ASTRONEWS ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Τις μέρες αυτές, όλα κρίνονται από το πόσο βαθιά και ουσιαστικά γνωρίζεις τον εαυτό σου. Πόσο γνωρίζεις τα όριά σου, τις δυνατότητές σου, μέχρι πού μπορείς να φτάσεις και τι δεν αντέχεις πραγματικά…

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Παρασκευής, ανασύρει από μέσα σου κρυμμένες ποιότητες, τις οποίες ενδεχομένως και εσύ δεν γνωρίζεις αλλά αναδύονται σε κάθε κρίσιμη δύσκολη στιγμή.

Τις μέρες αυτές που δοκιμάζονται τα όρια σου οι αντοχές σου, μία και Σε πολλές περιπτώσεις οι καταστάσεις βγαίνουν έξω από τον έλεγχο σου, και είναι εδώ που καλείσαι να τιθασεύσεις τον  παρορμητισμό σου, και να σκεφτείς καλά πριν κάνεις την επόμενη κίνησή σου.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές καλούνται να βρουν εκείνες τις συμβιβαστικές λύσεις ,που θα εξισορροπήσουν τις όποιες καταστάσεις, μπορεί να τους προκαλούν. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν  πολύ σκληροί η απόλυτοι  απέναντι σε τρίτους ή να θελήσουν με κάποιο τρόπο να επιβάλλουν την άποψή τους και το αντίθετο. Όμως είναι εδώ που χρειάζεται να λειτουργήσουν με ενσυναίσθηση και ωριμότητα, μία και ο χειρισμός που θα κάνουν τώρα στις καταστάσεις που προκύπτουν, είναι αυτός που θα τους δώσει τη δυνατότητα, να εξελιχθούν μέσα από σωστές κινήσεις και μεθοδεύσεις. Αλλιώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, να δημιουργήσουν ακόμα και ρίξεις στις σχέσεις τους, ή να βρεθούν μπροστά σε ανυπέρβλητα εμπόδια πού αναχαιτίζουν η αναβάλλουν τα σχέδιά τους.

Στην ημέρα του Σαββάτου το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, ανεβάζει υψηλά τον πήχη της αισιοδοξίας, αλλά και του δυναμισμού σου! Και είναι εδώ, που οι έξυπνοι χειρισμοί και η θέληση να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις, σε κάνουν να μεγαλουργείς  πραγματικά! Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα η τύχη, πολλές φορές, οι δεξιότητες και η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείχνεις απέναντι στο στόχο σου είναι ικανά να μετακινήσουν βουνά! Βεβαίως από την άλλη μεριά, κάθε επεκτατικό σχέδιο, μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος εξέλιξης τις μέρες αυτές, αλλά και ευκαιρίες που προκύπτουν, είναι προϊόν μεθοδικής εργασίας ,κυρίως, αλλά και τύχης σε κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Δίδυμοι, Ζυγοί, υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κινηθείτε πάνω σε συγκεκριμένους στόχους τους οποίους έχετε επιλέξει, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, και  σε κάθε περίπτωση περάστε στη δράση. Οι μέρες έχουν εύνοια που καλό  είναι να εκμεταλλευτείτε, γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένατε!

Άκρως βοηθητικές οι δύο όψεις του Ερμή, στην ημέρα του Σαββάτου, όσο το εξάγωνο του με το Δία, όσο και το εξάγωνο του με τον Άρη. Σε πολλές περιπτώσεις είναι η επικοινωνία αυτή που θα ανοίξει δρόμους, και θα σε φέρει πιο κοντά σε ότι μπορεί να επεξεργαζόσουν το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν είχες καταφέρει να το φέρεις περισσότερο στα μέτρα σου. Το θέμα είναι να τολμήσεις! Να πεις αυτό που θέλεις Χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι, να δημιουργήσεις συμμαχίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες, να αξιοποιήσεις πληροφορίες να έρχονται στα αυτιά σου, και να θυμάσαι πως η τύχη βοηθάει σε κάθε περίπτωση τους τολμηρούς!

Καλό τριήμερο σε όλους!