ASTRONEWS ΑΠΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΜΑΙΟΥ 2021

Για μία ακόμα φορά στο τριήμερο αυτό  του Πάσχα, ο Ουρανός , κάνει αισθητή την παρουσία του, στην όψη συνόδου με τον Ήλιο, που σχηματίζεις την ημέρα της Παρασκευής, στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ουρανός, είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την αλλαγή, την ανατροπή, την επανάσταση, αυτή που σκάει ξαφνικά, χωρίς προηγούμενη προετοιμασία, και αλλάζει ολόκληρη τη ροή, των εξελίξεων.

 Οι προεκτάσεις που μπορεί να έχει είναι πάρα πολλές, γιατί ακριβώς ο ουρανός, δεν είναι ένας πλανήτης τον οποίο μπορείς να ζυγιάσεις η  να ερμηνεύσεις.

Όλα έχουν να κάνουν σύμφωνα με το πλαίσιο στο οποίο ζεις και κινείσαι.

Αν ζεις σύμφωνα με τους κανόνες πώς ορίζει η κοινωνία, και όχι σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του εαυτού σου, τότε κάθε αλλαγή φέρνει  για εσένα θα είναι μία δύσκολη δοκιμασία. Ή αν μένεις προσκολλημένος σε παλιές συνήθειες χωρίς καμία διάθεση να τις αλλάξεις , τότε ναι, ο ουρανός θα σε δυσκολέψει πολύ!

Είτε  αυτό μπορεί να αφορά την επαγγελματική σου ζωή είτε την προσωπική, (ανάλογα τι εκπροσωπεί για εσένα και στο δικό σου γενέθλιο χάρτη ο πλανήτης ), η εποχή αυτή ωθεί τις  καταστάσεις  σε επαναστατικές αλλαγές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο ότι γίνεται τώρα δεν είναι καινούργιο. Στο θετικό σενάριο, είναι η ευκολία του να ξεφύγεις από μία κατάσταση που σου θέτει περιορισμούς και σε αναγκάζει να ζεις μία ζωή χωρίς νόημα και χωρίς στόχους.

Οι μέρες αυτές κινούνται κάτω από ξαφνικά γεγονότα, τα οποία λειτουργούν άκρως ανατρεπτικά στην καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τις ισορροπίες, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις δίνουν νέες δυνατότητες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο που σε φέρνουν πιο κοντά σε ότι σχεδιάζεις η σε  ότι επιθυμείς.

Και ιδιαίτερα για τους Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στη 10η μοίρα των ζωδίων, ο κύκλος αυτών των ημερών είναι πολύ πιθανό να τους φέρει ξαφνικά γεγονότα ή ακόμα και εκείνη να αντιδράσουν απρόσμενα σε καταστάσεις οι σχέσεις, που λειτουργούν πιεστικά στον ψυχισμό τους.

Και ο Ερμής τις μέρες αυτές έρχεται στο προσκήνιο, από δύο όψεις που σχηματίζει τόσο το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Παρασκευής, όσο και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Κυριακής. Ότι γίνεται τώρα χρειάζεται, να μπορούμε να το αντιληφθούμε βαθιά και ουσιαστικά. Θα έχουμε την τάση να στεκόμαστε στην επιφάνεια και να μένουμε στη ρομαντική η επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων. Όμως είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως η αλήθεια και οι εξελίξεις που βρίσκονται αλλού…

Είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε τη φωνή της διαίσθησης μας, και να μην την υποτιμήσουμε, γιατί πάντα είναι ο καλύτερος οδηγός, στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα…. Τις μέρες αυτές μπορεί να αντιληφθούμε αυτό που κρύβεται πίσω από το προφανές και να είναι ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια που γεμίζει το κάδρο στην οθόνη…

Ίσως ακόμα να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις, που σε κάποιους θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Και κυρίως για τους Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Κυριακής, δίνει μία ιδιαίτερα συναισθηματική χροιά στο κλίμα των ημερών. Και εδώ, που θα αναζητήσουμε εκείνες τις συνδέσεις που μας κάνουν να νιώθουμε βαθιά συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας, ενώ είμαστε και πολύ πιο ανοιχτοί στο καινούριο που με κάποιο τρόπο διεγείρει τις αισθήσεις μας….

Ταύροι,Καρκίνοι, Παρθένοι,Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου,τις  μέρες αυτές έχετε έντονα συναισθηματικές διακυμάνσεις, και διάθεση να ενωθείτε, να αγαπήσετε, να σας αγαπήσουν και γενικότερα να ζήσετε σε ένα πιο  τρυφερό κλίμα στις σχέσεις σας. Επιδιώξετε το!

Καλό Πάσχα και καλό μήνα!

ΠΗΓΉ: My Astro.gr