ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΌ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο  έρωτας που σε αφυπνίζει!

Πρεμιέρα σήμερα για τον Δία ο οποίος  μάζεψε τα όνειρα του και τις εμπειρίες του από τον Τοξότη, για να κάνει πλέον το επόμενο εξελικτικό του βήμα στο ζώδιο του Αιγόκερω . Εδώ θα μπορέσει να  αξιοποιήσει τις εμπειρίες που συνέλεξε , να εργαστεί πολύ και σκληρά για να υλοποιήσει τα όνειρά του, να βάλει τις βάσεις της οικονομικής του ευημερίας, να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι προόδου, που θα τον φέρει πιο κοντά σε ότι ονειρεύτηκε!

Παράλληλα με αυτόν σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας έχεις και τον Άρη να πολιορκεί στενά την αγαπημένη του Αφροδίτη, κάτι που για εμάς τους κοινούς θνητούς  είναι αρκετό για να ξυπνήσει τα κοιμισμένα μας πάθη, και την ερωτική μας διάθεση, και να ζωντανέψει για μια ακόμα φορά το σκηνικό της καθημερινότητας σου, με τα ερωτικά τερτίπια των δύο αιώνιων εραστών.

Γιατί ένας Άρης στον Σκορπιό , δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση, και ότι και  σε ότι και αν κάνει θα δώσει όλη του την δυναμική και το πάθος που τον διακατέχει, φτάνοντας τα πράγματα στα άκρα!

Κι από την άλλη η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μπορεί να είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη, όταν όμως έρθει η ώρα της ερωτικής της αφύπνισης, γίνεται μια νύμφη , αναζητώντας το αντικείμενο του πόθου και της επιθυμίας της.

Οι δύο τους θα ανοίξουν τον ερωτικό χορό,  σε ένα ατελείωτο ερωτικό γαϊτανάκι γεμάτο χρώματα κι αρώματα…

Μια και το κύριο χαρακτηριστικό του έρωτα είναι τα χρώματα και οι μυρωδιές του, αυτές που αναβλύζουν από τα σώματα με το ξύπνημα των αισθήσεων.

Θα σε παρασύρουν σε ένα στροβίλισμα συναισθημάτων που σου ξυπνήσει μνήμες ,η θα σε γεμίσει νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες…

Απορίες . ερωτηματικά, ανασφάλειες αλλά και  ένταση χαρά και ερωτική έξαψη που εντείνει τα πάθη!

Η ανάγκη του έχω και του ανήκω έρχεται σφοδρή στο προσκήνιο, ανανεώνοντας τις σχέσεις τόσο τις ήδη υπάρχουσες, όσο δημιουργώντας και νέα μοντέλα ερωτικών σχημάτων που θα δημιουργηθούν τις μέρες που θα διανύσουμε.

Και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που επιδρά τις μέρες αυτές στο πλανητικό σκηνικό, φωτίζει εκείνες τις ‘’κρυφές’’ πτυχές του νου, αυτές που σε βοηθούν να αντιληφθείς  πράγματα που μέχρι εχθές σου έμοιαζαν δυσνόητα η αινιγματικά.

Η ανάγκη του να προχωρήσεις πιο ‘’μέσα ‘’ στα πράγματα, να αναζητήσεις τις απαντήσεις που ψάχνεις, να βρεις τα μυστικά εκείνα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τους γύρω σου, τις καταστάσεις που δημιουργούνται η που έχουν  δημιουργηθεί , και μέχρι εχθές σε γέμιζαν ερωτηματικά…

Η ακόμα να σου αποκαλυφθούν πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και να προχωρήσεις παρακάτω τα σχέδια σου.

Και τελικά μέσα από αυτές τις αναζητήσεις να πάρεις και τις απαντήσεις εκείνες που θα σε απελευθερώσουν , μια και η όποια αλήθεια έχει την δική της μοναδική δόνηση!

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν απλόχερα οι Καρκίνοι, και οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου , η και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που ανανεώνουν τους ερωτικούς τους όρκους με το ταίρι τους, και ανακαλύπτουν και άλλες ερωτικές διαστάσεις που τους ανανεώνουν!

Ταύροι και Σκορπιοί, είναι πολύ πιθανό να εμπλακούν σε έντονες ερωτικές διεκδικήσεις , από αυτές που κάνουν την καρδιά τους να χτυπήσει πιο δυνατά, και που ωστόσο μπορεί να μην έχει πάντα το αποτέλεσμα που θα ήθελαν η επεδίωκαν, το σίγουρο είναι όμως πως αυτά που θα βιώσουν, θα ανεβάσουν κατακόρυφα τον δείκτη της αδρεναλίνης τους. Ένας χειρισμός πάντως στις καταστάσεις είναι απαραίτητος γιατί αν αφεθούν  στα πάθη τους δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν !

Καλή και δημιουργική εβδομάδα σε όλους!

Πηγή :My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή