Astronews από 31 Μαΐου έως 3 Απριλίου 2021

Είναι η στιγμή να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου στο φως…

Να αφεθείς στη γοητεία που έχει ένα όνειρο, να χτίσεις και πάλι την αισιοδοξία στην καρδιά σου, και να πιστέψεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, πως  ότι και αν επιθυμείς, όσο δύσκολο ή ακατόρθωτο μπορεί να μοιάζει, αν το πιστέψεις πραγματικά μπορείς και να το υλοποιήσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο για αυτόν που έχει διάθεση να προσπαθήσει να παλέψει για το όνειρο του, για το στόχο του….

Με πίστη και πάθος.

Αυτό είναι που σε κάνει διαφορετικό.

Ναι, ο κόσμος γύρω σου, έχει την τάση να σε αποσυντονίζει, να σου αφαιρεί τη διάθεση να ονειρευτείς.

Να σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα είναι μάταια, και πώς μόνος σου δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα.

Θέλω να σου πω, ότι ποτέ τα πράγματα δεν αλλάζουν έξω από μας. Τα πράγματα αλλάζουν μόνο μέσα από εμάς! Εάν το κατανοήσεις αυτό θα διαπιστώσεις ότι μόνο μία απλή μετακίνηση δική σου διαφοροποιεί τον κόσμο ολόκληρο γύρω σου…

Δοκίμασε το το αποτέλεσμα μπορεί να σε καταπλήξει!

Στην ημέρα της Τετάρτης η Αφροδίτη διαβαίνει το κατώφλι του Καρκίνου έως τις 27 Ιουνίου.

Είναι εδώ που θα αναζητήσεις αυτή την ουσιαστική σύνδεση σου με τους άλλους, αυτούς που σε αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είσαι, χωρίς ερωτηματικά η κριτική.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αφορά τις σχέσεις, τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους γύρω μας.

Στην υδάτινη περιοχή του καρκίνου, κινείται κάτω από την ανάγκη να την αγαπούν και να την αποδέχονται.

Άλλωστε αυτό δεν αναζητάμε λίγο-πολύ από τις σχέσεις μας?

Όμως είναι καλό να σκεφτούμε: Πόσο αποδεχόμαστε εμείς τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους? Πόσο είμαστε διατεθειμένοι να συγχωρήσουμε λάθη παραλείψεις, κακές συμπεριφορές, και να αναζητήσουμε αυτό που πραγματικά μας συνδέει με τους αγαπημένους μας , και κυρίως αυτό που πραγματικά μας συνδέει με τον εαυτό μας. Γιατί ας μην ξεχνάμε: Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι και η σχέση που έχουμε με τους γύρω μας.

Την περίοδο αυτή αναζητάμε την οικειότητα, τη ζεστασιά, τη συναισθηματική σύνδεση, που μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Η εποχή αυτή προσφέρει μία σημαντική δυνατότητα: Τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων μας, τόσο με τον εαυτό μας κυρίως όμως με τους γύρω μας. Είναι η ώρα να μας αγκαλιάσουμε, να μας φροντίσουμε, και μαζί με εμάς να φροντίσουμε όλους όσους βρίσκονται γύρω μας. Αυτούς που είναι σημαντικοί για εμάς, για τη ζωή μας, και  για την πορεία μας.

Στη Νέα της θέση η Αφροδίτη βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με το Δία.

(Δηλαδή η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρση του Δία και ο Δίας στην έξαρση της Αφροδίτης).

Αυτή η συνθήκη μοιάζει ιδανική, στο να μπορέσουμε να χτίσουμε ξανά σχέσεις εμπιστοσύνης. Σχέσεις που μπορούμε να μοιραζόμαστε ισότιμα, σχέσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς, σχέσεις μέσα στις οποίες μπορούμε και επικοινωνούμε ουσιαστικά με τους άλλους.

Βεβαίως εδώ υπάρχει μία παγίδα: Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται ο ένας την έξαρση του άλλου.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε πολλά από τους άλλους ,αλλά και οι άλλοι περιμένουν πολλά από εμάς. Αυτή είναι η γενικότερη παγίδα στον τομέα των σχέσεων μας, οι προσδοκίες που χτίζουμε και που τις περισσότερες φορές αφορούν τα ανεκπλήρωτα συναισθηματικά κενά που υπάρχουν μέσα μας, και που περιμένουμε να  ολοκληρώσουν οι άλλοι. Αυτό δεν γίνεται ποτέ, και όταν οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημιουργείται απογοήτευση και από τις δύο μεριές.

Οι δύο πλανήτες Αφροδίτη και Δίας συναντώνται στην ημέρα της Πέμπτης σε μία ευνοϊκή όψη τριγώνου.

Είναι εδώ που σου ανοίγουν διάπλατα την πόρτα μιας ευκαιρίας.

Σου δίνουν τη δυνατότητα να πιάσεις και πάλι το νήμα των σχέσεών σου από την αρχή.

Να συνδεθείς ξανά σε μία νέα βάση πιο ουσιαστική πιο ζεστή πιο ανθρώπινη με αυτούς που αγαπάς. Να ερωτευτείς πολύ και βαθιά, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι εμπειριών πόσο προσφέρεται τώρα. Είναι εδώ που μπορείς να ανοικοδόμησης το νέο σου εαυτό. Είναι  εδώ που μπορείς να πιστέψεις ξανά στα θαύματα…

Είσαι έτοιμος να το ακολουθήσεις?

Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες των πρώτων ημερών, και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών, τις ημέρες αυτές πιθανά να δουν να συντελείται μία σημαντική αλλαγή στη ζωή τους.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον ανάδρομο Κρόνο που κορυφώνεται στην ημέρα της Πέμπτης, προσφέρει τη δυνατότητα να καταπιαστούμε με θέματα τα οποία στο προηγούμενο διάστημα μπορεί να μην καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να τα επαναπροσδιορίσουμε, να τα φέρουμε εκ νέου στην καθημερινότητά μας και να το προωθήσουμε με μία Νέα Οπτική και νέες δυνατότητες.

Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες, στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων ,οι μέρες αυτές μπορεί να τους δώσουν σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης σε ότι αφορά το πρακτικό κομμάτι της ζωής τους και των στόχων τους.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!