ASTRONEWS  ΑΠΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ερμής σύνοδο Ποσειδώνας.

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος .

Ήλιος εξάγωνο Κρόνος

Τις περισσότερες φορές, αυτό που λειτουργεί παραπλανητικά δεν είναι άλλο από το μυαλό σου, τα σενάρια που κάνει, οι απαντήσεις που δίνει στις ερωτήσεις που του θέτεις και που είναι τελείως υποκειμενικές. Και ναι, αυτός που σε παραπλανεί, δεν είναι άλλος από τον Ερμή, ο οποίος έχει την ιδιότητα να εξαπατά, να κοροϊδεύει, να διαμορφώνει τα δικά του σκηνικά,  τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Γι αυτό και δεν πρέπει για κανένα λόγο να τον εμπιστεύεσαι.

Και μάλιστα έχει την τάση να δημιουργεί τόσο αληθοφανή επιχειρήματα, που σε πείθει! Θα σε πείσει ακόμα και για το πιο απίθανο σενάριο που μπορεί να κάνεις με το μυαλό σου, θα το εκλογικεύσεις, και φυσικά θα είσαι σίγουρος ότι ισχύει. Παρακάτω θα ανακαλύψεις ότι αυτό που νόμιζες δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Ωστόσο, εσύ έχεις κινηθεί σύμφωνα με το σενάριο που είχες κατασκευάσει…

Σου θυμίζει κάτι αυτό που σου λέω?

Πολύ περισσότερο τώρα πού, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στην ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων, στην ημέρα της Τρίτης.

Το χάος και η απροσδιοριστία έχουν κυρίαρχη θέση στην καθημερινότητά σου, κυρίως το μυαλό σου, που αδυνατεί να κατανοήσει οποιαδήποτε έννοια αφορά πρακτικά θέματα.

Οι λέξεις είναι αυτές που διαμορφώνουν το σκηνικό του τρόπου με τον οποίο σκέφτεσαι, επικοινωνείς, εκφράζεσαι, και είναι αυτές που τις μέρες που διανύουμε βγαίνουν αβίαστα, με μία διάθεση υπερβολής, όχι απαραίτητα κακή, όμως έχουν την τάση να παραπλανούν, και σε πολλές περιπτώσεις στοχευμένα να εξαπατούν. Το ψέμα έχει πολλές μορφές. Ξεκινώντας από το ψέμα που λέμε στον εαυτό μας, για να δικαιολογήσουμε μία κατάσταση, το ψέμα που λέμε στους άλλους για να ξεφύγουμε από μία κατάσταση, τα ψέματα που λέμε γιατί ενδεχομένως δεν αντέχουμε την αλήθεια.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα δύσκολο επικοινωνιακά τετραήμερο, πού πολύ εύκολα μπορεί να παραπλανηθούμε, να πούμε ή  να μας πουν ψέματα ή στο πιο δύσκολο σενάριο να εξαπατήσουμε  ή να εξαπατηθούμε συνειδητά ή ασυνείδητα.

Κυρίως για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, και όσους έχουν ωροσκόπο, ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να μείνουν απόλυτα γειωμένοι, και συντονισμένοι στο πρακτικό κομμάτι της ζωής τους, να μην αφήνουν λεπτομέρειες χωρίς να τις διερευνούν, και να μη δεσμεύονται με καταστάσεις η πρόσωπα για τα οποία δεν είναι σίγουροι για τις προθέσεις τους και το αντίθετο. Αντίθετα για τους καλλιτέχνες, οι μέρες αυτές μπορεί να είναι ιδιαιτέρως εμπνευσμένες, σε ότι αφορά τα έργα ή τις δημιουργίες τους.

Παράλληλα στην ημέρα της Τρίτης κορυφώνεται το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου, ανοίγοντας ένα πεδίο δυνατοτήτων ,για ουσιαστικές ειλικρινείς και καθαρές εξηγήσεις, βελτιώνοντας αισθητά το κομμάτι των σχέσεων μας.

Δίνοντας επίσης και μία νέα δυναμική και σε νέες σχέσεις που μπορεί στο διάστημα αυτό να εξελιχθούν.

Το όλο κλίμα ενισχύεται και από το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο στην ημέρα της Τετάρτης, και  έρχεται να προσθέσει ένα θετικό πρόσημο σε όλο το προηγούμενο σκηνικό, παράλληλα όμως εξυπηρετεί την οργάνωση και τη μεθόδευση πρακτικών θεμάτων, που στις μέρες αυτές μπορεί να υλοποιηθούν με μία μεγαλύτερη ευκολία.

Νέες ενάρξεις μακροπρόθεσμα σχέδια εποικοδομητικές συζητήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που λειτουργεί διευκολυντικά, σε κάθε είδους σχέση και συνεργασία που έχει διάθεση να το παλέψει.

Και κυρίως για τους Κριούς, Διδύμους Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος των ημερών που θα διανύσουμε μπορεί να τους δώσει σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης σε ότι αφορά την επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή.

Καλή εβδομάδα!

Πηγή: My Astro.gr