ASTRONEWES ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το κλίμα στους Ουρανούς, αποφασίζει να κάνει για λίγο ένα διάλλειμα από τα δύσκολα, και ανοίγει  ένα παράθυρο στην τύχη, προσφέροντας ευκαιρίες  που για κάποιους μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που περίμεναν!

Μια πρώτη ένδειξη το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, στην ημέρα της Δευτέρας.

Ο Άρης είναι η δράση και ο Δίας η ευκαιρία. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν νέο κύκλο εξελίξεων κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή, που δίνει ευκαιρίες και ανάσες σε πολλούς!

Οι ημέρες αυτές απαιτούν την συμμετοχή σου και την δράση σου, και κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Ωστόσο η αντικειμενική εκτίμηση των καταστάσεων είναι αυτή που θα σε γλυτώσει από πολλούς πονοκεφάλους, μια και αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν την τάση να δημιουργούν κι ένα κλίμα αισιοδοξίας και υπερβολής, που μπορεί να σε  αποπροσανατολίσει  από τον αρχικό στόχο σου.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας , η Αφροδίτη δίνει ένα δυναμικό παρόν, με τις δύο όψεις που σχηματίζει τόσο το τρίγωνο της με τον Δία όσο και το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα.

Και είναι εδω, που ενισχύεται, τόσο το κλίμα των ευκαιριών, όσο και η ανανέωση που αφορά την προσωπική σου ζωή.

Και η Αφροδίτη αλλά και ο Δίας και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε γήινα ζώδια, και ως εκ τούτου, υπάρχει  ένα σημαντικό προβάδισμα σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά θέματα σου και τις εξελίξεις τους.

Αλλά και ένα κλίμα ευκαιριών που σε πολλές περιπτώσεις είτε επισφραγίζει την προηγούμενη δουλειά σου, είτε σε εισάγει σε έναν καινούργιο και ίσως πολύ σημαντικό  κύκλο εξελίξεων.

Πολύ πιθανά να είναι εκείνη η ευκαιρία που περίμενες, και τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να την εισπράξεις.

Παράλληλα και η ερωτική σου ζωή, προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης με πολλούς τρόπους, μια και οι μέρες αυτές έχουν έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές συνηγορούν σε σημαντικές εξελίξεις που θα εμφανιστούν στην ζωή τους.

Η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, στην ημέρα της Τρίτης, μας φέρνει μπροστά, σε ξαφνικά νέα και ειδήσεις, που ξαφνιάζουν η σε βρίσκουν απροετοίμαστο.

Ακόμα και κάποιες συναντήσεις απρογραμμάτιστες , ειδικά για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να τους αλλάξουν τα σχέδια τους και οχι με τον καλύτερο τρόπο.

Στην ημέρα της Πέμπτης ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα μείνει για τον επόμενο μήνα.

Ότι και να πεις για τον Σκορπιό, πάντα θα υπάρχει και κάτι που θα υπολείπεται.

Μια και τα παιδιά του Πλούτωνα και του Άρη, δεν είναι μια εύκολη η τουλάχιστον κατανοητή υπόθεση για τους περισσότερους.

Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω τους, και είναι ακριβώς το γεγονός πως ο ίδιος δεν θα μιλήσει, δεν θα ανοιχτεί αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί.

Για τους Σκορπιούς το 2020, μπορεί να μην είναι μια εύκολη χρονιά, είναι όμως αυτή που θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν πολλά πράγματα για τον εαυτό τους, να θέσουν νέους στόχους και να τους διεκδικήσουν.

Οι αλλαγές που συντελούνται τώρα, αφορούν την αναθεώρηση του μέχρι τώρα τρόπου ζωής τους, τόσο σε επίπεδο εργασιακό, όσο και σε προσωπικό. Δηλαδή το πόσο συνεπείς είναι με τον εαυτό τους και την φροντίδα του .

Παράλληλα, το 2020, είναι η στιγμή, που βρίσκουν την αρχή του νήματος σε ότι αφορά τα σχέδια τους η τους στόχους τους.

Οι επιλογές που κάνουν τώρα, είναι καθοριστικές για την συνέχεια τους.

Ο Ουρανός απέναντί τους, τους βοηθά να εξυγιάνουν όλα όσα τους κρατούν εγκλωβισμένους σε δουλειές η σε σχέσεις που έχουν φθαρεί, η τελειώσει.

Πολλές φορές με ξαφνικό τρόπο, ωστόσο είναι μια εποχή εκκαθαρίσεων που είναι απαραίτητες, για να προχωρήσουν παρακάτω.

Ο Δίας τους ευνοεί στην καθημερινότητα τους, ενώ ο Κρόνος απαιτεί από αυτούς σοβαρότητα και οργάνωση σε ότι σχεδιάζουν να κάνουν.(Εως τον Δεκέμβριο).

Το 2021, είναι επίσης μια χρονιά που ανοίγει ένα νέο  πεδίο για την προσωπική η την επαγγελματική τους ζωή, και σημαντικό ρόλο θα παίξει η προετοιμασία που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Ο μήνας που θα διανύσουμε με τον Ήλιο στον Σκορπιό, διέπεται από ξαφνικά γεγονότα, αλλά δίνει και ένα σημαντικό προβάδισμα στις εξελίξεις που αφορούν την οικονομική την επαγγελματική ζωή.

Το κλίμα αρχίζει να αλλάζει, και παρόλο που μπορεί να μην είναι εμφανή ακόμα κάποια πράγματα, δουλεύουν με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο προς την εξέλιξη τους.

Χρόνια πολλά φίλοι Σκορπιοί!

Πηγή: My Astro.gr