ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 6  ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Κορυφώνεται την Τετάρτη 2  Μαρτίου, στις 7,34μμ στην 12η μοίρα των Ιχθύων.

Επηρεάζει θετικά τους εκπροσώπους του Υδάτινου στοιχείου, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η επιρροή της θα ισχύσει έως τις 18 Μαρτίου που έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου.

”Πώς μπορούμε να θεωρούμε τον κόσμο πραγματικό ,όταν το όν που τον ορίζει ως πραγματικό είναι άυλο?”

Στην εξαιρετική ταινία ”σεμινάριο” ”Τι στο Μπιπ ξέρουμε”  αυτά τα πολύ σημαντικά ερωτήματα, είναι κάποια από  αυτά που ανήκουν στον κόσμο των Ιχθύων.

Ο Ιχθυακός κόσμος  καλείται να συνθέσει το πραγματικό με το άυλο, την φαντασία με την πραγματικότητα, και να συναρμολογήσει τα κομμάτια που συνδέουν την μια με την άλλη.

Είναι η εποχή μιας νέας έναρξης, όμως η έναρξη αυτή δεν είναι από τις συνηθισμένες, η από αυτές που μπορούμε να κατανοήσουμε με την λογική η τις αισθήσεις μας.

Ζούμε σε έναν χαοτικό κόσμο.

Μια πραγματικότητα γεμάτη ασάφεια, παραμόρφωση, παθητικότητα και πολλές φορές παραίτηση, μια και νιώθουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε, και αυτό μας οδηγεί διαρκώς σε επαναλαμβανόμενα αδιέξοδα, λαβύρινθους που δεν έχουμε την δυνατότητα να βρούμε την έξοδο προς το φως…και να απελευθερωθούμε.

Έχουμε μάθει να ζούμε, να βλέπουμε και να αντιλαμβανόμαστε τα πάντα γύρω μας, μέσα από τις πέντε φτωχές και ελλιπείς  αισθήσεις μας, οι οποίες- κακά τα ψέματα- δεν προσφέρουν καμία η σχεδόν καμία εναλλακτική, λύση, η διαφορετική οπτική, τέτοια που μπορεί να μας δώσει λύσεις.

Τι κάνουμε λοιπόν?

Μένουμε και αντιμετωπίζουμε με παραίτηση την ζωή, περιμένοντας να συμβεί κάτι έξω από εμάς, και να μας δώσει λύσεις?

Κάτι που δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ, και που αν εμφανιστεί είμαστε τόσο εγκλωβισμένοι που δεν μπορούμε κάν να το αντιληφθούμε?

Πολλά τα ερωτήματα:

  • Γιατί είμαστε εδώ?
  • Τι είναι πραγματικότητα?
  • Πως μπορώ να την αλλάξω?
  • Και τελικά: Διαφέρει η αντίληψη από την πραγματικότητα?
  • Έχετε ποτέ σκεφτεί από τι υλικό είναι φτιαγμένες οι σκέψεις?
  • Έχετε ποτέ αντιληφθεί την μαγική δύναμη της σκέψης?

Στον Ιχθυακό κόσμο, όλες οι πραγματικότητες υπάρχουν παράλληλα. Δεν υπάρχει τίποτα που να λειτουργεί μόνο του.

Όλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα όλα.

Και ναι το σύμπαν ,η πραγματικότητα είναι ένα μυστήριο που καλείσαι να έρθεις σε επαφή μαζί του, και τις όποιες απαντήσεις χρειάζεται να τις εξερευνήσεις μόνος σου!

 Σε αυτή την  Ν.Σ στους Ιχθύες, τα φώτα έρχονται σε όψη με τον Δία αλλά και τον Ουρανό…

Κι εδώ είναι που αρχίζει το πάρτι!

Ο κύκλος αυτός προσφέρει τεράστιες, εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης, εξέλιξης, και σε πολλές περιπτώσεις….απογείωσης!

Αν μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε, θα λέγαμε πως μοιάζει σαν το Τζίνι του Αλλαντίν, και είναι η ώρα να πραγματοποιηθεί κάθε σου επιθυμία!

Σκέψου λοιπόν πως έχει μπροστά σου το Τζίνι.

‘Έρχεται μέσα από το μαγικό λυχνάρι του και σου λέει :

” Η επιθυμία σου διαταγή μου!”

Εσύ, μπορεί να πεις μέσα σου: Μπα! Δεν υπάρχει το τζίνι είναι ψέμα! Δεν θα γίνει τίποτα ότι και να πω…

Η , μπορεί να ενθουσιαστείς και να σκεφτείς άμεσα την βαθιά σου επιθυμία, η επιθυμίες και να τις ψιθυρίσεις στο αυτί του.

Και να! Ως εκ θαύματος όλα εκείνα τα θαυμαστά πράγματα που σε συνοδεύουν κάθε μέρα στην σκέψη η τα όνειρα σου, να εκδηλωθούν στην πραγματικότητα σου!

Το ερώτημα είναι ”Πόσο πιστεύεις”…

Ο άυλος κόσμος είναι σε πολλές η στις περισσότερες περιπτώσεις πιο υπαρκτός από τον πραγματικό, κι εσύ έχεις πάντα την επιλογή: Να τον πιστέψεις η να τον προσπεράσεις.

Ο κύκλος αυτός φέρει μέσα του εύνοια και τύχη γι αυτούς που είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση…

Οι ευκαιρίες της περιόδου που διανύουμε, έχουν κάτι μαγικό….

Κάτι από την ονειροπόληση σου, που ενδυναμώνεται με την πίστη σου, και γεγονός είναι πως όταν κάτι το έχεις οραματιστεί, μπορείς και να το αναγνωρίσεις όταν έρθει στην πόρτα σου.

Στ αλήθεια δεν χρειάζεται να γνωρίζεις το ΠΩΣ θα συμβεί αυτό που επιθυμείς…παρα μόνο ότι θα συμβεί!

Επέτρεψε στο Τζίνι (σύμπαν) να δημιουργήσει αυτό τον ιστό των εξελίξεων.

Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να πιστέψεις….πως  όλα μπορούν να συμβούν, και να επιτρέψεις στην δημιουργία να σου το εκδηλώσει.

Στον κύκλο αυτόν Αφροδίτη και Άρης συναντώνται με τον σκοτεινό πλανήτη Πλούτωνα, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις εξελίξεις της περιόδου.

Ό, τι συμβαίνει τώρα έχει μια βαθιά μεταμορφωτική διάθεση, τέτοια που είναι ικανή, να αλλάξει ολόκληρο τον μικρόκοσμό σου!

Είσαι έτοιμος?

Οι αλλαγές της εποχής δεν φέρουν απλά τις ιδιότητες μια αλλαγής, φέρουν τις ιδιότητες μιας μεταμόρφωσης!

Οι τρείς τους συναντώνται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και πέρα από τον ξέφρενο ερωτικό χορό τους, φέρουν  μαζί τους εκείνα  τα  αρχετυπικά σύμβολα της ένωσης της συνεργασίας που περικλείει μέσα της την  βαθιά δημιουργία.

Ναι σαφώς η εποχή διέπεται από μεγάλες και ιδιαίτερες ερωτικές συνδέσεις. Αν δούμε ωστόσο πέρα από αυτό, μια και ο Αιγόκερως είναι το κατεξοχήν ζώδιο που σχετίζεται με την φιλοδοξία, στην εποχή αυτή, αναδύονται εκπληκτικές συμμαχίες/συνεργασίες, με πολύ σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Λίγο παρακάτω στην ημέρα της Κυριακής οι δύο αιώνιοι εραστές θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα συναντηθούν και πάλι σε μια όψη συνόδου.

Μόνο που εδώ είναι πιο ελεύθεροι, και στέκονται ισότιμα ο ένας απέναντι στον άλλον.

Ο κύκλος αυτής της περιόδου, ανοίγει έναν νέο κύκλο συμμαχιών, συνεργασιών, η και σχέσεων, που ωστόσο τους ενώνει ένα κοινό όραμα, μια κοινή ιδέα, η μια βαθιά φιλία.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες στις αρχικές μοίρες των ζωδίων είναι οι μεγάλοι ευεργετημένοι των ημερών.

Εν κατακλείδι, είναι μια μαγική εποχή….

Μέσα σε έναν χαοτικό κόσμο, είναι η ώρα να βάλεις την δική σου πινελιά, να δημιουργήσεις την δική σου εξελικτική πορεία.

Να ζήσεις στην μαγεία που σου προσφέρει το σύμπαν σου, θεραπεύοντας κάθε τραύμα, δυσκολία η δυσλειτουργική πεποίθεση που σε κρατά παροπλισμένο και πίσω από την δράση.

Σκέψου:

”Στην αρχή υπήρχε το κενό.

Γεμάτο άπειρες πιθανότητες.

Από τις οποίες

Εσείς είστε η μια!”

Και αυτό είναι ΜΑΓΕΙΑ!

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους με την ευχή να κυλήσουν όλα καλύτερα ….

Με αγάπη

Ολυμπία.