ASTRONEWS ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας.

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος.

Ας μιλήσουμε για στόχους…. Αυτούς που καθημερινά μπορεί να θέτουμε το πρωί και ξεχνάμε το βράδυ.

Ή μπορεί να τριγυρνάνε στο μυαλό μας, όμως δεν έχουμε καταφέρει να ορίσουμε ακόμα το πως θα τους υλοποιήσουμε.

Αν μπορούσαμε να ορίσουμε ένα στόχο αυτός θα έπρεπε να έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  1. Να στηρίζεται στην αλήθεια.
  2. Να στηρίζεται στην αγάπη.
  3. Nα είναι εφικτός και πραγματοποιήσιμος.
  4.  Nα μπορούμε να τον ελέγξουμε.

Αν κάθε στόχος που θέτουμε στο μυαλό μας πλήρη αυτά τα τέσσερα κριτήρια, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες υλοποίησης. Πέρα από αυτά όμως ο κάθε στόχος χρειάζεται και κάτι άλλο.

Πίστη και πάθος!

Και εδώ έρχεται το τρίγωνο του Ηλίου  με τον Πλούτωνα, να εμφυσήσει μέσα σου τη δυναμική εκείνη που έχεις, αλλά είχε ατονήσει μέσα στα χρόνια, για κάποιο λόγο την είχες ξεχάσει, την είχες θάψει σε μία γωνία της ύπαρξής σου, πίστευες ακόμα, ότι μπορεί και να μην υπάρχει σε εσένα….

Συχνά είναι θαμμένοι κάτω από τόνους δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, πιστεύω τα οποία δεν έχουν καμία χρησιμότητα, ωστόσο έχεις επιμελώς καλλιεργήσει, που σε έκανε  μέχρι τώρα ή σε έκαναν να μην πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Όμως, είναι πιο ισχυρό από μία ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί.

Και σε πολλές περιπτώσεις αρκεί μία και μόνη στιγμή, για να αποφασίσεις πως η ροή του ποταμού σου είναι μόνο μπροστά και αυτήν χρειάζεται να ακολουθήσεις….

Και ναι, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να αναγεννηθείς…. Η ζωή πάντα σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, και τώρα είναι μία τέτοια στιγμή! Να αποτινάξεις από πάνω σου, κάθε δεσμό που σε κρατούσε καθηλωμένο σε ένα παρελθόν που δεν σου αναλογεί, σε πληγώνει και σε κρατά πίσω από τη δράση και από το όνειρό σου.

Φυσικά και αυτό δεν γίνεται εύκολα.

Όμως θυμήσου ότι το εύκολο και το δύσκολο είναι πολύ σχετικό.

Μπορεί, κάτι να φαντάζει δύσκολο και εξωπραγματικό όταν δεν είναι η ώρα του να υλοποιηθεί, και κάτι άλλο αντίστοιχα, να γίνει με μία τέτοια ευκολία που και εσύ ο ίδιος δεν το πιστεύεις ακριβώς γιατί είναι η ώρα της εκπλήρωσής του.

Οι μέρες αυτές, σε καλούν να κοιτάξεις μέσα σου, για να ανακαλύψεις εκείνη τη μεταμορφωτική δύναμη, που έχει τη δυνατότητα να σου αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή σου.

Και επειδή και ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, βρίσκονται σε γήινα ζώδια, οι μέρες αυτές μπορεί να έχουν σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα, νέα ξεκινήματα, ή την ολοκλήρωση παλαιότερων προσπαθειών που τώρα έχουν φτάσει στην κορύφωση τους.

Ιδιαίτερα για τους: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται επίσης στην ημέρα της Παρασκευής, σε προτρέπει να αναγνωρίσεις τα σημαντικά λάθη που σε κρατούν μακριά από τα πρόσωπα που αγαπάς, ή δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα εντάσεων ή προστριβών στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Το κλειδί τις όψης αυτής, είναι να αναγνωρίσεις πως για  ότι συμβαίνει ευθύνη είναι κυρίως δική σου.

Είναι η ώρα να σταματήσεις να λες: Πώς για όλα φταίνε οι άλλοι, και να αναλάβεις συνειδητά την ευθύνη του εαυτού σου και των πράξεών σου.

Είναι  η ώρα να δεις την αλήθεια κατάματα, αυτήν που επιμελώς μπορεί να αποφεύγεις εδώ και καιρό. Και είναι αυτή η στιγμή που πραγματικά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σου.

Και θα διαπιστώσεις ως δια μαγείας πώς όσο αλλάζεις εσύ, αλλάζουν τα πάντα γύρω σου.

Ο Κρόνος απαιτεί από σένα να αναλάβεις την ευθύνη, και να κατανοήσεις πως για ότι σου συμβαίνει υπεύθυνος είσαι εσύ! Από τη στιγμή που το συνειδητοποιήσεις έχεις κάνει το πρώτο βήμα για την αλλαγή σου….

Αλλιώς, θα κινείσαι πάντα στο ίδιο μοτίβο στον ίδιο παρανομαστή στα ίδια αδιέξοδα, που θα σε θλίβουν και θα σε κρατούν μακριά από τη χαρά και την ευχαρίστηση.

Τις μέρες αυτές δοκιμάζονται: οι Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Και επειδή κάθε όψη έχει δύο πλευρές: Εδώ είναι η ευκαιρία τους, να κάνουν σημαντικές αλλαγές σε ότι μπορεί να τους ταλαιπωρεί, ή να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σε δυσλειτουργίες που τους κρατούσαν μέχρι τώρα πίσω.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro .gr