ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12 ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι συνθήκες μπορεί πολλές φορές να μην κινούνται σύμφωνα με το πως θέλουμε…

Όταν όμως είναι η ώρα να ανοίξουν το δρόμο, αυτό γίνεται και μάλιστα με μεγαλειώδη τρόπο!

Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας, στην 22η μοίρα του Κριού, ορίζει το παιχνίδι πάλι από την αρχή.

Στον κύκλο αυτόν αναδύεται η γέννηση η αρχή, η σκέψη που γίνεται πράξη, η ιδέα που υλοποιείται, και που τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει, γιατί έχει έρθει η ώρα της να βγει στο φως….

Υπάρχουν οι συγκυρίες εκείνες, που δίνουν μία ώθηση στις εξελίξεις, στη διάθεσή σου, σε ότι και αν συνηγορεί στο  να πάνε τα πράγματα παραπέρα, να βελτιωθούν, να αλλάξουν, να εξελιχθούν!

Άκρως ενισχυτικό το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, στην ημέρα της Τετάρτης, έρχεται να βελτιώσει σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις μας για να τους δώσει μία νέα πνοή τέτοια, που μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ως προς το συναισθηματικό μας κομμάτι.

Γιατί τελικά μπορεί μέχρι τώρα να φαινόταν ότι τίποτα δεν κινείται, όμως τα πράγματα προετοιμάζονταν και τώρα είναι η ώρα να πάρουν την οριστική τους μορφή.

Και  είναι στο χέρι σου να πιάσεις το νήμα της Αριάδνης από την αρχή. Να βγεις από το λαβύρινθο που είχες χαθεί μέχρι τώρα…

Και γιατί όχι? Να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Αν όχι τώρα ποτέ?

Κριός.

Είναι η ώρα να δεις συνολικότερα την ζωής σου από μία άλλη οπτική! Πιο ανοιχτή, πιο αισιόδοξη πιο διευρυμένη.

Και εδώ καλείσαι, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να ορίσεις εσύ το παιχνίδι των εξελίξεων για τη ζωή σου, και να παίξεις σύμφωνα με τους δικούς σου κανόνες!

Η νέα σελήνη στο ζώδιό σου είναι η αρχή ενός κύκλου δημιουργικού αισιόδοξου και φωτεινού!

Κρύβει ευκαιρίες, τις οποίες σου εμφανίζει στον δρόμο σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε αυτές αφορούν τα προσωπικά σχέδια σου, είτε σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή! Τώρα Όλα φαίνεται να επανεκκινούνται, να  περνούν σε μία άλλη φάση, πιο ουσιαστική και πιο δραστήρια! Δεν αποκλείεται οι ευκαιρίες να προκύψουν και μέσα από το φιλικό κύκλο ή συλλογικούς χώρους.

Ίσως επίσης μία συζήτηση ή μία διαπραγμάτευση, είτε για την οποία έχεις δουλέψει πολύ καιρό πριν, είτε που ξεκινάει τώρα έχει μεγάλο όφελος για εσένα.

Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, το οποίο να έχει το ρόλο του φίλου σου, και να παίξει σημαντικό ρόλο στο επόμενο διάστημα μέσα από την αρωγή και τη στήριξη που θα σου προσφέρει.

Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή είναι η ώρα να την αναβαθμίσεις και είναι πολύ πιθανή μία νέα γνωριμία η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο επόμενο διάστημα!

Ταύρος.

Λίγο πριν τα γενέθλιά σου, η νέα σελήνη του μήνα έρχεται, να εξυπηρετήσει θέματα τα οποία αρχικά, αφορούν μία περίοδο προετοιμασίας, προκειμένου μέσα στο επόμενο διάστημα να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα οποία σχέδια έχεις τώρα κατά νου. Είναι πολύ πιθανό ωστόσο να μην μπορείς να κινηθείς όπως θα ήθελες, μία και νιώθεις έναν ασφυκτικό κλοιό να μη σου επιτρέπει να κάνεις κινήσεις κατά πως τις έχεις σκεφτεί η οργανώσει.

Κράτησε αυτή την πληροφορία: Είναι μία εποχή προετοιμασίας τούτη η στιγμή, και εξαρτάται από το πόσο καλά θα θέσεις τα θεμέλια, το αποτέλεσμα που παρακάτω θα εισπράξεις.

Σε ένα άλλο επίπεδο, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να νιώθεις έντονες συναισθηματικές ανακατατάξεις, από  αυτές που σε βάζουν σε μία διαρκή αναζήτηση, σχετικά με το τι είναι καλό ή κακό για εσένα, τι είναι εύκολο ή δύσκολο η  ποια πρόσωπα τελικά είναι σημαντικά για εσένα και ποια όχι.

Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις ότι χρειάζεται να επιστρέψεις στην αρχική σου πηγή, εκεί που τροφοδοτείς την ύπαρξή σου με φως και  συνείδηση, για να μπορέσεις να δεις καθαρά πώς είναι καλό να κινηθείς  μέσα στο επόμενο διάστημα, και αυτό, σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί δραστικές αποφάσεις και κινήσεις για να αποκτήσεις το θησαυρό της νέας σου ζωής! Ωστόσο δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή, να σου φέρει μία σημαντική εξέλιξη που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή,  ένα νέο project μία νέα δυνατότητα ή ακόμα και καινούργια δουλειά η οποία έχει και άμεσο οικονομικό όφελος για εσένα!

Δίδυμοι.

Η νέα σελήνη του Απριλίου είναι το εφαλτήριο σου για έναν νέο κύκλο εξελίξεων, που όμως έχει σημαντικές προϋποθέσεις να σου θέσει:

Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, στο επόμενο εξελικτικό σου βήμα, και εδώ θα χρειαστεί ενδεχομένως να αφήσεις πίσω σου κάποια πράγματα, ή  πρόσωπα, τα οποία αντιλαμβάνεσαι πως δεν σου είναι χρήσιμα, ή σε πολλές περιπτώσεις ίσως να είναι και αυτά που αναστέλλουν τη δράση σου.

Στην περίοδο αυτή, ανοίγει ο δρόμος, και η ανάγκη να πατήσεις στα πόδια σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, τονώνοντας το αίσθημα του προορισμού σου, είναι αυτό που θα σε εξυπηρετήσει σε κάθε τι που στοχεύεις!

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να σταθμίσεις, τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, να το οργανώσεις, και να αναλάβεις εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Δεν αποκλείεται να βρεθείς  μπροστά σε κάποια διλήμματα τα οποία καλείσαι να διευκρινίσεις, και να πάρεις θέση σχετικά με το πως θα κινηθείς. Το σημαντικό, και αυτό που χρειάζεται να υποστηρίξεις εδώ, είναι η ουσιαστική σου σύνδεση με τους άλλους, κυρίως με τους φίλους ή ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες η αντιλήψεις. Ένας επαγγελματικός κύκλος, ένα επαγγελματικό εγχείρημα σου, για το οποίο έχεις δουλέψει το προηγούμενο διάστημα ίσως να είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζεις.

Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, πνέει ένας άνεμος ανανέωσης, είναι τόσο στη σχέση σου, όσο και στον ψυχισμό σου, και δεν αποκλείεται μία γνωριμία ενδεχομένως και μέσα από το φιλικό κύκλο τώρα να γίνει πιο εμφανής και πιο διεκδικητική.

Καρκίνος.

Ο κύκλος της νέας σελήνης ανοίγει μία μεγάλη και φωτεινή πόρτα, που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή και όχι μόνο!

Είναι η εποχή που μπορεί να δεις πολλά από όλα αυτά για τα οποία δούλεψες, προσπάθησες εργάστηκες  σκληρά, να παίρνουν σάρκα και οστά, ακόμα και σε πολλές περιπτώσεις από εκεί που δεν το περιμένεις!

Η περίοδος αυτή, σου δίνει έναν σοβαρό λόγο να κινηθείς προς τα εμπρός, μέσα από τις συγκυρίες που δημιουργεί, είτε γιατί υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να συνδράμουν και να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου, είτε μέσα από νέες δυνατότητες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου,  σου δίνει ένα σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων, το οποίο καλείσαι να αξιοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς!

Τώρα μπορείς να κάνεις καλύτερες συμμαχίες, να ανοίξεις μία πόρτα που ενδεχομένως μέχρι εχθές μπορεί να έμοιαζε κλειστή η αδιέξοδη, να ακουστεί το όνομά σου προς τα έξω με κάποιο τρόπο, και αυτό να σου δώσει περισσότερους πόντους που σε βοηθούν να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ή να μπορέσεις να ολοκληρώσεις μία συμφωνία για την οποία έχεις προσπαθήσει πολύ, και μέσα από την οποία φαίνεται να έχεις οικονομικό όφελος. Σε κάθε περίπτωση έχεις  ένα σαφές προβάδισμα, και τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου.

Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Λέων

Είναι η στιγμή που εδώ και πολύ καιρό περιμένεις!

 Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού ανοίγει μπροστά σου ένα φάσμα δυνατοτήτων, το οποίο μπορείς αξιοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, είναι πιθανό να σου δώσουν ένα νέο κίνητρο να τα αξιοποιήσεις, είτε αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη ζωή σου, αν είσαι φοιτητής ή σπουδαστής, είτε ένας νέος κύκλος που προάγει τη δουλειά σου.

Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό είτε αφορά επεκτατικά σχέδια είτε γενικότερα δουλειά, (αν για παράδειγμα ψάχνεις μία εργασία στο εξωτερικό) η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να την ανακαλύψεις και να την αξιοποιήσεις.

Αν στη ζωή σου υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μέσα από τους κατάλληλους χειρισμούς η τις συγκυρίες που δημιουργούνται τώρα, μπορεί να ωφεληθείς, ή να υπάρξουν πρόσωπα που σε στηρίζουν με κάποιο τρόπο. Ή αν υπάρχει μία απόφαση η οποία σε προβληματίζει στο να την λάβεις, οι συγκυρίες ή τα  γεγονότα που δημιουργούνται την περίοδο αυτή, είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει εκείνη την απάντηση που χρειαζόσουν, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να προχωρήσεις μπροστά! Σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, εάν ανήκεις στους Λέοντες, που έχουν μία μόνιμη σχέση, ο κύκλος αυτός φέρει έναν άνεμο ανανέωσης στο μεταξύ σας. Εάν ανήκεις σε αυτούς που αναζητούν μία νέα ευκαιρία σχέσης, η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανόν να σε φέρει μπροστά σε ένα καινούργιο πρόσωπο!

Παρθένος.

Ομολογουμένως η νέα σελήνη του Απριλίου έχει έναν πιο εσωτερικό χαρακτήρα, και θα αναζητήσεις περισσότερο εκείνες τις συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλέκουν και άλλα πρόσωπα σε μία πιο προσωπική ένωση  ή σχέση.

Γεγονός είναι πως θα θελήσεις μία μεγαλύτερη σύνδεση με τα πρόσωπα που αγαπάς, κυρίως όμως με τον σύντροφό σου, και αν νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις αυτά που έχεις ανάγκη, να υπάρξουν λόγοι που δημιουργούν ακόμα και τριγμούς στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται στη φάση αυτή να υπάρξει μία νέα γνωριμία η οποία έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα.

Σε ένα άλλο επίπεδο πιο πρακτικό, η περίοδος αυτή ευνοεί πολύ θέματα, τα οποία σχετίζονται με οικονομικές συζητήσεις διαπραγματεύσεις αλλά και συμφωνίες, οι οποίες σου δίνουν σημαντικό οικονομικό όφελος μέσω τρίτων. Αλλά και  σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, υπάρχουν εκπλήξεις: μία νέα δυνατότητα, μία νέα συμφωνία ή μία καινούργια δουλειά, είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτό που περίμενες ακριβώς ή για το οποίο είχες προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα.

Ζυγός.

Αυτή η νέα σελήνη απέναντί σου, φωτίζει τον κύκλο των σχέσεών σου, δίνοντάς της ένα καινούργιο πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο χρώμα…

Είναι η στιγμή που μπορεί να δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν, να βελτιώνονται, να εξελίσσονται, αλλά και νέα πρόσωπα να έρχονται τώρα στο προσκήνιο δίνοντας μία νέα πνοή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα νέο άνοιγμα, μία καινούργια δυνατότητα που αφορά μία συνεργασία, μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθείς, μία και έχει δυναμική και δυνατότητες εξέλιξης!

Να δεις ένα δημιουργικό σχέδιο σου να προωθείται, να εξελίσσεται, η ακόμα  και να οριστικοποιείται με τον καλύτερο τρόπο! Στη φάση αυτή επίσης, δεν αποκλείεται, αν έχεις παιδιά να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα σχετικά με κάτι που τα αφορά!

Εκείνο όμως που πραγματικά διανθίζεται με πολύ όμορφα χρώματα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, και τις δυνατότητες που σου δίνει, αφενός φέρνοντας σε πιο κοντά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου ,και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βιώσετε δυνατά συναισθήματα και ισχυρές συγκινήσεις στο μεταξύ σας!Όσο και για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς μία νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύεις….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η ώρα για δουλειά, και για την ανάληψη των ευθυνών και των υποχρεώσεων που χρειάζεται να εξυπηρετήσεις στη φάση αυτή!

Και μπορεί να ακούγεται πιεστικό, όμως ο κύκλος αυτός αφορά κυρίως το πρακτικό μέρος της ζωής σου, πού στη φάση αυτή απαιτείται να υποστηρίξεις δίνοντας το χρόνο σου, και  την ενέργειά σου, προκειμένου να το ολοκληρώσει επιτυχώς!

Είναι πολύ πιθανή η εισαγωγή σου σε ένα νέο κύκλο πραγμάτων τα οποία αφορούν την εργασιακή σου ζωή, ένα νέο project ή ακόμα και μία νέα εργασία, ή ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, είναι εξελίξεις που στιγματίζουν ευχάριστα την περίοδο αυτή, και που παρόλη την κούραση που μπορεί να έχουν, να θυμάσαι πως ότι γίνεται τώρα μπορεί να σε κουράζει η να λειτουργεί πιεστικά, όσον αφορά την καθημερινότητά σου, όμως το αποτέλεσμα που θα δεις παρακάτω μπορεί πραγματικά να σε εντυπωσιάσει!

Αξίζει λοιπόν τον κόπο να το προσπαθήσεις! Ένας άλλος τομέας που απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου, αφορά τον εαυτό σου και τη φροντίδα που του δίνεις. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μπεις σε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα ένα νέο τρόπο άσκησης ή ακόμα και ζωής που θα τονώσει περισσότερο τον ψυχισμό σου και την ενέργειά σου! Τέλος η περίοδος αυτή, μπορεί να σου φέρει μία σημαντική οικονομική συμφωνία με τρίτους.

Τοξότης.

Η νέα σελήνη του Απριλίου έρχεται να σου θυμίσει πως έχεις ανάγκη από χαλαρότητα και από ανεμελιά!

Είναι μία εποχή που νιώθεις την ανάγκη να καταπιαστείς περισσότερο με πράγματα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση, με τα δημιουργικά σου ταλέντα, και να υποστηρίξεις με κάθε τρόπο την υλοποίησή τους. Παράλληλα είναι μία εποχή, που θα νιώσεις την ανάγκη να πεις αυτό που θέλεις χωρίς περιστροφές, να εκφράσεις ενδεχομένως ακόμα και το συναίσθημά σου σε κάποια πρόσωπα, και να στραφείς σε ότι σου δίνει ευχαρίστηση!

Αν είσαι γονιός, η εποχή αυτή μπορεί να σου δώσει μία μεγάλη χαρά που αφορά τα παιδιά σου! Αν ανήκεις στο χώρο της τέχνης, επίσης είναι μία εποχή που μπορεί να δεις τα έργα σου να προωθούνται με ανέλπιστα καλό τρόπο. Κυρίως όμως η εποχή αυτή σε εισάγει σε ένα νέο κύκλο ανανέωσης που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή.

Μία και σου δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, ανανεώνοντας και τον ψυχισμό σου αλλά και γενικότερα τον τομέα των σχέσεων σου. Και ίσως κάποια  από αυτές, να αγγίξει πολύ περισσότερο την καρδιά σου. Τέλος στο διάστημα αυτό, μπορεί να κλείσεις επιτυχώς μία συμφωνία, για την οποία έχεις εργαστεί εδώ και καιρό, η ακόμα να κάνεις μία νέα συνεργασία η οποία φαίνεται να είναι ωφέλιμη για εσένα.

Αιγόκερως. ♑

Ο κύκλος αυτός της νέας σελήνης λειτουργεί αρχικά ,σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι την οικογένεια και τις ανάγκες του.

Είναι μία πολύ καλή εποχή για να συζητήσεις εκ νέου θέματα τα οποία μπορεί να σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν είχατε καταφέρει να βρείτε κάποια λύση, και τώρα να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες που θα επιλύσουν τα θέματα σας με κάποιο τρόπο.

Δεν αποκλείεται επίσης, ο κύκλος αυτής της εποχής, να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα του σπιτιού, όπως μία μικρή ή μεγαλύτερη ανακαίνιση του, να αγοράσεις κάποια πράγματα για το σπίτι, ή απλά να θελήσεις να μείνεις περισσότερες ώρες σε αυτό, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και ζεστασιά του

. Η εποχή αυτή με κάποιο τρόπο  απαιτεί από εσένα, ένα   είδος ανάλυσης του ψυχισμού σου, κάτι το οποίο μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ψυχική σου ηρεμία και διαύγεια. Και σε εργασιακό  επίπεδο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, αυτές αφορούν μία νέα συμμαχία, είτε ένα νέο κύκλο εξελίξεων, ενδεχομένως σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή σε  μία νέα δουλειά, (αν είναι αυτό το πλαίσιο σου), μέσα από το οποίο ωστόσο υπάρχει και μία οικονομική εξέλιξη η αναβάθμιση σου.

Υδροχόος.

Η νέα σελήνη δρα άκρως υποστηρικτικά σε ότι έχει να κάνει με τα θέματα της καθημερινότητας σου και όχι μόνο.

Είναι η εποχή που θα συνειδητοποιήσεις, πως υπάρχει ένα άνοιγμα μία δυνατότητα αλλά και διευκολύνσεις,  σε ότι έχει  να κάνει  με τις επικοινωνίες σου, οι οποίες προσφέρουν ένα πολύ καλό έδαφος για  να υποστηρίξεις, τις οποίες  υποθέσεις ς μπορεί να έχεις σε εξέλιξη.

Δεν αποκλείεται στη φάση αυτή να μπορέσεις να κάνεις μία συμφωνία για την οποία έχεις δουλέψει εδώ και καιρό, ένα συμβόλαιο, το οποίο σου δίνει μία καινούργια έναρξη, ή να ανοίξει ένας νέος διαπραγματευτικούς κύκλος μέσα από τον οποίο μπορεί να ωφεληθείς σημαντικά. Θέματα που σχετίζονται με συγγενικά πρόσωπα, (και αν στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν λόγοι που δημιούργησαν προστριβές στο μεταξύ σας), τώρα μπορεί να αποκατασταθούν και να βρείτε καινούργιες ισορροπίες. ‘Ίσως ακόμα το διάστημα αυτό, νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις ένα νέο κύκλο ενδιαφέροντος, μέσα από το οποίο να ωφεληθείς είτε πρακτικά είτε πνευματικά. Τέλος μπορεί να υπάρξει μία πολύ σημαντική συγκυρία μέσα από την οποία εξελίσσεται ένα προσωπικό σχέδιο σου, να υπάρξει ένα νέο ενθαρρυντικό κλίμα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, ή να κάνεις μία νέα έναρξη  πολύ σημαντική για εσένα.

Ιχθύες.

Η εποχή αυτή δίνει το προβάδισμα στα θέλω και τις ανάγκες σου, και σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα από τα οποία μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσες σημαντικά!

Ο εαυτός σου λοιπόν σε πρώτη προτεραιότητα, και αυτό σε βάζει στη διαδικασία να γίνεις και πιο απόλυτος τις θέσεις και τις απόψεις σου.

Παράλληλα όμως η εποχή αυτή εξυπηρετεί σε πολύ μεγάλο βαθμό οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά ζητήματα σου.

Θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις έναν νέο κύκλο ο οποίος θα εξυπηρετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εισόδημα σου και την αύξηση του.

Να κάνεις μία σημαντική οικονομική συμφωνία για την οποία ενδεχομένως θα έχεις δουλέψει εδώ και καιρό, ή ένας νέος κύκλος που προκύπτει στη φάση αυτή.

Να ολοκληρώσεις ένα συμβόλαιο που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας η περίοδος αυτή, είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει τη δυνατότητα περισσότερης δουλειάς και φυσικά περισσότερους κέρδους.

Τέλος  στο διάστημα αυτό να θελήσεις να κάνεις κάποιες αγορές που έχεις σκεφτεί και οργανώσει καλά στο μυαλό σου και τώρα είναι η ώρα να τις υλοποιήσεις.

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους!