ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα σου υπάρχει πάντα το φώς αλλά και το σκοτάδι. Δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο.

Η νέα σελήνη κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου στις 12:20 τα ξημερώματα, στην 23η μοίρα των ιχθύων.

Επηρεάζει θετικά του Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται  να έχουν: Οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Κάθε νέα σελήνη εμπεριέχει τον σπόρο  μιας νέας έναρξης.

Είναι εκείνη η στιγμή που ανακατεύεται και πάλι η τράπουλα στο τραπέζι για ένα νέο παιχνίδι από την αρχή.

Ίσως με τους ίδιους κανόνες, αλλά με καινούργιες δυνατότητες, αυτές που δεν γνωρίζεις, και που πάντα έχεις την κρυφή ελπίδα ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Άλλωστε αυτό είναι που σε κρατάει ζωντανό η ελπίδα σου!

Και η ανάγκη να έχεις πάντα μία νέα δυνατότητα αυτή της καινούργιας αρχής…

Οι Ιχθύες είναι το τρίτο από τα υδάτινα ζώδια μετά τον Καρκίνο και τον Σκορπιό.

Είναι αυτοί που κλείνουν τον κύκλο. Εδώ βρισκόμαστε στο μεταβλητό  ζώδιο του νερού. Είναι εδώ, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε πάρει την αρχική εντολή για τη δημιουργία(αυτή που μας έδωσε ο Καρκίνος) έχουμε σπείρει το σπόρο της επιθυμίας που βλασταίνει και αυξάνεται στο Σκορπιό), και αφού έχουμε αποκτήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό που θέλουμε, έρχεται η ώρα να κάνουμε πίσω….

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Μεταξύ τους ενώνονται με μία κορδέλα πού δείχνει το αναπόφευκτο του πράγματος.

Μέσα σου συνυπάρχουν όλα: To καλό και το κακό, αρσενική και η θηλυκή ενέργεια, οι άγγελοι και οι δαίμονες σου. Πάντα υπάρχει η πολικότητα. Δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το αντίθετό του. 

Βρίσκεσαι μέσα στη δημιουργία του Θεού, μέσα στο σύστημα που εκείνος δημιούργησε για εσένα, χάρη στην απέραντη καλοσύνη του.

Εδώ κατανοείς ή αντιλαμβάνεσαι πως οτιδήποτε σε αγχώνει, σε πιέζει, σε κάνει να ανησυχείς, είναι μάταιο, γιατί υπάρχει μία κοσμική σοφία πολύ μεγαλύτερη από σένα, που έχει φροντίσει πριν από σένα για όλα όσα θα συμβούν στην εξελικτική σου πορεία.

Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης ο Ποσειδώνας πανίσχυρος στο ζώδιο των ιχθύων πρόκειται να σχηματίσει μία όψη Συνόδου με την Αφροδίτη η οποία και αυτή βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης στους Ιχθύες.

Το ρήμα που θα μπορούσε να χαρακτηρίζει τον κύκλο αυτόν είναι το νιώθω…

Μέσα σε όλο αυτό το χάος που έχουμε βιώσει, της αρρώστιας που μας περιβάλλει, έχουμε ανάγκη από συναίσθημα έντονο βαθύ και ουσιαστικό…

Το συναίσθημα δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν καμουφλάρεται, είναι έξω από τα μέτρα και τα σταθμά του κόσμου αυτού, και λειτουργεί ατόφιο, γνήσιο και μοναδικό για τον καθέναν από μας.

Ίσως είναι το μόνο που έχει κρατήσει την αυθεντικότητα του μέσα στα χρόνια.

Αυτό που έχεις ανάγκη τώρα  είναι να πιστέψεις σε κάτι… Κάτι που θα σε κάνει να βιώσεις  αυτά τα συναισθήματα,  και  δεν είναι άλλο από τον έρωτα!

Είναι στιγμή πού κατανοείς πως αυτό που μοιράζεσαι και ανταλλάσσεις με έναν άλλον άνθρωπο δεν μπορεί να αναπληρωθεί με τίποτα! Είναι αυτό που σε κάνει καλύτερο, γλυκαίνει την ψυχή σου, σε  ανυψώνει σε κάνει να αισθάνεσαι  χαρούμενος και  ζωντανός.

Ο έρωτας στον κύκλο αυτόν έχει το δικό του χώρο και το δικό του τρόπο να σε κατακτήσει ,μην αναρωτιέσαι το πώς και το γιατί ή το αν θα γίνει…

Θα ανθίσει στις καρδιές, στο μυαλό, στην επιθυμία, στη διάθεσή σου, παντού…. σαν τα λουλούδια  την άνοιξη…

Δεν Αναρωτιούνται γιατί πρέπει να ανθίσουν, ανθίζουν είναι η βιολογική τους εξέλιξη…

Στον κύκλο αυτό των ιχθύων, ο έρωτας έχει τη δική του θέση..

Και είναι εκεί που θέλεις να δώσεις από την ψυχή σου, από το είναι σου, από τα βάθη της ύπαρξής σου, να μοιραστείς να ξορκίσεις το κακό, να λάμψεις , και να ακούσεις τους παλμούς της καρδιάς σου να χτυπάνε γρήγορα…

 Ωστόσο είναι και εδώ που εύκολα  μπορεί να κάνεις τη λάθος επιλογή…

Σε πολλές περιπτώσεις ο έρωτας της περιόδου αυτής θα είναι το εφαλτήριο σου για μία νέα εποχή στη ζωή σου.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα είναι ο λόγος που θα απογοητευτείς θα πονέσεις και θα αναρωτηθείς γιατί πάλι συμβαίνουν σε σένα τα ίδια πράγματα.

Δέξου ότι σε κάθε περίπτωση είναι ένα μάθημα το οποίο σου δίνεται για να σε εξέλιξη Ανάλογα το στάδιο που βρίσκεσαι.

Το σίγουρο είναι πως η εποχή αυτή μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις από τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να βγεις.

Σε κάποιες άλλες μπορεί να σε οδηγήσει στον κήπο της Εδέμ, από τον οποίο δεν θα θέλεις να βγεις.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσο έχεις εργαστεί με τον εαυτό σου, και κατά πόσο είσαι συνειδητός τις επιλογές σου…

Έτσι κι αλλιώς το χάος, το σκοτάδι ,αλλά και το φως υπάρχουν πάντα μέσα σου και είναι πάντα στο χέρι  σου το τι θα επιλέξεις από αυτά…

Καλή και φωτεινή Νέα Σελήνη!

πηγή: My Astro