ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Στην πανσέληνο αυτή επηρεάζονται θετικά οι Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Σε κάθε πανσέληνο συντελείται μία κορύφωση. Αυτή η αντίθεση των δύο πιο σημαντικών ουράνιων σωμάτων του Ηλιου και της Σελήνης, φωτίζει τις πιο κρυφές πτυχές του συναισθήματος και της ψυχής σου, εκεί που συντελούνται όλες οι δομικές αλλαγές της προσωπικότητας σου, αλλά και των όποιων θεμάτων ξεκίνησαν στην προηγούμενη νέα σελήνη που προηγήθηκε.

Και εδώ σε αυτό το μυστηριακό και μυσταγωγικό φεγγάρι των ιχθύων, γίνεσαι Παρατηρητής και καλείσαι να μετακινηθείς σε άλλες διαστάσεις της συνειδητότητας σου. Να ανακαλύψεις την απεριόριστη αθάνατη συμπαντική και αιώνια ενέργεια που κατοικεί προσωρινά μέσα στο σώμα σου.

Να ανακαλύψεις τη σύνδεσή σου με το όλον….

Να ανακαλύψεις την ενέργεια που βρίσκεται γύρω σου και που φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες της ζωής σου. Την ενέργεια που δεν εξαντλείται μέσα στα πλαίσια του φυσικού κόσμου Δεν έχει περίγραμμα μορφή η όρια, και μπορείς να την ονομάσεις πνεύμα, ψυχή ή όπως αλλιώς θέλεις, ήταν και είναι πάντοτε ζωντανή! Η ενέργεια που βρίσκεται μέσα σε κάθε ζωντανό πλάσμα η ενέργεια που διέπει ολόκληρο το σύμπαν …. Και είναι ρυθμιστής ακόμα και των πιο μικρών λεπτομερειών που διέπουν τη ζωή σου.

Εμπιστεύσου τη Σοφία της, αναζήτησε μέσα σου τις απαντήσεις που έχει να σου δώσει. Συνδέσου μαζί της, μέσα από reiki, Yoga, διαλογισμό, η εποχή αυτή είναι θαυμάσια, για να συνδέσεις την ψυχή σου με τον ανώτερο εαυτό σου.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης της πανσελήνου, ο Δίας,  βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και σε ακριβή όψη τριγώνου με τον Ερμή.

Η εποχή αυτή, σου προσφέρει εμπειρίες και δυνατότητες αποκατάστασης και εξέλιξης η ολοκλήρωσης, των οποίων θεμάτων άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ουρανό, ανοίγει την πόρτα του αγνώστου του ξαφνικού του αναπάντεχου αναστατώνοντας με διάφορους τρόπους τις σχέσεις, είτε δημιουργώντας τις συνθήκες απομάκρυνσης τους, είπε δημιουργώντας τις συνθήκες νέων γνωριμιών.αι η στιγμή που αποδίδουν τους καρπούς τους.

Η πανσέληνος όμως αυτή είναι σημαντική και για έναν ακόμα λόγο: Βρίσκεται κοντά στην φθινοπωρινή ισημερία και την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στην ημέρα της Τετάρτης.

Εδώ, που ημέρα και η νύχτα έχουν ίση διάρκεια οδηγώντας μας σταδιακά στο Νέο κύκλο του φθινοπώρου που ανοίγει μπροστά μας.

Βρισκόμαστε στο 7ο ζώδιο του κύκλου, και το δεύτερο αέρινο, που αντιπροσωπεύει το γάμο καθώς και άλλες μορφές σχέσεων και Συνεταιρισμών όπως οι Στενές φιλίες και επαγγελματικές σχέσεις.

Η βασική ιδιότητα που συνδέεται με το ζυγό είναι η ισορροπία και συμβολίζεται από μία γυναίκα που κρατάει μία ζυγαριά. Εδώ είναι η βασική περιοχή όπου συμβαίνουν όλες οι ζυμώσεις που αφορούν τον τομέα των σχέσεων μας.

Αφού περάσαμε από το στάδιο της παρθένου, που οργανωθήκαμε και ετοιμάσαμε τα επόμενα σχέδιά μας, τώρα έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας. Να τις αναθερμάνουμε, να τις ανανεώσουμε, και να συνδεθούμε ξανά μαζί τους, ενδεχομένως σε μία νέα βάση, η με  καινούργιες προτεραιότητες ως προς τα άτομα και τη σημαντικότητά τους.

Να αναζητήσουμε τα δικά μας λάθη που ανέτρεψαν τις μέχρι τώρα ισορροπίες μας, και να δώσουμε την ευκαιρία και στον εαυτό μας, αλλά και στους άλλους που μας ενδιαφέρουν, να δομήσουμε μία νέα πραγματικότητα, πιο ουσιαστική, πιο υγιή, και κυρίως πιο αρμονική, μία και την περίοδο αυτή, και κάτω από το βάρος όλων των δύσκολων συνθηκών που προηγήθηκαν, αυτό που καταλάβαμε είναι πως το μόνο που έχουμε σε αυτή τη ζωή είναι ο ένας τον άλλον και χρειάζεται να τον προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού!

Από τη Νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των Δίδυμων Ζυγών και Υδροχόων, που γενικότερα στη φάση αυτή, βρίσκονται σε μία πιο ανανεωτική περίοδο, και παράλληλα με την είσοδο και του Ήλιου στον Ζυγό, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν σημαντικά τις σχέσεις τους, και τις προσωπικές και τις επαγγελματικές, και σε κάποιες άλλες   περιπτώσεις να αποκαταστήσουν και σχέσεις που μπορεί να κλονίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή; My Astro.gr