ASTRONEWS ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ένα χαλαρό και σε πολλές περιπτώσεις απολαυστικό τριήμερο είναι αυτό που θα διανύσουμε, το οποίο ωστόσο κρύβει προοπτικές και δυνατότητες, μία και οι πλανητικές συγκυρίες των ημερών για κάποιους μπορεί να ανοίξουν την πόρτα πολύ σημαντικών ευκαιριών!

Στην ημέρα της Παρασκευής η σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, και ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες της ημέρας, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης τέτοιο που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις ή σύγχυσεις .

Ωστόσο στην ημέρα του Σαββάτου στις μεσημεριανές ώρες η σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζοντας ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με το Δία από τους Iχθύες, κάτι που διευκολύνει αφενός το ψυχολογικό μας κομμάτι που παίρνει μία ανάσα, ενώ παράλληλα είναι πιθανό στις ώρες αυτές να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με επεκτατικά σχέδια, συζητήσεις η διαπραγματεύσεις.

Και η ημέρα της Κυριακής, δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη του να βρεθούμε πρόσωπο που αγαπάμε, να συνυπάρξουμε, να μοιραστούμε, να ανταλλάξουμε συναισθήματα που εμπλουτίζουν την ψυχή μας, ενώ οι απογευματινές ώρες της ημέρας, είναι καλύτερα να αξιοποιηθούν μέσα από άθληση που εκτονώνει με ευχάριστο τρόπο την ενέργειά μας.

Οι βραδινές ώρες της Κυριακής έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα, πιο ρομαντικό, πιο τρυφερό, πιο αγαπησιάρικο, αναζωπυρώνοντας σχέσεις και συναισθήματα.

Στις ημέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα (ανάδρομου)που κορυφώνεται στην ημέρα της Δευτέρας.

Ο Πλούτωνας ,είναι ο πλανήτης, που έχει έναν πιο εσωτερικό χαρακτήρα. Και συνδέεται με την εσωτερική δομή της προσωπικότητας, και ότι δουλεύει βαθιά μέσα μας.

Ο Ήλιος, από την άλλη μεριά είναι αυτό που φαίνεται, αυτό που βγάζουμε προς τα έξω ο τρόπος που θα εκφραστούμε.

Οι δυο τους συνεργάζονται αρμονικά μέσα από μία ευνοϊκή γωνία τριγώνου, σηματοδοτώντας για πολλούς μία εξαιρετική περίοδο αναγέννησης!

Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο εδώ, είναι το κατά πόσο έχουμε εργαστεί με τον εαυτό μας, και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, τις δυνάμεις μας. Πολύ συχνά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τις μέρες αυτές, αφορούν το παρελθόν.

Είτε σαν εκκρεμότητες που έχουμε αφήσει και τώρα καλούμαστε να ολοκληρώσουμε.

Είτε αξιοποιώντας την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, προκειμένου να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου μας.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε γήινα ζώδια, κάτι που σημαίνει πως στη φάση αυτή, καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε θέματα που σχετίζονται με την ύλη.

Επαγγελματικά ζητήματα, με τα οποία μπορεί να είχαμε καταπιαστεί στο παρελθόν, πες του ξανά στο τραπέζι, μέσα από μία νέα οπτική και δυναμική.

Πολύ συχνά οι εξελίξεις έρχονται να βάλουν τη σφραγίδα τους σε μία νέα πορεία που καλούμαστε να ακολουθήσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που  καλούμαστε να αξιοποιήσουμε είναι οι εμπειρίες του παρελθόντος, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες, τις δυνάμεις και τα ταλέντα μας, προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω. Και είναι στο χέρι μας, χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή αυτή για καλό ή για κακό.

Νέες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες αναδύονται που σε πολλές περιπτώσεις απαιτούν τη συνεργασία τρίτων, και είναι ακριβώς αυτό που καλούμαστε να διαχειριστούμε με σύνεση, και  ευελιξία, απλώνοντας το χέρι στους άλλους, και δίνοντάς αλλά και λαμβάνοντας βοήθεια από αυτούς. Η περίοδος αυτή απαιτεί συνεργασίες που σχηματίζονται κάτω από υγιείς βάσεις μία και μόνο τότε θα μπορέσουν να αποδώσουν όπως πρέπει.

Οι μεγάλοι ευνοημένοι της περιόδου αυτής είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθούν, μέσα από την αναζωογονητική ενέργεια, του Ηλίου  Πλούτωνα.

Οι μέρες έχουν ευκαιρίες, πού μπορεί να είναι το εφαλτήριο τους, για να κάνουν τις αλλαγές που οραματίζονται για  τη ζωή τους!

Πηγή: My Astro.gr

Καλό τριήμερο σε όλους.