ASTRONEWS ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνα.

Ερμής στους Ιχθύες.

Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνα.

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Τρίτης σε καλούν  να  ανακαλύψεις εκείνη την κρυμμένη δύναμη που υπάρχει μέσα σου και αναδύεται όταν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να πετύχεις το στόχο σου.

Είναι αυτή ακριβώς η δύναμη, που σε κάνει να επιβιώνεις  στα δύσκολα, που μπορεί να τη γνωρίζεις ή όχι όμως υπάρχει, και ανασύρεται  ακριβώς όταν την έχεις ανάγκη ή όταν θέλεις να φτάσεις κάπου…

Ο κύκλος αυτός του Ηλίου Πλούτωνα, μπορεί να σχετίζεται, με θέματα της  επαγγελματικής σου  ζωής, και που τώρα είναι η ώρα να διεκδικήσεις τα θέλω σου, και τα πιστεύω σου, με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, οικονομικά θέματα σου που μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο με μία μεγαλύτερη έμφαση, και πού ιδιαίτερα για τους Ταύρους Καρκίνους, Παρθένους Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Στην ημέρα της Δευτέρας ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των ιχθύων έως τις 4 Απριλίου 2021.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, που αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο γύρω μας και τα επεξεργαζόμαστε με τον εσωτερικό μας τρόπο. Ο Ερμής εδώ δεν βρίσκεται σε μία καλή θέση είναι στο ζώδιο της πτώσης του.

Ο πλανήτης αυτός αγαπά  να καταπιάνεται με μικρά πράγματα, και εδώ στο ζώδιο των ιχθύων που έχει παραδοσιακό κυβερνήτη το Δία αναγκάζεται να καταπιαστεί με μεγάλα πράγματα, πηγαίνοντας ενάντια στη φύση του.

Αυτό που πρώτιστα δυσκολεύει την περίοδο αυτή ,έχει να κάνει με την επικοινωνία μας, η οποία αναγκάζεται  να δει τη μεγάλη εικόνα αλλά χάνει τις λεπτομέρειες. όμως αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά!

 Είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό να μην μπορούμε να κατανοήσουμε την πραγματική φύση των γεγονότων ή των καταστάσεων που βιώνουμε, να βλέπουμε το δάσος και  να χάνουμε το δέντρο, να βλέπουμε το όλον και να χάνουμε τη λεπτομέρεια… Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να ειπωθούν  μεγάλα λόγια, πολλές υποσχέσεις, πολλά πράγματα τα οποία δεν θα είναι εφικτά να υλοποιηθούν, για αυτό καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που ακούμε όσο όμορφα κι αν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Από τη Νέα θέση του Ερμή ευνοούνται οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες που αν μη τι άλλο θα έχουν δυνατότητες να ζήσουν πιο συναισθηματικά και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους περισσότερο το διάστημα αυτό

Πέρα όμως από όλα αυτά το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Πέμπτης δίνει μια άλλη ενέργεια στο κλίμα των ημερών…

Θα ενισχύσει την διάθεση μας, με ισχυρές δόσεις συναισθήματος, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις μας κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές.

Ο έρωτας για μία ακόμη φορά έχει την τιμητική του, και σχεδόν μας αναγκάζει, να τον ακολουθήσουμε, μιά και η εποχή γενικότερα και μέσα από τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, καλλιεργεί την συναισθηματική διάθεση και ένταση, έτσι που μας κάνει πιο ανοιχτούς, πιο δεκτικούς, πιο διαθέσιμους, στο να συνδεθούμε με τους γύρω μας. Άλλωστε, και  μετά από άλλο αυτό που έχουμε περάσει, κατανοούμε την ανάγκη της ύπαρξης σχέσεων στη ζωή μας, και τώρα είναι η ώρα που κάνουμε την αρχή

Από την όψη της Αφροδίτης και του Πλούτωνα ευνοούνται θετικά οι εκπρόσωποι του Ταύρου, τον Καρκίνου, της Παρθένου, του Σκορπιού, Αιγόκερω, και των Ιχθύων, του Δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η πλανήτες στα ζώδια και δεκαήμερα αυτά.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr