ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Όχι δεν μπορείς να υπάρξεις χωρίς τις σχέσεις σου…

Χωρίς τη φροντίδα, την αγάπη, το μοίρασμα, την αγκαλιά…. Ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που μας έμαθε η Πανδημία αυτή, είναι πως στα δύσκολα, μόνο οι άνθρωποι μπορεί να σταθούν και να σε βοηθήσουν! Έξω από τις σχέσεις το χάος…

Εδώ στην πανσέληνο του Ζυγού,  που όλα προχωρούν προς μία κορύφωση, ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης σου. Αν τους χαμογελάσεις θα σου χαμογελάσουν.

Αν τους απλώσεις το χέρι θα σου απλώσουν το δικό τους…

Και είναι εδώ που τελικά ανακαλύπτεις πως η ζωή είναι πολύ πιο απλή από όσο νόμιζες… Μία λέξη, ένα χαμόγελο, είναι ικανά να τη μεταμορφώσουν!

Κυρίως τώρα, στα δύσκολα. εδώ θα φανεί τι δουλειά έχεις κάνει και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους…

Δοκίμασε το! Μπορεί να εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!

Κριός. ♈

Κριέ, δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου…

Σε αυτήν την πανσέληνο του Ζυγού, ανακαλύπτεις πώς όσο περισσότερο προτάσεις το ”Εγώ σου”, τόσο απομακρύνεις τους άλλους από κοντά σου. Είναι η ώρα να ανακαλύψεις, όλα αυτά που σε συνδέουν με τους ανθρώπους σου. Να βρεις εκείνες τις λεπτομέρειες, που μέχρι τώρα ίσως να μην τους είχες δώσει σημασία.

Να ακούσεις τα παράπονά τους, ή τι έχουν να σου πουν. Να τους ακούσεις και να τους κατανοήσεις. Είναι η ώρα να συνδεθείς και πάλι, ίσως  σε νέα βάση με τα πρόσωπα που αγαπάς ή με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Στον κύκλο αυτόν θα έχεις την δυνατότητα  να ανακαλύψεις αυτό  που κρύβεται  πίσω από το προφανές… Πίσω από αυτό που ενδεχομένως ”νόμιζες” μέχρι τώρα. Και εδώ μπορεί να ανακαλύψεις μία άλλη ποιότητα, που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα και τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Ίσως μία νέα συνεργασία ή μία νέα σχέση να εξελίσσεται η να είναι προ των πυλών….

Ταύρος. ♉

Ταύρε, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται…

Στον κύκλο αυτόν της πανσελήνου, μαθαίνεις την ανάγκη να συν υπάρχεις και να συνεργάζεται αρμονικά. Ο εργασιακός χώρος σου, είναι ένα πεδίο εξάσκησης, που ακόμα και μέσα από την τριβή της καθημερινότητας, μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες και δυνατότητες να κατανοήσεις τη διάθεση των γύρων σου, να σου δώσουν, να σε βοηθήσουν, να σε στηρίξουν. Από την άλλη μεριά βεβαίως είναι μία εποχή, που οι κινήσεις σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Ίσως γιατί ακόμα, είσαι εσύ ο ίδιος που έχεις πολλά ερωτηματικά, στα οποία χρειάζεται να απαντήσεις. Ίσως γιατί σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτείς πράγματα από τους άλλους, τα οποία στη φάση αυτή δεν μπορούν να σου δώσουν, και αυτό να είναι κάτι που σε πιέζει συναισθηματικά. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μία ώρα για αποφάσεις. Πάρε το χρόνο σου, αυτόν που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους. Πολύ πιθανά μία σχέση να σε ταλαιπωρεί την περίοδο αυτή, είτε μία παλαιότερη η οποία κινείται πιο παρασκηνιακά, είτε μια  νέα που μπαίνει στη ζωή σου και πού  φαίνεται να λειτουργεί σε ένα πιο παρασκηνιακό κλίμα, τέτοιο που δεν σου δίνει αυτό… που θα ήθελες να έχεις.

Σε κάθε περίπτωση, ζύγισε καλά  το που θα δώσεις και τι…

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε, η χαρά βρίσκεται στα απλά και τα μικρά πράγματα!

Είναι εδώ που ανακαλύπτεις την ομορφιά και την ικανοποίηση, που σου δίνει το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου!

Ίσως αυτό εκφράζεται μέσα από την τέχνη, η μέσα από μία δημιουργία σου. Ότι και αν αγαπάς πολύ, ότι μπορεί να σου δίνει ικανοποίηση όταν ασχολείσαι μαζί του, στην εποχή αυτή μπορεί να σου ανοίξει μία ευκαιρία μέσα από την οποία να μπορέσεις να το προωθήσεις ή να το υλοποιήσεις έτσι όπως το σκεφτόσουν. Οι ευκαιρίες της εποχής είναι πολύ πιθανόν να προέλθουν και μέσα από το φιλικό κύκλο.

Είναι μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος, μέσα από την οποία μπορεί πραγματικά να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα με ένα τρόπο. Οι σχέσεις με τα παιδιά βελτιώνονται, εξομαλύνονται, και περνούν  σε μία πολύ πιο αρμονική φάση, μέσα από την οποία μπορείτε και επικοινωνείτε πολύ καλύτερα.

Σημαντικό ρόλο στη φάση αυτή θα παίξει και ο έρωτας, μία και είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας! Ίσως μία νέα γνωριμία, να είναι αυτή που σου δίνει νέο κίνητρο, αυτό που χρειαζόσουν, για να κινηθείς, και σε άλλες κατευθύνσεις!

Καρκίνος. ♋

Καρκίνε, χρειάζεσαι συναισθηματική σταθερότητα για να απογειωθείς!

Κάνε ένα βήμα πιο πίσω και παρατήρησε τον εαυτό σου,  πώς κινείται μέσα στην καθημερινότητά του… Μήπως γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους άλλους? Μήπως γκρινιάζεις περισσότερο? Μήπως η στάση και η συμπεριφορά σου δεν επιτρέπει στους άλλους να έρθουν κοντά σου;

Μήπως έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα? Όλα αυτά, είναι θέματα που καλείσαι να διερευνήσεις στην φάση αυτής της πανσελήνου, και να κατανοήσεις πώς πολλές φορές μπορεί να γίνεσαι απαιτητικός, ή υπερβολικός χωρίς λόγο. Η εποχή αυτή σε καλεί να ρίξεις τους τόνους σου, και να βρεις εκείνα τα σημεία, τα οποία συνδέουν ουσιαστικά με τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη φάση αυτή, είτε μπέσα από την ανάληψη καινούργιων ευθυνών, είτε μέσα από νέες δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν. . Ίσως ακόμα και κάποιες νέες συνεργασίες, να σου δώσουν καινούργιες προοπτικές.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι ισορροπία, για να μπορέσεις να διαχειριστείς ένα νέο άνοιγμα το οποίο φαίνεται πως λειτουργεί ευεργετικά στην εξέλιξη σου.

Η ισορροπία για εσένα σημαίνει ”οι άνθρωποι μου”. Φρόντισε τους και μαζί φρόντισε και τον εαυτό σου!

Λέων. ♌

Λέοντα είναι η στιγμή να πεις αυτό που θέλεις χωρίς περιστροφές!

Ο κύκλος αυτός της πανσελήνου σε προτρέπει, να βγεις προς τα έξω, με όποιο τρόπο μπορείς! Να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις ,να ανταλλάξεις την ενέργειά σου με τους άλλους. Υπάρχει ένα ιδιαίτερα διευκολυντικό κλίμα, τέτοιο που σου επιτρέπει, μία καλή ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, συναλλαγών, μία και είσαι και εσύ πολύ πιο ανοιχτός προς τους άλλους, αλλά και οι άλλοι προς εσένα. Μία προσπάθεια της προηγούμενης περιόδου, μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί, και να καταλήξει σε μία επιτυχή συμφωνία, μία συνεργασία, ή ένα συμβόλαιο το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδιά σου.

Πέρα όμως από αυτό, είναι η δική σου διάθεση να κάνεις πράγματα διαφορετικά, να ανακαλύψεις καινούργια ενδιαφέροντα, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να γνωρίσεις ενδεχομένως και ανθρώπους, μέσα από τους οποίους μπορεί να ωφεληθείς, μέσα από την ανταλλαγή καινούργιων  ιδεών, και απόψεων. Σε πολλές περιπτώσεις, εξυπηρετούνται και οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα μπορεί να είχαν  διαταραχτεί. Αν είσαι φοιτητής ή σπουδαστής, η πανσέληνος αυτή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στις υποθέσεις σου. Κυρίως όμως αυτό που ενισχύεται ,είναι το συναίσθημα σου μία και ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φάση αυτή, και σε προτρέπει  είτε να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, αλλά και οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν τώρα φαίνεται να ανοίγουν μία καινούργια πόρτα στον κόσμο σου!

Παρθένος. ♍

Παρθένε, που επενδύεις περισσότερο την ενέργειά σου?

Στην πανσέληνο του Ζυγού, φαίνεται πως αρχίζεις και βλέπεις με μία άλλη οπτική τα πράγματα. Και αλλάζεις προτεραιότητες! Γεγονός είναι πως σε αυτήν την εποχή θέτεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, σε πρώτη προτεραιότητα, χωρίς να σε νοιάζει και πολύ το τι λένε οι γύρω σου. Ίσως είναι η ώρα να κατανοήσεις καλύτερα, την ανάγκη να δώσεις εσύ προτεραιότητα στον εαυτό σου, να τον εξυπηρετήσεις να τον φροντίσεις, και να τον ικανοποιήσεις με ότι κι αν σημαίνει για σένα αυτό. Παράλληλα όμως η περίοδος αυτή, σου δίνει τη δυνατότητα, να ολοκληρώσεις ένα οικονομικό θέμα το οποίο σε απασχόλησε η δούλεψες για αυτό το προηγούμενο διάστημα. Ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να εξυπηρετηθείς μέσα από πρόσωπα με τα οποία συνδέεται μαζί τους οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση ο κύκλος αυτός διευκολύνει πάσης φύσεως οικονομικές διεκπεραιώσεις, ρυθμίσεις και ταχτοποιήσεις, βγάζοντας από πάνω σου και ένα άγχος, ή την όποια ανησυχία μπορεί να είχες.

Ενεργοποιεί βεβαίως και το συναίσθημά σου, που ωστόσο και κάτω από το φως της πανσελήνου, πολλά πράγματα, ανάγκες ή συναισθήματα ,παίρνουν πολύ μεγαλύτερη διάσταση από αυτήν που έχουν πραγματικά, και καλό είναι να το ισορροπήσεις πρώτα μέσα σου, και μετά με τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, ήρθε η ώρα να βάλεις στη ζυγαριά σου τι δίνεις και τι παίρνεις!

Σε αυτήν την πολύ σημαντική για εσένα Πανσέληνο στο ζώδιό σου, σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι οι σχέσεις σου τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές, που μπαίνουν στο μικροσκόπιο τις εξέτασης σου. Γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα σου έχει αποκαλύψει πολλά, ή σε βοηθάει να αντιληφθείς ακόμη και αυτά που μπορεί να μην φαίνονται στην παρούσα φάση με την πρώτη ματιά. Η εποχή αυτή σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό, σε πολλές περιπτώσεις περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ή από όσο μπορούν να σου δώσουν οι άλλοι στους οποίους απευθύνεσαι. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να σταθμίσεις, τις δικές σου ανάγκες, και να φροντίσεις να τις καλύψεις εσύ χωρίς να έχεις υπέρμετρες προσδοκίες από τους άλλους οι οποίοι δεν είναι πάντα πρόθυμοι στη φάση αυτή να σε εξυπηρετήσουν.

Και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση, στον συναισθηματικό σου κόσμο. Όμως είναι η ώρα να κατανοήσεις, πως ότι  θέλεις μπορείς να το καταφέρεις μόνος σου! Δεν χρειάζεσαι κανέναν για να σου πει τι θα κάνεις. Και κυρίως, δεν χρειάζεται να δίνεις περισσότερα από όσα αντέχεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν υπάρχει μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει επιπρόσθετο προβληματισμό, για το πως  να κινηθείς. Σε κάθε περίπτωση δώσε χρόνο πριν αποφασίσεις.

Σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν τώρα με κάποιο τρόπο, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις συναισθηματικές επενδύσεις γιατί και εδώ υπάρχει το ενδεχόμενο να απογοητευτείς.

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου πώς θέλεις να κινηθείς και μετά πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου.

Ο κύκλος αυτός έχει έναν πιο εσωτερικό χαρακτήρα από τη μία, και σε αναγκάζει να πάρεις προς το παρόν αποστάσεις από τα πράγματα, προκειμένου να οργανωθείς, αλλά να κάνεις και τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις, κυρίως σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν. Οι εξελίξεις της περιόδου, αφορούν  και την εργασιακή σου ζωή, μία και υπάρχουν καταστάσεις, που μπορεί να μην είναι εύκολο να τις αντιληφθείς με την πρώτη ματιά, όμως δημιουργούν ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου.

Καλό είναι λοιπόν να μην ανακοινώνεις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι έτοιμος να υποστηρίξεις, ή να μην συζητάς θέματα για τα οποία δεν έχεις οργανωθεί επαρκώς. Σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή αν έχεις προετοιμάσει, μία ιδέα την οποία θέλεις να επικοινωνήσεις, μπορεί να βρεις υποστηρικτές ως προς αυτήν, ίσως και από πρόσωπα που είναι ανώτερα στην ιεραρχία από εσένα. Ωστόσο να θυμάσαι πως δεν είναι εύκολο να κινηθείς όπως θα ήθελες προς το παρόν τουλάχιστον, μπορείς όμως να προετοιμάσεις το έδαφος με τις κατάλληλες κινήσεις, οι επαφές. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου μία και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κουρασμένος εξαντλημένος ενεργειακά, για αυτό είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι και να διατρέφεται σωστά. Επίσης η άσκηση με όποια μορφή μπορεί να γίνει , ακόμα και ένας περίπατος, είναι ένα μέσο εκτόνωσης της  ενέργειάς σου.

Τοξότης. ♐

Τοξότη, είναι η ώρα να κλείσεις τους κύκλους που άνοιξες.

Η πανσέληνος του Ζυγού, σε φέρνει πιο κοντά σε ένα στόχο σου ,για τον οποίο ξεκίνησες να εργάζεσαι το προηγούμενο διάστημα, και τώρα ανάλογα με το πώς έχεις κινηθεί, μπορεί να εισπράξεις και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Το κλίμα είναι υποστηρικτικό, σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί και τις συμμαχίες εκείνες που χρειάζεσαι για να σε στηρίξουν. Είναι μία εποχή που επιβάλλεται να αξιοποιήσεις, τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι και συνεργάζεσαι με τους άλλους, γιατί σε πολλές περιπτώσεις” οι άλλοι ”θα αποδειχθούν χρήσιμοι.

Επίσης την περίοδο αυτή νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στους φίλους. η  τα πρόσωπα με τα οποία έχεις συναισθηματικούς δεσμούς, ή σας ενώνουν κοινές ιδέες. Άκουσε τι έχουν να σου πουν γιατί σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως η συμβουλή τους να αποδειχθεί πολύτιμη. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο είναι μία εποχή, που νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, οι επιθυμίες σου γίνονται πιο έντονες, και έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ίσως και μία σχέση η οποία μπορεί στο προηγούμενο διάστημα να σε ταλαιπώρησε ή να την ταλαιπώρησες. Δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες μία και το έδαφος είναι πρόσφορο και η διάθεση σου επίσης!

Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε, είναι η ώρα να βάλεις τα δυνατά σου!

Ο κύκλος αυτός της πανσελήνου φωτίζει την επαγγελματική σου ζωή. Ότι μπορεί να σχεδιάζεις στο μυαλό σου, ή να έχεις προσπαθήσει για αυτό στο προηγούμενο διάστημα, τώρα έχει έρθει η ώρα να ολοκληρωθεί και  να σου δώσει καρπούς. Ανάλογα το πλαίσιο  σου, τώρα είναι η ώρα της ολοκλήρωσης ενός συμβολαίου, ενός έργου που έχεις αναλάβει, μιας συνεργασίας που φτάνει στο τέλος της, μιας διαπραγμάτευσης που  σε ευνοεί. Και φυσικά ότι και αν έρχεται τώρα στο προσκήνιο, φαίνεται ότι σε ευνοεί με ένα τρόπο και οικονομικά.

Ναι, είναι η ώρα που κάνουν το επόμενο βήμα σου, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σε οδηγήσει και στην απελευθέρωση ή την ανεξαρτητοποίηση σου. Αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μία δουλειά μόνος σου, τώρα είναι μία ώρα που μπορείς να την οργανώσεις ή ακόμα και να την ξεκινήσεις. Βεβαίως από την άλλη μεριά, είναι πιθανό σε όλα αυτά να μην βρίσει συμπαραστάτες και υποστηρικτές από την οικογένειά σου. Και αυτός να είναι ένας λόγος που δημιουργεί μία μορφή δυσκολίας, τόσο μέσα σου όσο και στη σχέση σου τις οικογενειακές.

 Όμως είναι σημαντικό να κοιτάξεις μπροστά, και να αποφασίσεις εσύ για εσένα! Και να πάρεις και την ευθύνη φυσικά!

Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι τελικά να πετύχεις!

Υδροχόος. ♒

Υδροχόε, προχώρα σταθερά στην κατεύθυνση των ονείρων σου!

Είναι ακόμα ένα βήμα που σε φέρνει πιο κοντά στα σχέδια σου. Η πανσέληνος αυτή σου ανοίγει την πόρτα, σε ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες σχετίζονται με κάθε είδους επέκταση που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου και να έχεις δουλέψει για αυτήν.

Παράλληλα είναι και η εσωτερική σου ανάγκη να βγεις, από ότι μπορεί να σε δυσκολεύει να σε ζορίζει ή να μη σου επιτρέπει να εκφραστείς δημιουργικά τον εαυτό σου, και πού στη φάση αυτή δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που να μπορεί να την εμποδίσει.

Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις, συμβόλαια που μπορεί να υπογράφεις η  συναλλαγές, μία και υπάρχουν λεπτομέρειες τις οποίες χρειάζεται να εξετάσεις και που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αν είσαι φοιτητής ή σπουδαστής η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει ενθαρρυντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Ή εάν υπάρχουν νομικά ζητήματα στο πλαίσιο της ζωής σου η εποχή αυτή συνηγορεί, σε μία θετική εξέλιξη ως προς αυτά. Αυτό όμως που έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσεις εδώ είναι ότι, οι ευκαιρίες μπορεί να ανοίξουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Είναι σημαντικό λοιπόν να  εργάζεσαι, να οργανώνεις και να εξελίσσεις το στόχο σου, και να θυμάσαι ότι έχεις βοήθεια απο κάτι πολύ μεγαλύτερο από εσένα!  Γιατί όσο και αν τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν δύσκολα, τα καλύτερα έρχονται ξαφνικά και ανέλπιστα, και κυρίως όταν έχεις πίστη, πως ότι και να γίνει θα τα καταφέρεις!

Ιχθύες. ♓

Ιχθύ, αυτό που πρέπει να τιθασεύσεις είναι το συναίσθημά σου και δεν είναι κάτι εύκολο!

Ο κύκλος της πανσελήνου του Ζυγού, αναμοχλεύει για τα καλά το μέσα σου, τη συναισθηματική σου κατάσταση, φέρνοντας στο προσκήνιο, διάφορα άγχη, ανασφάλειες, φοβίες, που μπορεί προσωρινά να σε κάνουν να χάσεις τις ισορροπίες σου. Ή μπορεί να αναζητήσεις συναισθηματικά στηρίγματα, τα οποία ωστόσο πολύ πιθανά, να μην είναι σε θέση να σου δώσουν αυτό που ζητάς στην παρούσα φάση. Καλό είναι, να προσέξεις τι καταναλώνεις, μία και μπορεί να προβείς σε αγορές, οι οποίες είναι περιττές , και είναι πολύ εύκολο να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Σε ότι αφορά την οικονομική σου ζωή, καλό είναι στη φάση αυτή, να μην κάνεις ανοίγματα τα οποία με κάποιο τρόπο εμπεριέχουν ρίσκο. Η συμφωνίες για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να στηρίξεις. Να θυμάσαι ότι υπάρχει αρκετή ασάφεια, και μέσα σου και γύρω σου, τέτοια που δεν σου επιτρέπει να βλέπεις καθαρά και αντικειμενικά, κυρίως όμως να αποφασίζεις για το καλό σου. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσεις χρόνο ή να εξετάσεις διεξοδικά οτιδήποτε αφορά οικονομικά ζητήματα ,και κυρίως οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν τώρα. Ή ακόμα και αγοραπωλησίες ακινήτων αν είναι και αυτό στο πλαίσιο της ζωής σου. Η εποχή απαιτεί εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση. Και εδώ θα φανεί πόσο καλά χειρίζεσαι και τον εαυτό σου και τις εξελίξεις διαμορφώνουν το τοπίο γύρω σου.