μικρόβια ιώσεις βγαίνουν σεργιάνι και καραδοκούν τα υποψήφια θύματά τους.

Καθώς επίσης και κάθε είδους δηλητηριάσεις (κυρίως από θαλασσινά) εφιστούν την προσοχή σου.

Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν είναι εύκολοι στην εκδήλωση τους.

Και απαιτείται πολύ και προσοχή γιατί οι πειρασμοί έρχονται με διαφορετικά προσωπεία κάθε φορά.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν τον ήλιο τον ωροσκόπο η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων οι μέρες αυτές σε καλούν να μείνεις εστιασμένος στο κέντρο σου.

Μπορεί να ανακαλύψεις μαγικές διαδρομές η σκοτεινά λαγούμια…

Καλό τριήμερο σε όλους!

ΠΗΓΗ: MYASTRO.GR Ολυμπία Χριστοδουλή