ASTRONEWS ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Κάποιες φορές απλά συμβαίνει. Να πάρεις την απόφαση, αυτήν που ανέβαλες συστηματικά, και να μπεις στο παιχνίδι…

Ίσως γιατί οι συγκυρίες το επιτρέπουν, ίσως πάλι γιατί οι ”ζυμώσεις” που έχεις κάνει, σε έχουν προετοιμάσει να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς αναβολές!

Ίσως πάλι να έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις την ευθύνη της ανεξαρτησίας σου….

Όποιος και αν είναι ο λόγος που σε οδηγεί, στις μέρες αυτές το ”παιχνίδι” ξαναστήνετε, και η τράπουλα μοιράζεται ξανά.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, είναι η ευκαιρία σου!

Αυτή που πρώτα έχεις καλλιεργήσει στο μυαλό σου, στην λογική σου, και έχεις διερευνήσει κάθε πιθανότητα της, κάθε δυνατό η αδύνατο σημείο της.

Εδώ υπάρχει ωστόσο η εξής παγίδα. Επειδή ο Άρης στους Διδύμους είναι περισσότερο θεωρητικός, είναι εύκολο να χαθείς στην θεωρία, μέσα σε σχεδιασμούς και οράματα, που δεν θα καταφέρουν ποτέ να ”γειωθούν” στην πραγματικότητα σου.

Κι εδώ, έρχεται ο Κρόνος, να σε οργανώσει, και να σου θέσει σαφή όρια και πλαίσια για το πως θα κινηθείς.

Ακολούθησε τον. Αυτός μπορεί να σου δείξει τον δρόμο, ενώ ο Άρης να αναλάβει την δράση σου.

Οι δύο αυτοί πλανήτες, θέτουν ένα νέο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν τα πράγματα, χωρίς συναισθηματισμούς και θα εξυπηρετήσουν μόνο ότι είναι προϊόν λογικής σκέψης.

Νέοι δίαυλοι επικοινωνίας ανοίγουν μπροστά σου, νέοι ορίζοντες που προσφέρουν ένα κλίμα ανανέωσης στην επαγγελματική σου ζωή, δυναμικές εκκινήσεις που έχουν και οικονομικά οφέλη είναι μέσα στο μενού των δύο πλανητών.

Οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, είναι αυτοί που εισπράττουν τη μεγαλύτερη εύνοια στις μέρες αυτές που διανύουμε, κυρίως οι Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, και που ακόμα και αν απλώσουν τα όνειρά τους ακόμα πιο μακριά από ότι είχαν φανταστεί τις μέρες αυτές, μπορούν να υποστηρίξουν με μεγαλύτερη πίστη την ύπαρξή τους για να φτάσουν εκεί που δεν είχαν φανταστεί ότι μπορούσαν.

Να θυμάσαι πώς για να πετύχεις την οποία Νίκη χρειάζεται να γνωρίζεις τη δύναμη σου, τις δυνατότητές σου, και την αξία σου! Μόνο τότε μπορείς και να υποστηρίξεις με πίστη και θάρρος τα πιστεύω σου!

Παράλληλα το όλο κλίμα δυναμιτίζεται από το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στην ημέρα της Τετάρτης. Σε προκαλεί να θέσεις όρια και πλαίσια στη συμπεριφορά σου, στον τρόπο που κινείσαι, πως απαντάς στις προκλήσεις τις οποίες σου θέτουν οι άλλοι.

Οι λέξεις έχουν δόνηση, και μάλιστα πολύ ισχυρή. Αυτές που μπορεί να εκστομίσεις χωρίς να το σκεφτείς, πασπαλισμένες με δόσεις  θυμού, χλευασμού,  κριτικής , αλλοιώνοντας σημαντικά τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.

Εδώ όμως θα φανεί το μεγαλείο σου. Στον τρόπο που θα χειριστείς τον λόγο και την συμπεριφορά σου στα δύσκολα.

Κι αυτό έχει να κάνει με το πως σκέπτεσαι. Μια και από εκεί προέρχονται όλα!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να κρατήσουν αποστάσεις κ να μη μεγαλοποιούν πράγματα τα οποία βιώνουν το διάστημα αυτών των ημερών, και να μην βγαίνουν εκτός ορίων και πλαισίων τους, γιατί μπορεί  παρακάτω να το μετανιώσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης προσοχή και κατά τις μετακινήσεις.

Καλή εβδομάδα!

Πηγή: My Astro.gr