ASTRONEWS  ΑΠΟ12 ΕΩΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Νέα Σελήνη στον Κριό.

Κορυφώνεται στην ημέρα της Δευτέρας.4.30 τα ξημερώματα, στην 22η μοίρα του Κριού.

Επηρεάζει τους Κριούς Ζυγούς Λέοντες και Τοξότες, του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δημιουργώντας ένα κλίμα εύνοιας.

Σε κάθε νέα σελήνη εμπεριέχεται ο σπόρος μιας νέας έναρξης.

 Μετά τους ιχθύες, και την ονειρική φάση που βιώνει το άτομο, φτιάχνοντας τους στόχους του πρώτα στο μυαλό του, έχει έρθει η ώρα να περάσει στη κινητοποιηθεί προκειμένου να τους υλοποιήσει.

 Πολύ περισσότερο τώρα που ο κριός συμβολίζει  ακριβώς αυτό : την γέννηση,  την αρχή, την ανάγκη να φύγεις από την ιδέα και να την κάνεις  πράξη.

Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό, από μία ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί!

Είναι μία στιγμή εκκίνησης! Δυναμική αισιόδοξη και ορμητική!

Είναι φυσικό να σκεφτείς πώς με όλη αυτήν την ασάφεια και τις χαοτικές καταστάσεις γύρω σου, νιώθεις να σου έχουν κοπεί τα φτερά… Πως δεν μπορείς να κινηθείς δεν μπορείς να τρέξεις να δράσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα έχεις μάθει να ζεις κάτω από τη σκιά ενός φόβου, αυτόν που σπέρνουν επιμελώς, καταστρέφοντας κάθε διάθεση δημιουργίας στην ψυχή σου. Όμως θέλω να σου πω πως η ζωή δεν σταματάει… Κυλάει, εξελίσσεται και αλλάζει διαρκώς.

Και πάντα μα πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να ανθίσει ακόμα και σε άγονα μέρη…

Κυβερνήτης αυτής της νέας σελήνης είναι ο Άρης, βρίσκεται στους Διδύμους σε όψη εξάγωνου με τα φώτα.

Χρειάζεται τόλμη για να πας παραπέρα, και να προσπεράσεις όλους αυτούς τους σκοπέλους που σε κρατάνε πίσω, είτε αυτοί μπορεί να λέγονται κοινωνικοί :άγχη, φοβίες, και ανασφάλειες, είτε  προσωπικοί.

Η όψη εξαγώνου των φώτων με το Δία, ενισχύει με κάποιο τρόπο εκείνο το αισιόδοξο κομμάτι της ζωής και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα πιο φωτεινά πιο λαμπερά, κυρίως όμως πιο αποφασιστικά. Δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτό να υπάρξουν οι ευκαιρίες εκείνες που χρειάζεσαι και υποσυνείδητα περίμενες, που σε φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σου στην επιθυμία σου.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα ωστόσο, να μην αφήσεις τίποτα για κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο όνειρό σου.

Ο Άρης πρόκειται να σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον Δία. Είναι μία εποχή που οι στόχοι ανανεώνονται, μία και δημιουργούνται και οι συγκυρίες εκείνες που τους βοηθούν να εξελιχθούν. Είτε μιλάμε για οικονομικά θέματα είτε μιλάμε για την επαγγελματική σου  ζωή είτε μιλάμε για την πνευματική σου εξέλιξη, η εποχή αυτή σου δίνει θαυμάσια κίνητρα, και μπορεί πραγματικά να γίνει το εφαλτήριο σου για τις μελλοντικές σου εξελίξεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον κριό με τον Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό στη φάση αυτή, να σου δώσει το στίγμα της φθοράς σε μία κατάσταση που δεν προχωράει δεν εξελίσσεται, δεν αλλάζει.

Αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική σου σχέση, αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα σε κάποιους τομείς ιδιαίτερα ευαίσθητους. Είναι σημαντικό τώρα να λειτουργήσεις με μία διάθεση συνεργασίας και σύμπνοια έτσι ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Μην ξεχνάς πως ο πρώτος και ο πιο σημαντικός σαμποτέρ της ζωής σου είναι ο ίδιος σου εαυτός!

Όμως λίγο παρακάτω στην ημέρα της Τετάρτης η Αφροδίτη περνάει στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρου, δηλαδή στο σπίτι της, και δυναμώνει πολύ.

Θα μείνει εκεί έως τις 9 Μαΐου, αλλάζοντας το τοπίο των σχέσεων μας, ενδυναμώνοντας τις συναισθηματικές συνδέσεις με τους γύρω μας και κυρίως με τους αγαπημένους μας.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται πάνω στον σταθερό  Αστέρα Baten Kaitos, ο οποίος σχετίζεται με την ιστορία του Ιωνά από τη θρησκεία μας. Ο Ίωνας τιμωρήθηκε από το Θεό,γιατί έκανε αυτό που του είπε, έπεσε στη θάλασσα στο στόμα ενός κήτους και ταξίδευε μέσα στην κοιλιά του για τρεις μέρες. Μετά από τις προσευχές του ο θεός του επέτρεψε να ζήσει και τον έβγαλε από το στόμα του κήτους ,αφήνοντας τον σε μία ξηρά. Η περίοδος αυτή έχει να κάνει λοιπόν με μία σχετική προστασία, παρόλο που τα πράγματα μπορεί να γίνονται με ένα δυσάρεστο τρόπο, ναι μπορεί στο τέλος να τα καταφέρεις να φτάσεις στην ξηρά. Το μήνυμα του σταθερού Αστέρα, είναι πως μπορεί να υπάρξει προστασία ακόμα και μέσα στις δυσκολίες. Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που σε παρακινεί να προχωρήσεις παρακάτω.

Καλή νέα σελήνη σε όλους!

ΠΗΓΗ: MY ASTRO .GR