ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 1Η ΕΩΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Κριός. ♈

Κριέ, αυτά που γνωρίζεις και πιστεύεις έχουν σημασία, και εκεί μπορείς να γίνεις αποτελεσματικός!

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σε ενθαρρύνει, να ανακαλύψεις εκείνες τις ποιότητες που σε συνδέουν καλύτερα και πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου . Είναι μία εποχή που σε ωθεί να εκφράσεις τη δυναμική σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να φέρεις περισσότερο τα πράγματα στα μέτρα σου. Να θυμάσαι ωστόσο πως χρειάζεται να κρατάς τις αποστάσεις, από ότι νιώθεις να σε πυροδοτεί, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις, κυρίως με πρόσωπα που συναλλάσσεται στην καθημερινότητά σου ή και με  συγγενικά πρόσωπα. Η εβδομάδα αυτή, μπορεί να έχει σημαντικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σχέδια σου, οι οποίες ενδεχομένως να προέλθουν και μέσα από το φιλικό κύκλο ή συλλογικούς χώρους. Ίσως ακόμα κάποιες νέες γνωριμίες, να εξυπηρετήσουν θέματα που έχεις προς εξέλιξη, η ακόμα και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο η εβδομάδα αυτή υπόσχεται χαρά, αρμονία και ενδεχομένως νέες δυνατότητες που αφορούν την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος. ♉

Ταύρε, επειδή η περίοδος αυτή μπορεί να σε κάνει πολύ εύκολα να χαθείς μέσα στο ”τι δίνω και το τι παίρνω”, να θυμάσαι πως οι σχέσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου!

Η εποχή αυτή, σου δημιουργεί την ανάγκη να κατανοήσεις, πιο βαθιά πιο ουσιαστικά τι είναι για σένα αξία στη ζωή σου! Και επειδή μπορεί στο μυαλό σου να σου έρχεται το χρήμα, θα σου πω, ότι φυσικά είναι σημαντικό όμως επίσης, η συναισθηματική ασφάλεια είναι ίσως πιο ουσιαστική για εσένα. Πολύ πιθανό λοιπόν να έχεις την τάση της σπατάλης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις έρχεται για να επιβεβαιώσει ή να καλύψει ένα κενό. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές οι οποίες έχουν έναν πιο παρορμητικό χαρακτήρα, όμως να θυμάσαι ότι άλλα πράγματα χρειάζεσαι. Οικονομικές συζητήσεις και ανοίγματα στην περίοδο αυτή ευνοούνται χρειάζεται όμως να κινείσαι με άξονα τα όριά σου και τις δυνατότητές σου. Η εβδομάδα αυτή κρύβει ευκαιρίες που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, μία νέα συνεργασία ένα νέο εγχείρημα καινούργιο project ή ακόμα και μία νέα επαγγελματική πρόταση, ίσως και να είναι η ευκαιρία που περίμενες!

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε να θυμάσαι πως η δύναμη, είναι ένα εργαλείο που χρειάζεται να το χρησιμοποιείς με σύνεση…

Ο Άρης περνάει  στο ζώδιό σου, και αυτό που ανασύρει από μέσα σου, είναι οι δυνατότητες και οι δυνάμεις που έχεις! Ο κύκλος αυτής της περιόδου, σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις, και αποφάσεις , έτσι που κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν έχεις αποφασίσει να φτάσεις στον στόχο σου! Το πολύ σημαντικό εδώ, είναι να γνωρίζεις τα όριά σου, τη δυναμική σου, και να μην τα υπερβαίνεις, γιατί εκεί μπορεί να κάνεις και λάθος, λόγω μιας έντονης παρόρμησης που σε διέπει. Ωστόσο θα δώσεις τις μάχες σου αν χρειαστεί, και θα είσαι αποφασισμένος, να φτάσεις εκεί που έχεις οραματιστεί! Και θα διαπιστώσεις, πως όταν έχεις θέσει στόχους, η οργανική σου αντοχή αυξάνεται η δυναμική σου επίσης, και κάθε τι συνηγορεί στο να σε φέρει εκεί που πρέπει να πας. Η εβδομάδα αυτή ενέχει, πολύ σημαντικές δυνατότητες, που αφορούν μία συζήτηση, μία διαπραγμάτευση, συμφωνία, μία νέα πρόταση για συνεργασία, την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών, την εξυπηρέτηση σου σε νομικά ζητήματα, αλλά και την εξέλιξη σε Κάθε είδους επεκτατικό σχέδιο σου! Είναι η εποχή να μπεις  στη δράση!

Καρκίνος.♋

Καρκίνε να θυμάσαι πως ότι τώρα δεν ολοκληρώνεται είναι γιατί δεν πρέπει να ολοκληρωθεί…

  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, αρχικά είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά από ματαιώσεις και αναβολές, σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους και τα σχέδιά σου. Και είναι εδώ, που σε πολλές περιπτώσεις, ενεργοποιούνται παρελθοντικά ζητήματα η απωθημένα σου, που έρχονται στο προσκήνιο, και ίσως προκαλούν καταστάσεις που είναι η αιτία των προβλημάτων σου. Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, και αυτό καλό είναι να το θυμάσαι όταν εμπιστεύεσαι πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Και στην εργασιακή σου ζωή είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να κρατάς αποστάσεις, να συμμετέχεις όσο λιγότερο μπορείς στα κοινά, για να μην δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τη στηρίξεις. Ωστόσο η εβδομάδα αυτή, δημιουργεί ένα κλίμα εξαιρετικά διευκολυντικό σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου ζητήματα, και  σου προσφέρει μία ανάσα.. Μία οικονομική συμφωνία, μία συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μέσα από τον οποίο ωφέλησε οικονομικά, ένα μπόνους από τη δουλειά σου, μία χρηματοδότηση, ένα δάνειο, ή ακόμα το να λάβεις κάποια χρήματα που σου χρωστούν, είναι οφέλη που μπορεί να εισπράξεις, άμεσα!

Λέων. ♌

Λέοντα, να θυμάσαι πως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το ταξίδι…

Η εποχή αυτή με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, ανασύρει από μέσα σου πολύ πιο ισχυρή την ανάγκη, να παλέψεις και να αγωνιστείς, για τα σχέδια και τους στόχους που έχεις καθορίσει στο άμεσο παρόν αλλά και στο μέλλον σου. Είναι η εποχή που κάνεις τη θεωρία πράξη. Βγαίνεις από το όραμα και το γειώνεις στην πραγματικότητα σου. Να θυμάσαι πως η όποια επιτυχία σου, εμπεριέχει συνεργασία. Φιλικά πρόσωπα, ή πρόσωπα με τα οποία συνδέεσαι μέσα σε συλλογικούς χώρους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της περιόδου. Εκείνο που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως οι συνεργασίες σου είναι απαραίτητο, να έχουν ένα κοινό στόχο η όραμα με εσένα. Η εποχή αυτή επίσης οδηγεί σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις με πρόσωπα ενδεχομένως φιλικά που νιώθεις ότι δεν συμμερίζονται τις ιδέες και τα οράματα σου. Ωστόσο στον κύκλο αυτής της περιόδου, μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τη θέση σου, με το πως εσύ  έχεις καθορίσει την εξέλιξη σου! Η εβδομάδα αυτή κρύβει σημαντικές  ευκαιρίες, που σχετίζονται με μία σχέση μία συνεργασία Ένα νέο κύκλο στην εργασιακή σου ζωή, που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος! Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα, ανοίγοντας μία λαμπερή εποχή, στα ζητήματα της καρδιάς σου!

Παρθένος. ♍

Παρθένε, να θυμάσαι πως ο ανταγωνισμός, χρειάζεται να ορίζεται από σαφή όρια και πλαίσια, για να είναι αποδοτικός και εποικοδομητικός.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, ανασύρει από μέσα σου όλη τη δυναμική σου, αυτή, που σε κάνει να κινείσαι με αποφασιστικότητα, προς τους επαγγελματικούς στόχους σου. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ανάγκη να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, και να ορίσεις εσύ τους κανόνες του παιχνιδιού. Γεγονός είναι πως νιώθεις δυνατός ανεξάρτητος, και έτοιμος να νικήσεις! Και είναι εδώ, που επειδή ακριβώς κινείσαι με αποφασιστικότητα, δεν αντιλαμβάνεσαι τα όρια τα πλαίσια, και τους ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να υπονομεύουν τη δράση σου, ίσως και από πρόσωπα ανώτερά σου η ανταγωνιστές σου, στην επαγγελματική σου ζωή. Εδώ είναι που χρειάζεται να προσέξεις, τους χειρισμούς σου, και να πετύχεις ότι επιδιώκεις χωρίς να προκαλείς τους γύρω σου αυτό είναι και το μυστικό! Φυσικά και η εποχή αυτή έχει πολλή και σκληρή δουλειά, και ότι κάνεις τώρα είναι σίγουρο ότι μπορεί να σου ανοίξει σημαντικές ευκαιρίες, που σε προάγουν με κάποιο τρόπο.  Αρχής γενομένης από την εβδομάδα αυτή που φαίνεται πώς, μία νέα δυνατότητα που αφορά την εργασιακή σου ζωή, μία συμμαχία, μία νέα εργασιακή πρόταση, ίσως και  από τους ανωτέρους σου, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση σου στον εργασιακό χώρο. Να θυμάσαι ωστόσο πως το όλο θέμα είναι το πως θα χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου….

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, δεν είναι μόνο όσα σκέφτεσαι είναι και το πώς θα επικοινωνείς με τους άλλους…

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθάει να εκφράσεις τις σκέψεις, τις εμπειρίες σου, τους προβληματισμούς σου, στους γύρω σου, αλλά και να υπερασπιστείς αυτό που νιώθεις ότι αξίζεις, το δίκιο σου, ή ακόμα και το δίκαιο των άλλων. Η εποχή αυτή διευρύνει τους ορίζοντές της επικοινωνίας σου, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να αναζητήσεις εκείνες τις ποιότητες, πού σου δίνουν την ευκαιρία να δεις με διαφορετική οπτική τον κόσμο, τους ανθρώπους, η  τη ζωή σου γενικότερα. Θα αναζητήσεις νέα πεδία  ενδιαφερόντων, ίσως και ένα νέο κύκλο γνώσης μέσα από την οποία θα λάβεις καινούργια ερεθίσματα. Ενώ το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό να διοχετεύσεις την ενέργεια που έχεις μέσα σου, σε ‘άθληση, με κάποιο τρόπο. Η εβδομάδα αυτή προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες και ευκαιρίες, που  φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά σου, τις σχέσεις σας, είτε σου δίνουν μία μεγάλη χαρά από αυτά. Σου δίνουν όμως παράλληλα και την ευκαιρία να προωθήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο σου, αλλά και να ζήσεις έναν καινούργιο έρωτα!

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, όλες οι δομικές αλλαγές αρχίζουν  μέσα σου…

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, χρειάζεται προσεκτική διερεύνηση, και κυρίως  προσεκτική διαχείριση. Σε πολλές περιπτώσεις θα νιώσεις, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους και καταστάσεις, μέσα από τις οποίες θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις ένα καινούργιο κομμάτι του εαυτού σου, που έχει να κάνει με τη δύναμη και την αυτογνωσία. Είναι εδώ που πραγματικά μπορεί να μεταμορφωθείς. Η εποχή αυτή σου δημιουργεί πολύ πιο έντονα την ανάγκη να συνδεθείς συναισθηματικά με τους γύρω σου, και θα αναζητήσεις τα πρόσωπα εκείνα τα οποία διεγείρουν το συναίσθημα σου, και ανανεώνουν την ερωτική σου διάθεση. Το σημαντικό εδώ και αυτό χρειάζεται να θυμάσαι είναι: Να μην πας ενάντια στα πιστεύω σου, να μην καταπιεστείς, γιατί πολύ συχνά οι τρίτοι, να εμφανίζονται σαν ένα είδος απειλής για τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Για αυτό είναι  σημαντικό, να ακούς τον εαυτό σου και το τί έχει να σου πει. Ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αυτά που σας συνδέουν με τρίτους, που είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτών κάτι να αλλάξει σε σχέση με τον μέχρι τώρα τρόπο που λειτουργούσες. Η εβδομάδα αυτή, ενδεχομένως  να σου δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις θέματα που σχετίζονται με τις οικογενειακές συνθήκες, σχέσεις ή ακόμα και με το σπίτι ως οίκημα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, που διευκολύνουν σημαντικά την εξέλιξη σου ή τους στόχους σου. Το διάστημα αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο  να νιώσεις ότι έχεις πλέον ένα συγκεκριμένο προορισμό που θέλεις και επιθυμείς να ακολουθήσεις. Μην ξεχνάς ωστόσο ότι οι συνειδητές κινήσεις και αποφάσεις είναι αυτές που χρειάζεται να σε οδηγούν!

Τοξότης. ♐

Τοξότη, είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσεις, αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους και όχι αυτά που σε χωρίζουν.

Το πέρασμα του Άρη απέναντί σου, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα φορτισμένη εποχή, που όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά αν λειτουργείς συνειδητά ως προς τις επιλογές και τις αποφάσεις σου. Βεβαίως είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά από σημαντικές αντιπαραθέσεις, ή  διαφωνίες που μπορεί εύκολα να καταλήξουν και σε καυγάδες, όμως μέσα από αυτό θα  καταλάβεις πολύ πιο εύκολα την ποιότητα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, για να κρατήσεις η ‘οχι τις ανάλογες αποστάσεις. Δεν αποκλείεται πάντως το διάστημα αυτό, να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα η συμπεριφορές σου, που είχαν ενοχλήσει τους γύρω σου κατά το παρελθόν, και που δεν τα εξέφρασαν τότε, και μέσα από αυτό, να κατανοήσεις πολύ καλύτερα, και τη δική σου θέση η λάθη σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Το σημαντικό εδώ είναι να κινηθείς  με διάθεση συνύπαρξης συντροφικότητας και αγάπης. Αυτό είναι που μπορεί να λύσει πάρα πολλά προβλήματα ανταγωνισμού, και όχι μόνο, να σε κάνει να αναγνωρίσεις σημαντικές δικές σου δεξιότητες στη φάση αυτή. Η εβδομάδα που διανύουμε ενέχει σημαντικές ευκαιρίες που ωστόσο χρειάζονται να τις αναγνωρίσεις και να τις κινητοποιήσεις, μέσα από πρωτοβουλίες σου. Ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία, ένα νέο εγχείρημα η δραστηριότητα, είναι πράγματα που εξελίσσονται θετικά ή ακόμα και η βελτίωση των σχέσεων σου με πρόσωπα του συγγενικού χώρου. Ίσως και μία νέα γνωριμία να ανανεώσει τον ψυχισμό σου, και να θέσει νέους νόμους και κανόνες στο ερωτικό παιχνίδι .

 Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε, οι στόχοι και τα αγαθά κόποις κτώνται!

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει μία εποχή που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η εργασία σου και μόνο! Είτε γιατί αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες, είτε γιατί και εσύ ο ίδιος νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου για κάποιο λόγο, η εποχή αυτή μπορεί να έχει περισσότερη κούραση, και την ανάγκη να βάλεις τις προτεραιότητές των άλλων πάνω από τις δικές σου. Ωστόσο είναι μία εποχή, που σε πολλές περιπτώσεις θέτεις τις βάσεις, για μία νέα ελπιδοφόρα και αισιόδοξη αρχή, για την οποία Βεβαίως χρειάζεται να δουλέψεις πολύ και σκληρά, όμως, προοιωνίζει  και την αλλαγή που ακολουθεί. Γεγονός  είναι ότι το διάστημα αυτό,θα ακολουθήσεις πολύ περισσότερο όταν πρέπει από τα θέλω σου, όμως είσαι αποφασισμένος να φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι την υγεία σου, λόγω του ότι μία μεγαλύτερη κούραση θα τη νιώθεις, φρόντισε τη διατροφή σου, και τα μικρά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν από απροσεξία. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει σημαντικές ευκαιρίες που σχετίζονται με την οικονομική σου ζωή και αναβάθμιση, και να φέρει στο προσκήνιο μία νέα πολύ σημαντική  συμφωνία μέσα από την οποία ωφελείσαι οικονομικά.

Υδροχόος. ♒

Υδροχόε, το θέμα δεν είναι μόνο πώς νιώθεις, αλλά και κατά πόσο υποστηρίζεις αυτό που νιώθεις…

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, ανασύρει από μέσα σου τη βεβαιότητα, πως  το παιχνίδι είναι πλέον δικό σου! Είναι η στιγμή που θα επιβάλλεις τους δικούς σου νόμους και κανόνες, και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να νιώσεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου! Και φυσικά η εποχή αυτή σε βοηθάει να εκδηλώσεις πολύ πιο εύκολα τις δεξιότητες, τα ταλέντα σου, αναβαθμίζοντας σημαντικά το ρόλο σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναβαθμίζεται και η ερωτική σου ζωή, μία και εσύ ο ίδιος σταματάς να έχεις τους οποίους ενδοιασμούς μπορεί να είχες μέχρι τώρα, και μπαίνεις στο ερωτικό παιχνίδι με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διάθεση. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, ανανεώνοντας τον κύκλο των εξελίξεων της ερωτικής σου ζωής. Εκείνο που χρειάζεται λίγο περισσότερο προσοχή είναι οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου αν έχεις, που για κάποιους λόγους μπορεί να οξυνθούν και χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες. Η εβδομάδα αυτή έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις, που αφενός σου δίνουν το προβάδισμα σε ότι έχει να κάνει με τα σχέδια σου, αλλά σου ανοίγουν την πόρτα σε μία σημαντική συνάντηση, συμφωνία, συμβόλαιο, για το οποίο ενδεχομένως έχεις  δουλέψει εδώ και καιρό. Ή ακόμα και μία νέα πρόταση που έρχεται τώρα στο προσκήνιο φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Η ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να δώσει καινούριες δυνατότητες εξέλιξης μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι!

Ιχθύες. ♓

Ιχθύ, είναι η ώρα να  δεις κατά πρόσωπο ότι μπορεί να απέφευγες στο παρελθόν…

Εκεί θα βρεις και τις λύσεις, σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να σε απασχολεί, ή να σε απασχόλησε, αλλά να μην κατάφερες να το επιλύσεις, αλλά επηρεάζει και τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου. Στο διάστημα αυτό με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργείται περισσότερο η ανάγκη, να εμβαθύνεις  σε καταστάσεις ενδεχομένως και του παρελθόντος και να της επιλύσεις. Να θυμάσαι ωστόσο, πως αυτή σου η συμπεριφορά και η διάθεση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο, με τους τρίτους και κυρίως με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Δεν είναι μία εποχή τακτοποιήσεων οικογενειακών θεμάτων. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεις πολλά αναχώματα στην προσπάθειά σου να καταφέρεις, να έρθεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επίσης δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να βγάλει και αρκετές ζημιές που αφορούν το σπίτι. Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με πρόσωπα και καταστάσεις που σε βοηθούν να κατανοήσεις περισσότερο κάποιες αλήθειες, αυτές που μπορεί  να σχετίζονται με σένα, η και με τις σχέσεις που έχεις με  τους γύρω σου. Δώσε μεγάλη προσοχή το διάστημα αυτών των ημερών, σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και σαν καθοδηγητής η μέντορας σου, στο τι θα σου πει.

Δεν αποκλείεται επίσης να μάθεις κάποια επαγγελματικά μυστικά, να αναγνωρίσεις πρόσωπα τα οποία δεν έχουν τόσο καλή πρόθεση απέναντί σου τελικά, η και να κερδίσεις την εκτίμηση μερικών ανθρώπων που θέλεις να σε εμπιστευτούν. Τέλος είναι πολύ πιθανό μία σχέση που έχει πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα να σου χτυπήσει την πόρτα.