ASTRONEWS ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε βαραίνουν. Η καρδιά σου πετάει, σε άλλους κόσμους εκεί πού βρίσκεται η επιθυμία σου… Αυτό που λαχταράς βαθιά.

Και είναι εδώ, πού κάτω από το βάρος της ανάγκης της επιθυμίας σου, να ζήσεις, να χαρείς, να απολαύσεις, είναι εύκολο να χαθείς ανάμεσα σε μπλεγμένες σκέψεις και συναισθήματα. Και είναι ακριβώς αυτά, που σε ωθούν να κάνεις τις λάθος κινήσεις ή να πάρεις τις λάθος αποφάσεις.

Και μπορεί γύρω σου να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να σε συμβουλέψουν, για το πώς πρέπει να κινηθείς όμως δεν σου είναι εύκολο τώρα να τους ακούσεις.

Η ενέργειά του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, ανακυκλώνει συναισθήματα, ενοχές, ανησυχίες, αμφιβολίες, και ότι μπορεί να αποπροσανατολίζει την ψυχή σου, έχεις μάθει να ζεις έτσι τον τελευταίο καιρό. Και πολύ περισσότερο τώρα που συνηγορούν και οι πλανητικές επιρροές στο μπέρδεμα σου.

Είναι και η φαντασία σου τις μέρες  αυτές, που  διογκώνεται, κάνοντας πολλά σενάρια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχουν σχέση όμως με το φόβο και τη σύγχυση που μπορεί να σου προκαλέσουν. Μην τα εμπιστεύεσαι είναι απατηλά…

Νιώθεις κουρασμένος εξαντλημένος, και το μόνο που θέλεις είναι να ξεφύγεις από ότι μπορεί να πιέζει και να ταλαιπωρεί την ψυχή σου…

Μία τέτοια φυγή μπορεί να γίνει μέσα από το αλκοόλ, τις παραισθησιογόνες ουσίες τα φάρμακα, τα οποία όμως δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, μία και μετά, επανέρχεσαι στην ίδια δύσκολη κατάσταση.

Κυρίως όμως αυτό που προκαλεί σύγχυση τις μέρες αυτές είναι ότι σχετίζεται με υλικά θέματα. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις να δραστηριοποιηθείς σε οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με υλικά ενδιαφέρονται ιδιαίτερα οικονομικά ή περιουσιακά.

 Δεν είναι η ώρα.

 Άρης Ποσειδώνας είναι η όψη της εξαπάτησης σε πολλές περιπτώσεις, για αυτό χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, μία και στο πλανητικό σκηνικό, υπάρχουν άλλες δύο όψεις οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν την ανάγκη σου αυτή του να δεις τα πράγματα  αισιόδοξα  κι ελπιδοφόρα.

Και αρχικά, είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μία όψη που προτρέπει σε κατανάλωση, ενισχύει εκείνη την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τη χαλαρή πλευρά της ζωής, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να πιέζει, ή να σε αναγκάζει να ασχοληθείς με θέματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν αλλά πρέπει να τα εξυπηρετήσεις.

Τις μέρες αυτές μπορεί να καταναλώσεις άκριτα,  και κάτω από το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης, η κατανάλωση αποτελεί διέξοδο για αυτό και γίνεται ανεξέλεγκτα σε πολλές περιπτώσεις. Όμως θυμήσου πως είναι και αυτή μία κίνηση που μπορεί να σε οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια. Τόσο γιατί μπορεί να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από ότι αντέχεις, όσο και γιατί το φαγητό είναι μία διέξοδος τις μέρες αυτές, όμως και κάτω από την επιρροή του Άρη Ποσειδώνα ιδιαίτερα η κατανάλωση θαλασσινών η ευαίσθητων  εδεσμάτων μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε δηλητηριάσεις!

Βεβαίως και δεν αποκλείεται η ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία για κάποιους να είναι ιδιαίτερα ευεργετική, και να μιλάει για ευκαιρίες οι οποίες σχετίζονται τόσο με σχέσεις όσο και με οικονομικά ανοίγματα Τα οποία όμως χρειάζεται να εξετάζονται διεξοδικά πριν ληφθούν οι αποφάσεις για αυτά.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, έρχεται να εξυπηρετήσει εκείνη την πιο πρακτική πλευρά της ζωής, και να σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα, η να οργανώσεις μία συζήτηση ή μία διαπραγμάτευση η οποία μπορεί να δώσει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να κρατήσετε ένα μέτρο, στην προσωπική στην επαγγελματική σας ζωή, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τι τροφοδοτείται το μυαλό και την ψυχή σας, και κυρίως προσεκτικοί σε ότι καταναλώνετε.

Κριοί Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μην παρασύρεστε από την αισιοδοξία των ημερών, και φροντίστε να εξετάζεται αναλυτικά και στη λεπτομέρεια τους ότι μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό. Οι μέρες μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες ωστόσο χρειάζονται προσεκτική επιλογή.

Καλό τριήμερο σε όλους!