ASTRONEWS  ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας.

Ο ‘Άρης περνά στον Ζυγό.

”Πες μου ένα ψέμα να αποκοιμηθώ”, λέει το τραγούδι, και θυμήσου πόσες φορές προτίμησες να κλείσεις τα μάτια σου στην αλήθεια, και να ταΐσεις το μυαλό σου με γενναίες δόσεις  πλασματικής πραγματικότητας, μόνο και μόνο γιατί δεν άντεχες να αντιμετωπίσεις την αλήθεια….

Ο Ήλιος στην Παρθένο είναι γήινος, προσγειωμένος .Θέλει να ξέρει πως ένα κι ένα κάνουν δύο, να ξέρει που πατά και που βρίσκεται.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες είναι φευγάτος, έχει ανάγκη την φυγή, που θα τον βγάλει έξω από την πραγματικότητα, και αυτή είναι η τάση του που τον κάνει συχνά να βγαίνει τελείως εκτός πραγματικότητας και  να μπαίνει στο χάος.

Έχεις σταθεί ποτέ μπροστά σε παραμορφωτικούς καθρέφτες? Αυτούς που υπάρχουν στα λούνα παρκ, και που σε κάνουν να αποκτάς διάφορα σχήματα και χρώματα, άλλες φορές προσιτά και  ευχάριστα, και άλλες φορές τρομακτικά και απρόσιτα….

Ήλιος Ποσειδώνας, είναι ο παραμορφωτικός καθρέφτης,   που διαστρεβλώνει τα πάντα στην καθημερινότητά σου, στη ζωή σου, στις υποθέσεις σου στον εαυτό σου τον ίδιο!

Οι αποφάσεις και οι επιλογές που κάνεις, συνήθως  στηρίζονται στον φόβο η στην αγάπη…Κάθε φορά που επιλέγεις με βάση τον φόβο, ενεργοποιείς συγκεκριμένους μηχανισμούς δράσης και αντίδρασης, που συνηθίζουν να σε βγάζουν έξω από το κέντρο σου, εξω από τον στόχο σου, και κυρίως έξω από την αλήθεια σου.

Τις ημέρες αυτές, το δίπολο το οποίο λαμβάνει χώρα και δημιουργεί αντίρροπες καταστάσεις, είναι: ύλη, η  πνεύμα, πάλη η φυγή….

Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις.

Είναι όμως πολύ εύκολο να βγεις εκτός πραγματικότητας, να χάσεις τις ισορροπίες σου κυρίως αν μιλάς  για πρακτικά θέματα, το ψέμα η εξαπάτηση, η απροσδιοριστία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή έτοιμα να σε αποπροσανατολίσουν.

Μία πολύ καλή εναλλακτική των ημερών, είναι η ενασχόληση σου με πιο πνευματικά θέματα, ή  επίσης με την τέχνη. Είναι εξαιρετικές δίοδοι ,που μπορεί να σε βγάλουν από τα στενά σοκάκια των διλημμάτων για να σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις  στον κόσμο της φαντασίας και του συναισθήματος, χωρίς να κινδυνεύεις να βρεθείς σε άλλο μονοπάτι από αυτό που θα έπρεπε να είσαι.

Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες, στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές σας τις μέρες αυτές, μία και το ταξίδι έχει πολλές σειρήνες, και χρειάζεται να κλείσετε καλά τα αυτιά σας το τραγούδι τους.

Στην ημέρα της Τετάρτης ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει έως τις 30 Οκτωβρίου 2021.

Μία δύσκολη θέση για το Θεό του πολέμου μία και βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του,

Τι κάνει ο Θεός του Πολέμου σε ένα ζώδιο των σχέσεων της δικαιοσύνης και της προσφοράς?

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης εδώ χάνει τις σταθερές τις ισορροπίες και τη δυναμική του.

Στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού όπου το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η σκέψη και η επικοινωνία, ο Άρης δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξει τις πολεμικές του δεξιότητες.

Γίνεται επιφυλακτικός  μία και δεν νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του, συμβιβάζεται πολύ περισσότερο από ότι αντέχει η η έντονη και πολεμοχαρής φύση του, αυτό είναι κάτι που δεν του πηγαίνει….

Ο Άρης θέλει να πολεμάει, και όταν δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω τη δυναμική του, τον τρόπο που γνωρίζει, στο Ζυγό θα τον βγάλει με αιχμηρό τρόπο στο λόγο του και στη συμπεριφορά του ενίοτε και μέσα από μία υπερβολή.

Το διάστημα αυτό, γινόμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί, ως προς τον τρόπο που δρούμε, αλλά και στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους γύρω μας, μία και δεν νιώθουμε σίγουροι η έτοιμοι να εμπιστευτούμε τους άλλους.

Ο Άρης εδώ περνά από πολύ ισχυρά τεστ τις σχέσεις, μία και συχνά δημιουργεί ένα κλίμα σκληρότητας, ως προς τις απαιτήσεις αλλά και ως προς τον τρόπο που εκφράζουμε τα θέλω και τις επιθυμίες στους άλλους.

Γεγονός είναι πως γινόμαστε πιο κλειστοί πιο επιφυλακτικοί και πιο συμβιβαστικοί  ακόμα και σε καταστάσεις που μέσα μας δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να βγει και στη συμπεριφορά με έμφαση και ένταση.

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Στις 27 Σεπτεμβρίου συναντάς σε όψη τριγώνου τον ανάδρομο Κρόνο δίνοντας μία ιδιαίτερη δυναμική στις εξελίξεις κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, είπε επαναφέρονται και θέματα του παρελθόντος που ανανεώνονται με νέες προοπτικές.

Στις 8 Οκτωβρίου συνοδός σε όψη Συνόδου τον ήλιο μία όψη η οποία προσφέρεται για νέες εκκίνησης, πάσης φύσεως, ενώ παράλληλα συναντά σε όψη Συνόδου και τον Ερμή, μία τριπλή σύνοδος, η οποία δίνει σημαντικά ανοίγματα και δυνατότητες αφού χρειάζεται να αξιοποιηθούν.

Στις 22 Οκτωβρίου συναντάται μία όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα, νέα ώθηση σε αυτούς που είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες του παιχνιδιού, για να διεκδικήσουν δυναμικά αυτό που επιθυμούν.

Από τη Νέα θέση του Άρη επηρεάζονται θετικά οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας Δίδυμοι , Ζυγοί και Υδροχόοι αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Πηγή My Astro.gr