ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ήλιος στον Τοξότη.

Ο Ήλιος πατάει το πόδι του στο ζώδιο του Τοξότη κι εμείς αφήνουμε ένα επιφώνημα ανακούφισης, μια και ο  τροχός γυρίζει για μια ακόμα φορά, μετατρέποντας το παιχνίδι!

Ο κύκλος του Τοξότη έχει ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία, κάτι που το τελευταίο διάστημα είχαμε ξεχάσει, περνώντας από την δίνη του Σκορπιού.

Περνάμε σε μια πιο συνολική θεώρηση της ζωής μας, τέτοια που μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε πιο επεκτατικά, πιο ανοιχτά, κατά πως ορίζει ο Δίας ο κυβερνήτης του Τοξότη.

Ναι η εποχή αυτή είναι η ευκαιρία μας να πιάσουμε το νήμα από την αρχή, και να ξεκινήσουμε ξανά τους στόχους μας  με περισσότερο κέφι και περισσότερο χαρά. Και είναι τόσο η επαγγελματική ζωή που αλλάζει ρότα και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και ανοίγματα προς αξιοποίηση, όσο και στην προσωπική μας ζωή μπορούμε άνετα να ξανασυζητηθούμε με τους οικείους μας.

Να τους ξαναδείξουμε ένα άλλο πρόσωπο, πιο φωτεινό πιο χαρούμενο, αλλά να είναι πολύ πιθανό να δούμε και στους άλλους το ίδιο.

Όλα αλλάζουν αισθητά, με τον Ήλιο στο ζώδιο αυτό, μια και ανακαλύπτουμε την χαρά της ζωής, που είχαμε αφήσει πιο πίσω.

Το τριήμερο αυτό, ’’δονείται’’ κάτω από την επιρροή της συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στον Τοξότη.

Κι έτσι, η διάθεση για χαρά και για καλοπέραση είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, διαμορφώνοντας ένα κλίμα ικανό να σου δώσει αυτά που θέλεις για να περάσεις καλά να καταναλώσεις και να ερωτευτείς!

Υπάρχει μια διάθεση που σε κάνει να αποζητάς πιο ‘’χαλαρές’’ καταστάσεις για να εκτονωθείς. Να καταναλώσεις επίσης μια και το shopping therapy είναι από τις χαρακτηριστικές εκδηλώσεις της όψης.

Ότι αξίζει να το κάνεις αξίζει και να το παρακάνεις, είναι το σύνθημα των δύο ευεργετών πλανητών που σε παρασύρουν σε ένα συμπαντικό χορό αισιοδοξίας όπου η χαρά είναι το πρώτο σου μέλημα!

Παράλληλα ωστόσο η όψη προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικές που μπορεί να σε κάνουν να  τρίβεις τα μάτια σου!

Γιατί ανοίγουν τις πόρτες σε κάθε είδους κοσμικές συγκυρίες που σε οδηγούν κατευθείαν εκεί που πρέπει να βρεθείς!

Κι ας λές ότι δεν το πιστεύεις. Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό, από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί.

Και τώρα είναι μια τέτοια ώρα.

Παράλληλα  και η ερωτική ζωή, προσφέρεται για κάθε είδους απολαύσεις, αλλά και καινούργιες συγκινήσεις που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά, και σε απογειώνουν!

Οι νέες γνωριμίες έχουν την τιμητική τους, και τώρα μπορούν να δώσουν πολύ σημαντικές εξελίξεις που σου αλλάζουν την ζωή.

Και κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα αν στο σκηνικό δεν παρεμβαλλόταν η όψη της αντίθεσης μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, στον άξονα Ταύρου Σκορπιού.

Ότι φέρνει έχει το στίγμα του ‘’πολύ’’ πόνο, κρότο, πτώσεις, κάθε είδους ατυχήματα, και όλα συμβαίνουν αναπάντεχα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Και είναι σημαντικό  το ότι όταν μιλάμε γι αυτούς τους δύο πλανήτες, ότι και να πούμε μπορεί να είναι απλά μια επισήμανση του τι πρόκειται να συμβεί.

Γιατί τα πράγματα στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνούν κάθε φαντασία ,ξεκινώντας ακόμα και από τις σχέσεις που ‘’μπουρλοτιάζουν’’ ακόμα και με ασήμαντη αφορμή.

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις παίρνουν φωτιά κυριολεκτικά τις μέρες αυτές από εκεί που δεν το περιμένεις, δημιουργώντας κεραυνοβόλες καταστάσεις, απ τις οποίες δεν μπορείς με τίποτα να φυλαχτείς.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθίσεις στην γωνία σου και να περιμένεις να περάσει η καταιγίδα….

Όλα είναι ρευστά και όλα είναι πιθανά να το θυμάσαι…

Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι  να μην πυροδοτήσεις κι εσύ καταστάσεις γιατί μπορεί να μην ξέρεις πως θα τις μαζέψεις.

Βεβαίως για τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, οι ευκαιρίες μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά απ ΄ότι νομίζουν.

Πηγή:My Astro.Oλυμπία Χριστοδουλή